Kızlar Hamamı....

merhaba madam x..ben iyiyim,çalışıyorum ..sen nasılsınolumunekankayizsmile

Sana kolay gelsin,
bende iyiym işte..bu saatte hava karardı,gök delinmiş gibi..
net gidip gidip geliyor..akannehir

haftaya gitcem kaydirigubbakcemile4 27 sinde kocişin dogum gunu bugun gidiyorum diyince trip yaptı sempatiksalakcinni bende dogum gununden sonra gitcem

Adam trip yapmakta haklı ,doğumgününde gidilirmi?
ertelemekle iyi yapmışsın :içelim:

Adam trip yapmakta haklı ,doğumgününde gidilirmi?
ertelemekle iyi yapmışsın :içelim:

abla dogum gununde bile gece 3 de gelecek eve 2 gun önce kutladık arkadaslarıyla fln nasılsa evde olmayacak die bunu saymam dedi sırnaşık şey ama kendi benim dogum gunumde burnumdan getirdi yani pek özel gün bilen bir tip değil kocam ama kalıorum işte 28 inde giderim bende kaydirigubbakcemile3

büyüklük sende kalsın barialsanaalsanasmile bu ona haaa:olmaz:

öyle yapıyorum bende ne yapayım bak gecen ay evlilik yıl dönümümüzdü o güne izin almıs ama dedemlerin gelecegi belliydi zaten ogun bide evde misafir agırladım dısarı fln cıkmadık yani misafir olmasaymıs bana evlenme teklif ettigi yere göturcekmişte neymiş aman odun benim kocam

abla dogum gununde bile gece 3 de gelecek eve 2 gun önce kutladık arkadaslarıyla fln nasılsa evde olmayacak die bunu saymam dedi sırnaşık şey ama kendi benim dogum gunumde burnumdan getirdi yani pek özel gün bilen bir tip değil kocam ama kalıorum işte 28 inde giderim bende kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaa..gerçektenmi gece 3 de gelecek eve,ben olsam giderdim bu durumda,trip yapmaya hiç hakkı yokmuş :umursamaz:

öyle yapıyorum bende ne yapayım bak gecen ay evlilik yıl dönümümüzdü o güne izin almıs ama dedemlerin gelecegi belliydi zaten ogun bide evde misafir agırladım dısarı fln cıkmadık yani misafir olmasaymıs bana evlenme teklif ettigi yere göturcekmişte neymiş aman odun benim kocam
Sen kocanı çoook seviyorsun opuyorumnanaktan

ayy canım yaa..gerçektenmi gece 3 de gelecek eve,ben olsam giderdim bu durumda,trip yapmaya hiç hakkı yokmuş :umursamaz:

Sen kocanı çoook seviyorsun opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar nerelerdesinizzz:gitme:

abla burdayımda ayakkabı ekliyorum ondan gelcem birazdan kankasempatiksalakcinni

Back
X