Günaydın kızlar,teşekkür ederim Meltem
you_knowcum bugün tekrar gidiyorum doktora randevu aldım gelince yazarım he bide çok güzel bir şey oldu özel dersim bitti diye üzülüyordum gerçi aynı yeri tutmaz ama dersanede kadrolu öğretmen olarak işe başladım opuyorumnanaktan inş çok güzel olur . . .
amonra öyle kalıom ya sevmiyorum görünmeyi bazen bakmıyorum cunku o zaman burdayım ama yazmıorum sanıolar
jeanım evet parası az dershanenin bende onu diciktim
olsun ya deneyim olur,zaten tanıdıklar o kadar da sömürmezler galina dersane değil de kurs orası küçükken ben gitmiştim şimdi yeni şube açtılar beni de aldılar herhalde iyi olur sonuçta 7-8 yıldır bizi tanıyorlar
doktora da gittim bugün aynı ilacı tekrar yazdı tedaviyi bozma iç dedi bi tane daha hap verdi,umumi tuvaletten enfeksiyon kapmışsın dedi halbuki klozetlilere oturmuyorum ama kapmışım
az olsun yeni bir yer bulana kadar idare edersin hem her zamn da para önemli değil parası çok olup işinden memnun olmadıktan sonra çalışmak zevkli gelmez
Canım orası tanıdık bir dersane,bir sorun olmadığı sürece inşallah orada çalışacağım.Henüz konuşmadık ayrıntıları ama parası konusunda bir baskı yapacağım bir az ayıp yani 40 dk 5 tl imkansız bir fiyat