kizlar hamile kalmak istiyorum :-( ne yapabilirim

Ya burda herkes sizin ne kadar kaba olduğunuzdan bahsediyor 1 değil 2 değil herkes
bi düşünün demek ki sizde bir problem var gerçekten iletişim sorununuz var neyse aldığınız cevaplardan tatmin olmadıysanız zaten sırf bu soruyu sormak için üye olmuşsunuz sessizce terkedin forumu siz dahil herkes rahatlasınbence

Yalniz demin baska bir konu sahibi de mal dedi üyelere. Noluyor ki böyle sokak kavgasi gibi kalite düsüyor? Klasik 100 kisiye sorduk gibi olacak ama sorunuza ve sorus seklinize kim olsa bu cevaplari verir. Hani uzun zamandir deneyip sonuc alamamissinizdir, bir de tedavi yöntemiyle denemek istemissinizdir, tavsiye istiyorsunuzdur da soru anlasilabilir. Bu ne yani "hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazim" dalga gecer gibi.

Canım ilişkiden hemen sonra belinin altına yastık koy ve yarım saat öyle kal ben bu yöntemi uyguladım sadece ve iki kez hamile kaldım tabi bu yöntemden dolayı mı hamile kaldım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…