• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMİLE MİYİM ACİL

Eklentiler

• AB146872-83A3-4623-B2AC-B6A7A706B2FA.webp
    AB146872-83A3-4623-B2AC-B6A7A706B2FA.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_1649.webp
    IMG_1649.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 160
Bende atım canım gayet belırgın benımkı resmı yüklerken dagılıyor
Yanı beımde belırgın ama degerım bu koyuluklara gore cok dusuk bende bısue anlamadım devlet hastanesınde verdım lavaratuvardamk bısey var bılmem

Ok

İste benım 6.9 cıktıgındakı sabah ıkımcı ıdrar testım aynı boyleydı
Bende vercem kan en güzel bacım dıkat et kendıne varsa eğer inşllah ıkımızımde vardır bana acıl dekı doktor hamıle gıbı davran dıkat et dedı çok duşuk yasadım

Bende vercem kan en güzel bacım dıkat et kendıne varsa eğer inşllah ıkımızımde vardır bana acıl dekı doktor hamıle gıbı davran dıkat et dedı çok duşuk yasadım
Insallah canım hep yarıyorym bn

23. günüm idrar testi negatif, henüz adet olmadım.
Geçen ay bende aynı şekilde oldum 24-25 günlük döngüm 50 güne yaklaştı duphaston kullandım sizde doktora danışıp kullanabilirsiniz progesteron hormonunu arttırdığı için hamilelik yoksa regl olmaya yardımcı hamilelik varsa da tutunmayı destekliyormuş

Geçen ay bende aynı şekilde oldum 24-25 günlük döngüm 50 güne yaklaştı duphaston kullandım sizde doktora danışıp kullanabilirsiniz progesteron hormonunu arttırdığı için hamilelik yoksa regl olmaya yardımcı hamilelik varsa da tutunmayı destekliyormuş
Gebelik var mı yoksa neden bu kadar döngü uzuyor pregestron yüzünden mi

Test sonucu çıktı mı

teşekkür ederim yarın tekrar doktora gideceğim. İlk gittiğimde vermemişti ama bakalım bu sefer ne diyecek.

Ben spiralimi yeni çıkarttırmıştım hormonsuzdu etkilemez adeti dedi doktor ya spiral etkiledi ya da ramazandan kaynaklı etkilendim bilmiyorum ama 3-4 kere betama bakıldı ilaç verdiklerinde bende geç yumurtlama vs olduysa diye kullanmak istemedim ilacı ama sonrasında doktor gebelik durumunda sorun olmayacağını söyledi

Ben spiralimi yeni çıkarttırmıştım hormonsuzdu etkilemez adeti dedi doktor ya spiral etkiledi ya da ramazandan kaynaklı etkilendim bilmiyorum ama 3-4 kere betama bakıldı ilaç verdiklerinde bende geç yumurtlama vs olduysa diye kullanmak istemedim ilacı ama sonrasında doktor gebelik durumunda sorun olmayacağını söyledi
İnşallah gönlümüze göre olur :) geçmiş olsun size de

Kızlar benim de 2 aydır gecikmem var en son Şubat'ta regl oldum gecikmeden 2 hafta sonra kan testi verdim bişey çıkmadı duphaston kullandım yine olmadım çevremdekiler mevsimsel olabilir diyorlarda bu kadarı normal mi sizce daha önce hiç böyle bişey yaşamadım 2 ayda bir kontrole gidiyorum ama her hangi bir hastalığım,kistim de yok kafayı yicem artık yardım edin lütfen
tiroidlerine hiç baktırdın mı?

Back
X