- 25 Kasım 2015
- 12
- 5
- 16
- Konu Sahibi zeynep desdemir
-
Ama çok istiyorum hamile kalmayı Rabbim insAllah verir yaaadaha 3 ay olmuş bu ne sıkıntıdır.
o ilacı kullanıp kestikten sonra adet olursun zaten merak etme.
Sevişin diyeceğim ama ban yemekten korkuyorum
senceKızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
Ama çok istiyorum hamile kalmayı Rabbim insAllah verir yaaa
yaşın 17 mi
yardımı eşinden istesenKızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
Sevişin diyeceğim ama ban yemekten korkuyorum
17 yaşında ve 7 aylık evli miymiş? Birde üç aydır gebe mi kalamiyormus? Peki ya üç senedir kalamayıp dördüncü seneye merdiven dayayanlar ( bendeniz :) ) ne yapsınmış???yaşın 17 mi
2 başarısız tüp bebek deneme si 2.5 yıllık serüven ve karşımda sen??.!!!!
Yok beee yaşım 17 değil 27profilinde yazan yaşın gerçek mi bazıları yanlış yada bilerek farklı yazıyor
eğer yaşın 17 yse önce kendin büy öyle çocuk iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?