Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Aynı fıkırde degılım,
Bu kez arkadas ona bagımlıymıs gıbı bır profıl olustutacak erkek arkadasının gozunde
Kendını cok onemlı hıssedecek, ayrılmak ıstedıgım halde benden ayrılamıyor dıye gururu oksanacak.
Benım fıkrım, su dakıkadan sonra oldugu yerde kalması. Ne bır adım one, ne de arkaya.
Hatırlıyorum da bır erkek arkadasım vardı, cok mucadele etmıstım onun ıcın.
Son zamanlarda farklılıklar gozlemlememe ragmen yıne de yapıcı olmustum.
Sonra bır gun kız arkadaslarımla bulusmak ıcın sehır dısına cıktım, o da bana kızdı 'benım yanıma gelebılecekken, neden onların yanına gıdıyorsun' dıye...
Halbukı oncekı gunlerde benımle gorusmek ıstedıgıne daır hıc bır soz sarf etmemıstı
Ve bu nedenden oturu ayrıldı benden.
ılk once hemen kabul ettım, sonra askta gurur olmaz dedım, gunlerce dırendım
Netıce benden ayrıldı. Ustelıkte aılem o sırada ıstemeye gelmelerını beklıyordu.
Sonradan ortak arkadasımızdan ogrendım kı,
O hayatına baskasını almıs da benım haberım yokmus.

Katılmıyorum Barbi, elbisenin rengini, desenini, bilmem nesini ne bilir erkek, ne anlar Allah aşkına. nerimanın burdaki hatası sevgilisine bu derece yersiz tepki vermesi oldu. Adam kötü bişe dememişki, ne bileyim işte al birini demiş.:sm_confused: Haklıda yani, elbiseyi görmemiş, Nerimanın üzerinde nasıl durmuş bilmiyor, eeee??? Kim olsa aynı tepkiyi verirdi.

Ama sadece bir mesajla BİTTİ demesi de saçma yani. Kız özür dilemiş, uzatmanında bir manası yok.

Yahu dikkat ettimde şimdiki nesil ne kadar çabuk parlıyor öyle oto moka. Gözünün üstünde kaşın var deseler ipleri koparmaya hazır sanki.bilmiyorumkismile

Artık tahammül kalmadı kuzucan!!!
Aman zaten bence böyle daha iyi..
Eskidenmiş nazdı,küslüktü de, barıştıktı da,şuydu,buydu..
Uzadıydı da uzadı...
Bittiyse bitti..
Düz mantık..
Gönül işleri yoruyor insanı zaten... Uzatmanın anlamı yok..

barbi cnm tamda senin dediğin gibi düşündüm.
hevesimi heycanımı kursağımda bıraktı
msj attım özür diledim, gerginiz ikimizde dedim
attığı msj sadece "bitti"oldu
vazgeçti işte..

mesajın içeriği önemli. karşı tarafı suçlar nitelikte yazıp sonra da özür ifadesi kullandıysan o mesajı atmasaydın daha iyiydi.kafamçokkarıştı
kendi suçunu üstlenip özür dileseydin farklı bir karşılık alırdın bence. ikimizde gerginiz yerine "gergindim,abarttım"bilmiyorumkismile

elbisenin renginden modelinden anlamıyorsa bu alışveriş işlerinden hiç haz etmiyorssa senin dediğin şekildeki gibiyse al işte ne bilim ya diye bir cevap vermesi sence doğrumu? şöyle güzel bir olay arifesinde bu derece hevesi kursakta bırakıcı bir mesaj atması uygun mu? şimdiki gençler olarak çabukmu parlıyoruz yoksa saygısızlığa ve haksızlığa tahammülmü edemiyoruz bilemiyorum orasını ama. bu konunun başından beri bu olaydaki erkek arkadaşın isteksiz, gönülsüz olduğunu anlamıştım ya da hissetmiştim diyelim.. nitekimde istemeye gelmelerine 2 gün kala bitti mesajı yazdığını gördüğümde hiç şaşırmadım :umursamaz:

Siz haklıyken neden arayıp özür diledinizki
O da kendini birşey sanmış iyice
Hem senin hevesini kursağında bıraksın
Hemde bitti diyen o olsun
Yol yakınken bitmesi iyi olmuş
Annende evi temizlemiş işte , yaz temizliği

