Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

neriman34 annenızle paylasır mısınız ozelınızı bılmem.
Paylasıyorsanız sayet, kucuk bır anlasmazlık yasadıgınızı ve erkek arkadasınız ıle yuz yuze gorusmenız gerektıgını soyleyıp, erkek arkadasınızın bulundugu ıle gıtsenız, bır kac saatlıgıne...

hadi diyekimki forumu tesadüfen gördünüz,peki tesadüfenmi forumu doldurup üye oldunuz.
aaaaaaaaaaaaaaaaa hamamda erker var kızzlaarrrrrrr.bidahada uğramayınn

konu sahibi arkadaşım bırak boşver. bi soru sormuşsun pembe mi şu mu bu mu diye gayet masumca hevesli bir soru. saçma sapan bi cevap vermiş. sonra da bitti diyor iyi zararın neresinden dönsen kardır, salla gitsin. gerçekten seven adam bu kadar saçma sapan bir konu yüzünden evleneceği kadını yarı yolda bırakmaz. evliliğe hazır değilmiş adam, üzme canını. sakın üsteleme de. bırak bi düşünsün taşınsın dönecekse o sana dönsün. bu işler bu kadar kolay değil

... barı sen arayıp bana bısey soyle bak hazırlık yapılıyor deseydın boyle belırsızlık olmaz

Bu aklıma gelmemıstı bak.
Evet, nıcın bunu sormuyorsunuz?
Aılenızın o gun degılde, onceden haberlerının olmasının daha faydalı olacagını ıfade edın mesela.
Hem guclu davranın hem de yapıcı olun.
Soyle kı;
Onu sevdıgınızı, gergın bır anınızda gereksız bır abartı yaptıgnızı, fakat kararında ısrarlı ıse kabul edebılecegınızı belırtın...
Kotu fıkır mı verıyorum bılmıyorum ): Ben esımle nısanlıyken etkılı olmustu

bence hiç üsteleme, düşünsün taşınsın. belki de o ailesine çoktan söyledi gitmicez, istemiyorum diye. bunu öğrenmeden zaten sakın alttan alıyomuş gibi bi havalara girme.

Allah ım yarabbım, bır yıgın ıs benı beklıyor.
Ben barısacak mısınız dıye merak etmekten, ıslerıme odaklanamıyorum.
Patron asacak benı ):

nerıman orda mısın
arasana cocugu bı sor bakalım neymıs derdı gercekten mesajla ılışkı bıter mı yahu

arkadaşlar msj attım,özür dilerim dedim,affet ne olur dedim
ama yazdığı tek kelime bitti oldu.
daha ne yapabilirim
arasam ne değişicek,msjda söylediğini yüzüme söyliycek,bunu duymaya dayanamam.
yanına gitmem imkansız,çalışan bi bayanım ve kendisi doğu görevinde,oraya gidemem.
anneme zor olcak ama söylemem gerek.
nasipten öte köy yokmuş..ben hatamı kabul ettim,ama şunda ısrarlıyım,bir bayanın hevesini böyle kırmak hiç bir erkeğin lüksü olamaz.beraber bir ömre adım atacakken benim heycanımı görmezden gelip,
o an ki mutluluğumu kursağımda bırakmamlıydı.bana kızan bayan arkadaşalra soruyorum,çok sevdiğiniz insan msj atıp sizden fikir istese mutlu olmazmısınız ve yardım etmek için çırpınmazmısını,eminim çoğunuz evet diyodur.peki fikrine ihtiyaç duyduğum insanın hiç mi hatası yoktu?
tekrar teşekkürler hepinize

neriman34 son bır mesaj atın ıstersenız.
Benım ıcınde bıttı, aılem de beklemıyor artık dıye...
Yapıcı ol, yapıcı ol da nereye kadar.
Sınırımden catlayacagım sımdı.
Bana yapılmıs gıbı hıssettım yasananları.
Tamam kız ozur dılemıs, affet demıs, daha ne beklıyor!
Salla guzelım salla.
Bu erkeklerı fazla sımartmaya gelmıyor zaten.

benden bu kadar kızlar,msj attım ve son çırpınışlarımı yaptım.
gerisi kendi kararı..işe bak yaa,yüz yüz kuyruğuna gel,bu sebeple bitsin herşey..
hayırlısı........

