kizlar hamile kalmak istiyorum :-( ne yapabilirim

zeynep desdemir

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
12
5
16
Kızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((

3 ay bişey değil.Sabırlı olun.Odağınızı değiştirin , korunmayı bırakın.En kısa sürede kalırsınız.Ancak takıntılı birşekilde kasarsanız zor.Önce adetinizi düzenli hale getirin.Bol bol maydanoz , karnabahar yeyin.Para biriktirin tatillere gidin.Kendinizi mutlu edin.

sence

yardımı eşinden istesen

Yaw dur hele daha iki ay olmuş ...

Hep bunlar o yeşilçam yüzünden , ilişkinin ertesi günü lavaboya koşan koşanaydı .

İlişkiye girmeyi ne kadar ''çocuk'' olsun gözü ile görüp , o amaca bağlarsanız ; o kadar gecikebilir .

Seks araç olarak değil amaç olarak devam etsin , olur inşallah

Sevişin diyeceğim ama ban yemekten korkuyorum
Deli

Neyse bnm tavsiyem biz eşimle bir bebeğimiz olsun diye karar verir vermez hastaneye gittik bebek planladığımızı söyledik testler vs yapıldı bi soru var mı yok mu bakıldı ve doktor dedi ki ilk denemede hamile kalma olasılığı %10 2. Ay %20 ... Stres yapmayın hemen olmazsa da normal denemeye devam edin dedi yani moralini bozma ve katibee nin dediğini yap :))) ama görevmiş gibi değil bebek için değil tadını çıkar canın istediği için

profilinde yazan yaşın gerçek mi bazıları yanlış yada bilerek farklı yazıyor

eğer yaşın 17 yse önce kendin büy öyle çocuk iste

Sıkıntı stres yapma kesinlikle ilişkiyi çocuk için yapıyor muş gibi yapma rahat ol daha taze gelinsin biraz tadını çıkarın mutlaka olacak dir bende iki tane var in anki evliligimin ilk yılını çok özlüyorum ama tabikide yavrularım bi yana dünya bir yana allah isteyen herkese nasip etsin cook güzel bir duygu civan percemi ve aslan pençesi diye bir ot var net den arastir aktarcilardan temin edebilirsin iltihaba iyi geliyor ilk zamanlar kullanmistim bende 9 ,ayda hamile kalmıştım oğluma ovulasyon testi kullanmistim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…