Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam beren..ben de burdayım ama kızlar ya unuttu ya da uyudularrkaydirigubbakcemile
çookkkkk sevindimolumunekankayizsmile
merhaba madam x..ben iyiyim,çalışıyorum ..sen nasılsınolumunekankayizsmile
haftaya gitcem27 sinde kocişin dogum gunu bugun gidiyorum diyince trip yaptı sempatiksalakcinni bende dogum gununden sonra gitcem
Adam trip yapmakta haklı ,doğumgününde gidilirmi?
ertelemekle iyi yapmışsın :içelim:
oy oy kuzum,hep fedakarlıklr kadınlara zaten..:gitme: olsun canım beee naparsın:roflol:
sen biliosun abla dogum gunumde yaptıklarını daha dogrusu yapmadıklarını neyse kalıyorum işte giderim sonra kaydirigubbakcemile3
büyüklük sende kalsın barialsanaalsanasmile bu ona haaalmaz:
abla dogum gununde bile gece 3 de gelecek eve 2 gun önce kutladık arkadaslarıyla fln nasılsa evde olmayacak die bunu saymam dedi sırnaşık şey ama kendi benim dogum gunumde burnumdan getirdi yani pek özel gün bilen bir tip değil kocam ama kalıorum işte 28 inde giderim bende kaydirigubbakcemile3
Sen kocanı çoook seviyorsun opuyorumnanaktanöyle yapıyorum bende ne yapayım bak gecen ay evlilik yıl dönümümüzdü o güne izin almıs ama dedemlerin gelecegi belliydi zaten ogun bide evde misafir agırladım dısarı fln cıkmadık yani misafir olmasaymıs bana evlenme teklif ettigi yere göturcekmişte neymiş aman odun benim kocam
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayy canım yaa..gerçektenmi gece 3 de gelecek eve,ben olsam giderdim bu durumda,trip yapmaya hiç hakkı yokmuş :umursamaz:
Sen kocanı çoook seviyorsun opuyorumnanaktan
kızlar nerelerdesinizzz:gitme: