- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi zeynep desdemir
-
Ağzın bal yesin ne güzel dedinDeli
Neyse bnm tavsiyem biz eşimle bir bebeğimiz olsun diye karar verir vermez hastaneye gittik bebek planladığımızı söyledik testler vs yapıldı bi soru var mı yok mu bakıldı ve doktor dedi ki ilk denemede hamile kalma olasılığı %10 2. Ay %20 ... Stres yapmayın hemen olmazsa da normal denemeye devam edin dedi yani moralini bozma ve katibee nin dediğini yap :))) ama görevmiş gibi değil bebek için değil tadını çıkar canın istediği için
hadi beee 10 yaş küçük yazmışsın amaYok beee yaşım 17 değil 27
Yanlışlık olmuş nasıl düzeltebilirim kihadi beee 10 yaş küçük yazmışsın ama
De artık anahtar kelimeyiyardımı eşinden istesen
Hahahhaaa guleyim barı ne saçma şeyler diyorsunuz yaaa burda insan gibi bisey sorduk insan gibi cevapta bekliyorumDe artık anahtar kelimeyiben çıkardım ağzımdan baklayi rahatladım
hesap bilgileri düzenlenen yerden sağ köşedeki isminin üzerine gel kişisel bilgilerim yazan yerden düzeltebilirsinYanlışlık olmuş nasıl düzeltebilirim ki
Hamile kalmak icin ne yapayim diye sormadin mi? Altın kuralı soyledik diye suclu mu olduk. Iyilik yaramiyor arkadasHahahhaaa guleyim barı ne saçma şeyler diyorsunuz yaaa burda insan gibi bisey sorduk insan gibi cevapta bekliyorum
sen öyle bir sormuşsun ki doğal olarak bu cevaplar geliyor hatayı birazda kendinde araHahahhaaa guleyim barı ne saçma şeyler diyorsunuz yaaa burda insan gibi bisey sorduk insan gibi cevapta bekliyorum
Hamile kalmak icin ne yapayim diye sormadin mi? Altın kuralı soyledik diye suclu mu olduk. Iyilik yaramiyor arkadas
Senden isteyen yok lütfen bidaha sen cevap verme tamam kardeş oldu mu
Hahahhahaahhayttt çok komikAklıma yeğenim geldi ya. 7 yaşında kendisi, bir kadın onu sevdi falan ve "cok tatlısın senin gibi bir oğlum olsun istiyorum ne yapman lazım ki" diye sordu, bizim ki " koskoca kadınsın onu da ben mi öğreteyim " dedi.
İlacını kullandıktan sonra ...adetindeKızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
İlacı kullandıktan sonra adet olursun adetinin ilk günü diyelim ayın 1 onun üstüne 14 gün sayıyorsun...yani ayın 14..oluyo bu senin yumurtlama günun oluyor.. ayın 13....14...ve 15...dene..100/90 hamile kalırsın...bende öyle olmuştu doktorum söylemisti sımdi iki aylık kızim varKızlar 7 aylık evliyim.ilkten koruyodum kendimi 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo ilkten 19 gün gecikme oldu test yaptım negatif çıktı ve ardından adet oldum bu ay yine 23 gün gecikti doktora gittim kan testi yaptım ama hamile değilmişim iltihap varmış tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi ve 5 gündür kullanıyorum düzenli olarak ama hala adette olmadim.hamile kalmayı çok istiyorum ne olur yardım edin ne yapabilirim:-((
Hahahhahaahhayttt çok komik
kafaya takmaya bile değmez gülüp geçmek lazımKonu sahipleri hem tuhaf tuhaf sorular sorup sonra bi de yorum yapanlara sarmazlar mı... Bitiyorum bu triplere
dur sen acemisin yardımcı olalım çok komiğine gittiğinde şu smileyi kullanHahahhahaahhayttt çok komik
O bize gülüyor asılkafaya takmaya bile değmez gülüp geçmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?