- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
Ben de bekliyorum benim de 18 gün oldu testler negatif…Bugün kan testi verdim yine bişey çıkmadı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bekliyorum benim de 18 gün oldu testler negatif…Bugün kan testi verdim yine bişey çıkmadı ya
Ben en son şubatın 12 sinde Regl oldum. Mart ayında olmadım ama Regl kasılmalarım falan her şey vardı farklı olan göğüs hassasiyetim hiç yoktu 10 gün bi gecikmeden sonra idrar testi de yaptım negatif çıktı defalarca. Daha sonra bundan 15 gün önce kan verdim beta değerim 0,1 çıktı negatifti yine. Bende ümidi kestim. Sonra hala Regl olmayınca 2 gün önce tekrar kan testi verdim 4056 beta değerim çıktı 5 haftalıkmış. Ama doktorlar şöyle söyledi. Son adet dönemime göre 8 haftalık olması gerekmiş ama bende geç döllenme olmuş. Şu an bebeğim beş haftalık. Eğer bi süre daha olmazsanız kan da da negatif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyinSizin adınıza çok sevindim, Sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Ben de 18 gündür olmuyorum belirtilerim var ama doktorlar yok diyor. Deneyiminizi biraz daha anlatabilir misiniz ?
Bende en son şubat 27 ve 3 martta adet oldum Mart sonunda 5-6 gün göğüs hassasiyetim oldu geçti 3 gün arayla iki test yaptım negatif çok istiyorum acab pkosdan dolay geç döllenme olur mu diyorum ama hiç belirti yok. Ne zor şey beli
En son kan testini ne zaman verdiniz be beta değeriniz ne çıktıKızlar benim de 2 aydır gecikmem var en son Şubat'ta regl oldum gecikmeden 2 hafta sonra kan testi verdim bişey çıkmadı duphaston kullandım yine olmadım çevremdekiler mevsimsel olabilir diyorlarda bu kadarı normal mi sizce daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 2 ayda bir kontrole gidiyorum ama her hangi bir hastalığım,kistim de yok kafayı yicem artık yardım edin lütfen
Geçen sene Mart ayında gebelik geçirdim diyince size sarılmak istedimarkadaşlar merhabalar. Ben de geçen sene mart ayında bi kimyasal gebelik geçirdim onun dışında gebeliğim olmadı. Son zamanlarda biraz dalgalanma olsa da adet döngüm artı eksi 1'dir hep şaşmaz. Gecikmemin 4. Günündeyim sabah kaset test yaptım negatifti. Göğüs uçlarımda acı oluyor ve göğüslerim sertleşmiş durumda. Beklenen adet gününde kasıklarımda çok hafif ağrı oldu onun dışında asla regl olacakmışım gibi hissetmiyorum öyle bi ağrım vs yok. Regl tarihim gelmeden 1 hafta kadar önce de kasıklarımda ağrı oldu regl ağrısı gibi ama onlar da çok hafifti yani bir gün falan sürdü. Test yapmaktan çok korkuyorum negatif görürüm diye![]()
Yaaa umarım isteyen herkesin dileği kabul olur, çok üzüldüm psikolojik olarak çok ağır bir yükGeçen sene Mart ayında gebelik geçirdim diyince size sarılmak istedimbende Mart'ta hamile kaldım Mayıs'ta düşük oldu. Aylardır deniyoruz ama olmuyor...
Evet çok zor gerçekten... Amin inşallah hayırlısıyla sağlıklaYaaa umarım isteyen herkesin dileği kabul olur, çok üzüldüm psikolojik olarak çok ağır bir yük![]()
Canım gözün aydın.ne kadar geçince çıktı. Geç döllenme değil mi? Belirti varmıydı şuan kaç haftalıkmış ?Kızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm
Yani toplam kaç gün geçince pozitif oldu. Hangi testleri kullandın. Daha önce test yapmışmışmıydınBen en son şubatın 12 sinde Regl oldum. Mart ayında olmadım ama Regl kasılmalarım falan her şey vardı farklı olan göğüs hassasiyetim hiç yoktu 10 gün bi gecikmeden sonra idrar testi de yaptım negatif çıktı defalarca. Daha sonra bundan 15 gün önce kan verdim beta değerim 0,1 çıktı negatifti yine. Bende ümidi kestim. Sonra hala Regl olmayınca 2 gün önce tekrar kan testi verdim 4056 beta değerim çıktı 5 haftalıkmış. Ama doktorlar şöyle söyledi. Son adet dönemime göre 8 haftalık olması gerekmiş ama bende geç döllenme olmuş. Şu an bebeğim beş haftalık. Eğer bi süre daha olmazsanız kan da da negatif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin
Canım ne durumdasınBen de bekliyorum benim de 18 gün oldu testler negatif…
Benımde bugün dün kan ver btg 6.9 çıktı bulantı baş donmesı var bende bırde göğüs agrısı 2 gün sonra tekrar kan ver dedı doktorKızlar ocağın 12 sinde Regl oldum daha sonra şubatın 10 unda. Mart ayında Regl görmedim. Eşimle çocuk istediğimiz için korunmasız ilişki yaşıyoruz. Hamilelik belirtileri vardı mart ayında göğüs hassasiyeti hariç. İdrar testleri verdim negatifti. En son 2 hafta önce kan testi verdim 0,1 çıktı yani negatifti. Ama geç döllenme olabilir diyorlar hala Regl olmadım ama aşırı göğüs hassasiyetim var karnım ağrıyor. Sizce hamile miym
Benımd rehle 2 gun kala 6.90 dı yanı dun sızın kac gun varfı korkuyorum kımyasal olmasından belırtılerımde cok fazlaBenımde bugün dün kan ver btg 6.9 çıktı bulantı baş donmesı var bende bırde göğüs agrısı 2 gün sonra tekrar kan ver dedı doktor
22. gün hala gelmedi, bir daha test yapmadım bekliyorum öyle…Canım ne durumdasın
Ay yapsana ya baya geçmiş kan ver yâda canım22. gün hala gelmedi, bir daha test yapmadım bekliyorum öyle…
teşekkür ederim, yarın test yapıyım bari. Siz nasılsınızAy yapsana ya baya geçmiş kan ver yâda canım
teşekkür ederim, yarın test yapıyım bari. Siz nasılsınız
Adet günü m bugün olmadım 6.9 çıktı bende korkuyorum bende gıden ay kımyasal gebelık yasadıö düştüBenımd rehle 2 gun kala 6.90 dı yanı dun sızın kac gun varfı korkuyorum kımyasal olmasından belırtılerımde cok fazla
Benımde adet gunum yârın benım 2 gun once aynı dgeer cıktı dusuk dedıler takıp yap dedılerbende gecen ay kımyasal gecırdım galıba betam adetlı 4.2 cıkmıstıAdet günü m bugün olmadım 6.9 çıktı bende korkuyorum bende gıden ay kımyasal gebelık yasadıö düştü![]()
Ola bılır canım ben sımdı tes yaptım esımle aldık geldık sılık cızgı cıktıBenımde adet gunum yârın benım 2 gun once aynı dgeer cıktı dusuk dedıler takıp yap dedılerbende gecen ay kımyasal gecırdım galıba betam adetlı 4.2 cıkmıstı