kizlar hamile kalmak istiyorum :-( ne yapabilirim

Ağzın bal yesin ne güzel dedin
Deli mevzusuna da gelince; ben böyle değildim KK'ya takılırken oldu diyeyim anlarsın

Allah isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin inşallah. ..
Size de tavsiyem yumurtlama Günlerimiz hesaplayin ve ogunlerde bir gün atlayarak sevisin Sperm içeride iki gün yasiyo mus çünkü aksi taktirde kaliteli olmuyomus

Biz ne diyebiliriz, koca karı yöntemleri mi arıyorsun? Başlığa bakınca benim de aklıma tek bir cevap geldi, o da burada soylenmiş. Sabırlı olun ve cinsel ilişkiye girin yani, başka ne yapabilirsiniz, burada laf olsun diye konu açıyorsunuz cidden.

İlacını kullandıktan sonra ...adetinde
İlacı kullandıktan sonra adet olursun adetinin ilk günü diyelim ayın 1 onun üstüne 14 gün sayıyorsun...yani ayın 14..oluyo bu senin yumurtlama günun oluyor.. ayın 13....14...ve 15...dene..100/90 hamile kalırsın...bende öyle olmuştu doktorum söylemisti sımdi iki aylık kızim var

Hahahhahaahhayttt çok komik

Sen gül diye yazmadım aslında.
Senin için yazsam sorduğun saçma soruya cevap verirdim. Lakin cevap veremiyorum, hamile kalmak istiyorum ne yapmam lazım diye soran birine kimse cevap vermez. Git doktora sor biz ne diyelim Sana buradan ? Doktor muyuz biz? 3 ay da Karalar bağlamışsın. Ne yapalım şimdi senin için? Açtığım konunun başlığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…