Bak canım bırak tanışmayı benim tanışmaları istemeleri ve nişan bir arada oldu ve yarım saat içerisinde akşam üstü iş çıkışı iki arkadaşımla çok seri bir biçimde 1 saatte beğendim elbiseyi aldım geldim. Herkes farklı tabi. erkekleri bırak ben dahi tahammül edemiyorum açıkcası. hiçbir arkadaşım benimle alışverişe çıkmak istemez çünkü ben de al işte birisini diyerek kapının önüne çıkarım çok kızarlar bana ama huyum bu ne yapayım. ılk giydiğim gelinliğe tamam alıyorum deyip de başka gelinlik dahi denemeyen tek gelin ben olacağım sanırım. Bunlar basit şeyler sen yorulmuşsun o da açıkcası benim de verebileceğim bir tepki vermiş ama bitirmek dersen senin sonraki mesajlarında ne yazdığına bağlı derim.

yazık etmıssın bence..
bu olaylarda hep sankı kızlar gergın,kızlar kosturuyor vs gıbı dusunuluyor..
ama erkekte bızım kadar gergın,hatta bence daha fazla,oluyor ve kosturuyor..
bız sankı butun yuk bızdeymıs gıbı tavırlara gırıyoruz..
sen de boyle bır olaya gırmıssın bence..sadece kendı gergınlıgıne odaklanmıssın,karsındakını dusunmemıssın..sordugun soru bana gore de cok dogru bır soru degıl..
her ıkı elbısenınde fotografını cekıp yollasaydın madem?
gormedıgı bır sey ıcın pembe mı lacıvert mı dıye sorman,bana da anlamsız geldı kusura bakma..
erkek arkdasının verdıgı tepkıde gayet normal geldı..bende olsam bende al ıste bırını derdım..
sonucta sen gıyeceksın,senın zevkın..hangısının sana yakıstıgını sen bılırsın..o an erkek arkdasın yanında degıl,ustune gormedı bıle elbıseyı,nereden bılsın hangının senın ustunde daha guzel oldugunu?
bana gore; sebepsız yere ustune gıtmısın..al ıste bırını dedıgınde uzatmasaydın bu noktaya gelmezdınız..
yıne bana gore; gonlunu alması gereken sensın..
bu telasları bızzat yasamadım,en yakın arkadasımın gecen hafta nısanı vardı..onunla daha net gordum bu olayları..o da ay o olmadı ay bu olmadı dıye telas olup duruyordu..onu sakınlestırmek,moral vermek benım gorevım,erkek arkdasının degıl..cunku erkek arkdası da kendı telasında..kendı kosturmasında..
senın arkadasının da o an senı sakınlestırmesı gerekırdı..bu da bana cok garıp geldı..

canım ben seni haklı görüyorum
heyecanlı ve stresli olman gayet normal
sonuçta tanımadığın bir aileyle tanışacaksın evlilik için ilk adımı atacaksın
şimdi heyecanlı olmayacaksında ne zaman olacaksın
ne güzel fikrini sormuşsun al işte birini demesi gerekmiyordu hiç bir fikri yoksa canım sen hangisini istiyorsan diyebilirdi
ben olsam asla aramazdım
zaten telde bitirmeside çok çok çirkin
eğer bir sinirle yapmıyorsa barışmak için hiç uğraşma canım erkek arkadaşın çok tahammülsüz ve bencil bana göre hakkında hayırlısı olsun

erkeğinde heycanli ve stresli olması normal değil mı peki?
neden tek taraflı düşünüyorsunuz?
o da evliliğe ilk adımı atıyor,o da hiç tanimadigi bir aileyi taniycak..
bizim geçerli olan hersey onun icinde geçerli..

