Kızlar Hamamı....

Bende çok iyiyim ama heyecanlıyım da :) bu arada ev işini rafa kaldırdık sizi dinledim,erkek tarafına çok yardımsever gelin yaranmaz :ecrin_bebek:

Ben bi konu açmıştım krediyle ev almak için ondan bahsediyorum,valla amonracım burdan okuduğum kadarıyla bir az geniş davranmak lazım,bazen de kendini geri çekmek lazım anca öyle kıymet biliyorlar,bir işi beraber değil de bırakıp onlar yapsın gibi davranmak gerek sanırım

aynen öyle canım. hem daha evlenmeden hiç bi borcun altına girme derim ben. erkek arkadaşının ailesi bi adım atsın ki benimkinin ailesi atmadı eşim kendi başına girdi ev kredisine ben evlendikten sonra destek olmaya başladım oda çorbada tuz kadar. sen de böyle yap. erkek arkadaşın nereliydi trabzon mu giresun mu?

Bizimde mesela evlenmeden önce tüm borçlarımızı biticek yada ailelere kalacak ikimiz son 2 ay kala falan ev alıcaz kredi ile ama ben istemediğim için kirada oturmak onu ödüycez canım.

trabzonlular canım da bilemiyorum nasıl siz ödeyim diyeceğim?konuşurken o bile annesine babasına bir şey buyurmuyor beraber alırız ,bu kadar borcum olur diyor ailen ne yapacak diyorum onlar bir şey alırsa alsın,nasıl dicem alın diye ben alıcam mecbur biz evleniyoruz diyor.

Ozaman kendi bütçenize göre plan yapıcaksınız canım ailesi eğer vurdum duymazsa sen zaten karışma.

canım babası iyi ama annesi çok vurdumduymaz gözüküyor,bilmiyorum belki henüz ciddi değil diye ya da huyu öyle

hayır yok kendi aramızda yüzük taktık ama çok uzun süredir beraberiz 6.yılımıza gireceğiz 1 yıldır da sözlüyüz.Aslında annesi niye böyle çözemiyorum,gerçi son zamanlarda hakkımda daha insancıl şeyler diyormuş ama

eeee canım aile içine net girmeden yine de çok bişey bekleme
Nişan falan yaptıktan sonra sen artık ailedesindir genelde öyle olur.

hımm haklısın galiba ama koskoca 6 yıl,onun da bi geçerliliği olmalı babası çok iyi sağolsun o çok sevecen,hemen nişan olsun söze ne gerek var ben evlendircem sizi,kendime ev alamadım size alcam diyormuş ama ne kadar içten,ne kadarını yapar kısmet

eeee sizin için önemli canım...
Benim abimden örnek veriyim. 5 yıldır beraberler ve kız ailemizden yani devamlı gelir eylülde nişanolucak.
ama parmakta yüzük olmadan bizden değildir evimize misafir olarak gelir.
Ondan sonra evin gelini olur zamanla kendini sevdirebilirse evin kızı olabilir falan işte.

yani ne olursa olsun canım sen herşeyi zamana bırak daha erken ev için falan .

evet evet gerçekten de daha çok erken ev için,bizim için önemli ama onlar için önemsiz olması canımı sıkıyor çünkü annesi babası da zamanında üni.de tanışmışlar onlar da 5-6 yıl çıkmışlar bunu hiç düşünmüyor birde anneside benle meslektaş ama hiç üstünde durmuyor

eee canım çok ilgi bekleme zamanla herşey.
Onlar gibi davran sende sıkma kasma kendini düşünsende düşünme işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…