bana göre bi noktaya kadar haklısın.
onun fikrini önemseyip sorman,ortak heyecanınızı minik bi sorunla paylaşman
çok doğal.
onun verdiği cevap hevesini kursağında bırakacak cinsten
ancak erkekler böyle bi şey işte.
bizde böyle bi şeyiz.
aslında burda ne söylediği değil nasıl söylediği önemli olan.
-bilmiyorum ki canım pembe mi lacivert mi
sana ikisi de yakışır.
bu kadar.
beklemediğin cevap karşısındaki tutumun hatalı senin.
acizsine kadar gitmiş olay.
geriye sarmak münkün değil.bundan sonra ne yapacaksın.
ben aramazdım bi daha.

her iki taraf da suçlu..
karşındaki insan ne elbisenin modelini biliyor ne söylediğin renklerin tonunu. pembe ama hangi pembe en açık pembe mi çingene pembesi dedikleri pembe mi?
sizin gördüğünüzü o görüyor mu?akannehir

belki o an işleri yoğundu ,kafası karışıktı bir de elbisenizin rengine mi kafa yoracak:umursamaz:

ufak bir şey yüzünden hemen triplere girip ortalığı velveleye verdiğiniz için haksızsınız. erkek arkadaşında seni anlamayıp bitti dediği için haksız.
o sukuneti korumaya çalışmış,aranızn yıpranmaması için susmaya çalışmış o sustukça siz köpürmüşsünüz. keskin zarar olmuş. sirke küpüne.:1ninca:

ben ne bileyim al işte birini demek 'senin ne giyeceğin beni ilgilendirmiyor ne alırsan al''demektir bana göre ee bundan öte bencillikmi olur ortada sorumsuzluk yok ama tahammülsüzlük var
ha birde acısı sonra çıkaracam demiş
kaldıki kendisi haklı bile olsa (ki bana göre değil)adamda bir düzeltme çabası yok
mesajla bitirivermiş sanki bu anı bekliyormuşta bahanesi olmuş
bu kadar adamı savunuyorsunuz ama çabuk patlayanı tam olarak göremiyorsunuz sanırsam
biraz empati lütfen
erkek arkadışınıza (hemde evlenme aşamasında)kıyafet için fikrini soruyorsunuz aranızda tartışma çıkıyor kim haklı kim haksız farketmez adam mesajla bitiriyor kim kestirip atıyor kim patlıyor
ayrıca yukarıdaki sorumsuzluk yok kelimemi geri alıyorum oda var
maalesef oda var
ne kadar sorumsuzki bir kıyafet meselesi yüzünden ilişkisini konuşmaya gerek bile duymadan bitirebiliyor

benden bu kadar kızlar,msj attım ve son çırpınışlarımı yaptım.
gerisi kendi kararı..işe bak yaa,yüz yüz kuyruğuna gel,bu sebeple bitsin herşey..
hayırlısı........

bencede hayırlısı olsun ama yanlış senin anlamışsın ama geç olmuş işte yanınd olmayan birine şunumu alsam bunumu diye sormak bence abes sen büyütmüşsün olayı ama barışmanı dilerim buda sana güzel bir ders olur

bir de işin şu boyutu var

ona fikrini sormanız mesajla olmuş sanırım. aldığınız karşılıkta mesajla olmuş.

mesaja duygular eklenemiyor. onun söylediği cümleyi mesajın duygusuzluğu yüzünden belki yanlış yorumladınız.

telefonda konuşurken azarlar konumda bir tepki verseydi o zaman haklısın diyebilirdim :1ninca:

kaç erkek alışverişe çıkmaktan hoşlanır adam alışverişe gitmeden birde bir soru erkekler malasef bizim gibin elbisymiş lacivertmiş onlar kendi kıyafetlerine bil okadar dikkat etmezken edenide var ama sen nekadar ilgiliysen erkek kıyafetleri ile onlara okadar ilgili işte adam kim bilir ne yapıyodu ki bana bile soulsa aynı soru bende ynı cevabı verirdim

neriman34 bır an ben dahı sınırlendım.
Fakat en dogrusu sukunetınızı muhafaza etmek.
Karsındakı tamam derken uzatmanın ve sonucunda ne uzucu olayların yasandıgını ben ıyı bılırım.
Dılerım hakkınızda hayırlısı olur.

nerımancım o zman gercekten bosver hıc degmezmıs
daha konusmaya bıle usenıyorsa adam bosver sana adam mı yok

ya saçma sapan şeylerden kavga etmeniz hakikaten çok ilginç. evlenme kararı veriyorsunuz ama hala büyüyememişsiniz. bizim yaşadıkalrımızı yaşasanız ne yapacaksınız. erkekler renktir modeldir anlamazlar ne istersen onu al derler bu ömrün boyuncada böyle olacak. şimdiden böyle şeylerle aranıza soğukluk girerse sonunuz gelmez cnm. her zaman bir taraf alttan alması gerekir. biraz düşünerek hareket edin birbirinizide kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…