zaten ben erkek heyecanlı olmaz diye birşey söylemiyorum
gergin olabilir fikri olmayabilir ama bu kırıcı olmasını gerektirmez
sen hangisini istersen onu al diyebilirdi
hadi hepsi oldu kız arayıp özür dilemiş telde bitiriyor bu kadar basit onun için

al iste birini demiş zaten,bu 'benim için fark etmez,sen hangisini istiyorsan onu al' demek değil mı zaten?
öyle dediniz demedim ama genelde hep böyle düşünülüyor dedim..hep sanki bir tek kız stresli,kız telasli..böyle bir şey yok,iki tarafta stresli iki tarafta telasli..
al iste birini diyince,konu sahibi daha da üstüne gitmiş(kendi söyledi)..erkek arkadaşı da sinirlenmiş(haklı olarak)
bir elbisenin rengine karar veremiyor diye niye sorumsuz oluyor,bencil oluyor onu anlayamadım..
görmediği,bir fikrinin olmadıgı elbise hakkında ne yorum yapabilir?al iste birini demiş..bende olsam bende öyle derim..sorumsuz ya da bencil değilim ama..
çok çabuk kestirip atıp,çok çabuk yargilayip,çok çabuk patlıyorsunuz..(genel olarak konuşuyorum,kimse üstüne alınmasın) bu bana garip geliyor..

Ilımlı olabilirdi , Karşı taraf zaten gergin olduğunu söylemiş
Erkek yapıcı olsun , hep bayan olacak değil ya
Valla bi elbise için böyle abidik gubik davranan ekek ilerde neler den neler çıkartır..?

şuan susuyorum ama acısını sonra çıkarıcam dedi.

Acaba sonrasını nasıl çıkartarak , telefonda ayrılarakmı
Yada plan yapıp yüzüstü bırakarakmı ?

Son düzenleme:

sonuna kadar sabırla okudum.
hatamı anlayıp özür diledim
ama elimden başkası gelmiyor
kendisi zaten benden uzakta
yüz yüze çözülcek mevzu evet ama
bu imkansız bizim için
sadece benim attığım adıma aynı adımla yanaşsaydı
gerçekten çok sevdim onu
ve en güzel günlerin arifesindeyken
tüm hayallerimle tek başıma kaldım
her zaman biri alttan almalı
ama nedense erkekler bu konuda daha ketum.
sizle ortak düşüncem annem konusu
onun heycanını öldürdük.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.

bır cok noktaya katıldıgımı belırtmek ıstedım..
zaman zaman agır konusmussun ama dogru noktalar var bence..

bızler bırazcık daha ozelestırı yapabılsek sanırım bu noktalara gelmıyecegız..evet erkekler de sutten cıkmıs ak kasık degıl..onlarda ozelestırı yapabılseler hayat daha guzel olurdu herhalde..

konu sahıbı arkadasım,kararın ya da dusuncen ne bılmıyorum..evet kalbın kırıldı belkı..kendıne gore haklısın ya da haksızsın..bu benı ılgılendırmez..
ama sana soyleyecegım tek bır sey var; bır ılıskı kolay bulunmuyor,bır evlılık kolay kurulmuyor..bır elbısenın rengınden geldıgınız nokta bu mu olmalı sencede?sen ruh esım dedıgın ınsanı bulmussun kı o kısıyle evlenmeye evet demıssın..o da aynı sekılde,ruh esını bulmuskı sana evlenme teklıfı etmıs..bu boyle elbısenın rengıyle,kumasın desenıyle,perdenın modelıyle vs bozulmasına deger mı?haklıyı haksızı bosver..cunku burada ne haklı var ne haksız bana gore..ıkı tarafta haklı ve haksız..
yıne soyluyorum ben senın yerınde olsam ben gonlunu almaya calısırdım..
karar senın,hayat senın...
bu kadar uzatılacak bu kadar kırılacak bu kadar buyutulecek bır seyı ben gormuyorum..

mesajla anlaşmak her zaman zordur keske arayıp da sorsaydın yanı cevap vermemış olabılır o an streslı olabılır o şekılde davranman hata olmus bence erkek arkadasın haklı yanı ne fark eder ki ha pembe ha lacıvert sen begendıkten sonra cocuk nerden bılsın ustunde gormedı etmedı ....

bı de cantada keklık gıbı gormeye basladı demıssın bence oyle degıldır daha aıleler tanısmamış bıle neyın garantısı yanıı ınsanlar nısanlıyken bıtırebılıolar ..sen aranızda gercekten guclu bı sevgı olduguna emın mısın hemen arama benı dıyebılmış sana ve 2 gundur aramıyor ustelık sız hazırlık yapıosunuz barı sen arayıp bana bısey soyle bak hazırlık yapılıyor deseydın boyle belırsızlık olmaz

Komik insan!!!
KADINLAR KULUBÜ burası!!
Güle Güle!:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…