KIZLAR HAMİLE MİYİM ACİL

senayer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
1
Kızlar ocağın 12 sinde Regl oldum daha sonra şubatın 10 unda. Mart ayında Regl görmedim. Eşimle çocuk istediğimiz için korunmasız ilişki yaşıyoruz. Hamilelik belirtileri vardı mart ayında göğüs hassasiyeti hariç. İdrar testleri verdim negatifti. En son 2 hafta önce kan testi verdim 0,1 çıktı yani negatifti. Ama geç döllenme olabilir diyorlar hala Regl olmadım ama aşırı göğüs hassasiyetim var karnım ağrıyor. Sizce hamile miym

Adet döngünüz kaç gün ve kaç gün gecikmeniz var?

Adet döngünüz kaç gün ve kaç gün gecikmeniz var?
Adet döngümü inanın bilmiyorum ama dedim ya martın 10 unda olmam lazımdı normalde nisanın 6 sı yani 1 ay gecikmem var

Geç döllenme olsa 1 ayda normalde çıkması gerekmez mi? Çünkü bayağı bi gecikme var doktora bi gidin başka birşey de olabilir ama inşallah geç döllenmedir de sağlıklı bebek haberini alırsınız.

Betayi o ayki dongunun gecikmesinde verdiniz dimi 10 marttan sonra yani

Ozamandan hamile kalsanız çoktan çıkardı muhtemelen o ay yumurtlama olmamış bu ay bile olmamış olabilir bir gebelik testi yaptırıp söktürücü yazdırın isterseniz yada akışına bırakın illa bir gün olycak yumurta sık ilişkiyi ihmal etmeyin benim arkadaşım 3 ay regl olmayıp 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani yumurtlamasi çok çok geç olmuş

Bende ondan şüphe ediyorum da işte gecikmenin 20. Gününde falan kan testi yaptırıp çıkmayınca hani geç döllenme olsa çıkmaz mıydı diyor herkes o kafamı karıştırıyor

Geç döllenme olsaydı çıkması lazımdı muhakkak 1 ay diyorsunuz çok fazla

Kızlar benim de 2 aydır gecikmem var en son Şubat'ta regl oldum gecikmeden 2 hafta sonra kan testi verdim bişey çıkmadı duphaston kullandım yine olmadım çevremdekiler mevsimsel olabilir diyorlarda bu kadarı normal mi sizce daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 2 ayda bir kontrole gidiyorum ama her hangi bir hastalığım,kistim de yok kafayı yicem artık yardım edin lütfen

Kızlar benim de 2 aydır gecikmem var en son Şubat'ta regl oldum gecikmeden 2 hafta sonra kan testi verdim bişey çıkmadı duphaston kullandım yine olmadım çevremdekiler mevsimsel olabilir diyorlarda bu kadarı normal mi sizce daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 2 ayda bir kontrole gidiyorum ama her hangi bir hastalığım,kistim de yok kafayı yicem artık yardım edin lütfen
doktora gıdın tekrardan 2 ay çok taş olsa çatlar stresinden

Çok sevindim hayırlı olsun.
Kızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

İnşallah sizde hamilesinizdir geç döllenme olmuştur 🤲 kan testi verin Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımm
Sizin adınıza çok sevindim, Sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Ben de 18 gündür olmuyorum belirtilerim var ama doktorlar yok diyor. Deneyiminizi biraz daha anlatabilir misiniz ?

Back
X