Kızlar Hamamı....

aynen öyle canım,çok sevdim çokta acı çektim ama sabrım tükenmişti artık.. mafoldumben
herşey yoluna girecek umarım..siz neler yaptınız herşey yolundamı bakalım.
ne yazardık bi ara doğumgünleri,bamyalar falan :lepi:

herşey yolunda
iş güç uğraşıp duruyoruz
dileği aradım müge döndü dedim
o da şaşırdı baya gelicek birazdan
dışarda şimdi çok ayrı düştük kuzum ya

Şeniz aman da aman,ablaya kapriste yaparmış.öle olsun.hastayım zaten,bişey olsun bana o zaman görürsün:1no2:

Şeniz oy oy kıyamam ben ablama
bende kötüyüm zaten banada bişey olursa görürsünüz.. :çok üzgünüm:

neyin var canım,amonra ve benim gibi grip mi oldun yoksa bamya yı mı çok kaçırdındelikafadulden

bitti 3 sene abla, çok kötü hissediyorum kendimi şuanda.. :sinifsinif:
1,5 ay hiç haberleşmemiştik ayrıldıktan sonra,az önce cama çıkarmısın diye mesaj atmış baktım gelmiş.baktı öyle gitti.. :gitme:

Ne bu ya,herkeste yaprak dökümü olmuş.Hayırlısı olsun diycem de ne bu şimdi 1,5 aydan sonra sadece bakmaya mı gelmiş,hem de bu yağmurda.Yok bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor:umursamaz:

Ne bu ya,herkeste yaprak dökümü olmuş.Hayırlısı olsun diycem de ne bu şimdi 1,5 aydan sonra sadece bakmaya mı gelmiş,hem de bu yağmurda.Yok bu erkekleri anlamaya aklım yetmiyor:umursamaz:

tam iyileştim,artık geçti deyip hayatıma devam ederken yine çıktı beni alt üst etmeye :a015:

seviyo musun hala bakimm..seviyosan gurur yapma ara konuş,niye geldin,kafa mı karıştırmaya mı de.Ne oluyor böyle bir görünüp kendini hatırlatıp,çekip gidemezsin de.Bir derdim var topiği gibi oldu idare et canım:gitme:

off valla bunalım bunalım konuşmak istemezdim bugün ama böyle oldu :gitme:
3 sene bizim için bişey yapma,beni yıprat sonra hiçbişey olmamış gibi duygusallık yap.benim canım yok sanki.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…