• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMİLE MİYİM ACİL

IMG_54B478F9-4C11-4688-A1E3-D73141B58E64.webp
Kızlar adetim dokuz gün gecikti ve bugün ilk idrarla yaptığım testin altıncı dakikasında falan oluşan çizgi bu şekilde sizce hamile miyim adetim geciktiği için çizginin daha belirgin olması gerekmez miydi

Arkadaşlar benim testime de bakarmısınız awox marka 5 dkka içinde çıktı

Eklentiler

• IMG_20260415_134248.webp
    IMG_20260415_134248.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 215
Kızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm
Ay çok sevindim demek ki geç döllenme peki idrar test yaptığınız da pozitif görmüş muydunuz

arkadaşlar merhabalar. Ben de geçen sene mart ayında bi kimyasal gebelik geçirdim onun dışında gebeliğim olmadı. Son zamanlarda biraz dalgalanma olsa da adet döngüm artı eksi 1'dir hep şaşmaz. Gecikmemin 4. Günündeyim sabah kaset test yaptım negatifti. Göğüs uçlarımda acı oluyor ve göğüslerim sertleşmiş durumda. Beklenen adet gününde kasıklarımda çok hafif ağrı oldu onun dışında asla regl olacakmışım gibi hissetmiyorum öyle bi ağrım vs yok. Regl tarihim gelmeden 1 hafta kadar önce de kasıklarımda ağrı oldu regl ağrısı gibi ama onlar da çok hafifti yani bir gün falan sürdü. Test yapmaktan çok korkuyorum negatif görürüm diyenegatif

arkadaşlar merhabalar. Ben de geçen sene mart ayında bi kimyasal gebelik geçirdim onun dışında gebeliğim olmadı. Son zamanlarda biraz dalgalanma olsa da adet döngüm artı eksi 1'dir hep şaşmaz. Gecikmemin 4. Günündeyim sabah kaset test yaptım negatifti. Göğüs uçlarımda acı oluyor ve göğüslerim sertleşmiş durumda. Beklenen adet gününde kasıklarımda çok hafif ağrı oldu onun dışında asla regl olacakmışım gibi hissetmiyorum öyle bi ağrım vs yok. Regl tarihim gelmeden 1 hafta kadar önce de kasıklarımda ağrı oldu regl ağrısı gibi ama onlar da çok hafifti yani bir gün falan sürdü. Test yapmaktan çok korkuyorum negatif görürüm diy
Kimysaldan sonra yumurtalık yapışıklığı olabiliyor, rahim filmi çektirdiniz mi kimyasaldan sonra

Bende ondan şüphe ediyorum da işte gecikmenin 20. Gününde falan kan testi yaptırıp çıkmayınca hani geç döllenme olsa çıkmaz mıydı diyor herkes o kafamı karıştırıyor
Ayy çok şaşırdım size normalde her ay adet görüyormusunuz?
Kanda bile çıkmayıp değerin sonradan çok hızlı yükselmesi mucize gibi bişey... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim.
Benimde 4 gün oldu gecikme idrar negatif ama sizin yorumunuzu görünce umudumuzu kaybetmemiz gerektiğini öğrendim ve çok mutlu oldum😊 inşallah benimde kanda pozitif görürüm pazartesi kan vereceğim gecikmenşn 6. Günü yani umarım hamileyimdir hala regl gelecek gibi hissetmiyorum inşallah adetim gelmez ve bebiş tutunmuştur Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin🩷😇

Kızlar merhaba ayrıntılı uzun yazicam ama kusura bakmayın... ben 19 martta adet oldum sonra bu 23 nisanda adet oldum yıllardır 5 gün süren adetim bir buçuk gün sürdü 25 gecesi gece 1 gibi durdu zaten çok az gelmişti ama ertesi sabah eşim ısrar etti için ilişki oldu yine kanamam geldi lekeleme gibi durdu yine ama bugün sadece pceteye sildikçe hani son artık biter gibi damla bile değil belli belirsiz kahve rengi olur ya öyle sildikçe geliyo ama bel agrım ara ara bulantim yemek yedikçe bacağında kasılmalar var yanlış kendimi farketmediysem 1 2 hafta önce başlayan nadirde olsa sanki baş dönmesi oluyo hamilemiyimdir test hiç yapmadım daha

Kızlar merhaba ayrıntılı uzun yazicam ama kusura bakmayın... ben 19 martta adet oldum sonra bu 23 nisanda adet oldum yıllardır 5 gün süren adetim bir buçuk gün sürdü 25 gecesi gece 1 gibi durdu zaten çok az gelmişti ama ertesi sabah eşim ısrar etti için ilişki oldu yine kanamam geldi lekeleme gibi durdu yine ama bugün sadece pceteye sildikçe hani son artık biter gibi damla bile değil belli belirsiz kahve rengi olur ya öyle sildikçe geliyo ama bel agrım ara ara bulantim yemek yedikçe bacağında kasılmalar var yanlış kendimi farketmediysem 1 2 hafta önce başlayan nadirde olsa sanki baş dönmesi oluyo hamilemiyimdir test hiç yapmadım daha
test yapmadann.bilemeyiz canim istiyorsan insAllah vardir

Bir test yapın derim ama 1.5 gün normal regl gibi olduysanız yani leke leke gelmediyse normal regldir diye düşünüyorum. Normalde yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor diye biliyorum ama tabi herkeste bu süreç farklı artık kan gelmiyorsa bi test yaparsan en iyi sonucu alırsın. Bebek istiyorsan da umarım vardır yada tez zamanda olur inşallah 🌸🫶🏻

Back
X