- Emoji Skoru
- 901
- Puanlar
- 303
Hay maşallah yaa hayırlı olsun bunu da gördük :) 12 günde 0dan 4binlereKızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay maşallah yaa hayırlı olsun bunu da gördük :) 12 günde 0dan 4binlereKızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm
Durdukça belirginleşti mi biraz daha çizgiArkadaşlar benim testime de bakarmısınız awox marka 5 dkka içinde çıktı
Yani ilk çıkan bu şeklde yani ilk 4. Dakka bu şekldeydi sonradan koyulaşmadıDurdukça belirginleşti mi biraz daha çizgi
İnşallah akşama gıtcem acıle bakalımİnşaallah güzel haber alırsın canım
Saol canımİnşaallah güzel haber alırsın canım
Saol canım
Kızlar bakın yenı verdım 6.9 14 . 9 cıkmıs
Evet canım6.9 dan mi 14.9 al yukseldi
Ay çok sevindim demek ki geç döllenme peki idrar test yaptığınız da pozitif görmüş muydunuzKızlar hamileymişimmmm. 12 gün önce 0,1 olan kan değerim 4056 olmuş bugünnn yarına randevu aldımmm
arkadaşlar merhabalar. Ben de geçen sene mart ayında bi kimyasal gebelik geçirdim onun dışında gebeliğim olmadı. Son zamanlarda biraz dalgalanma olsa da adet döngüm artı eksi 1'dir hep şaşmaz. Gecikmemin 4. Günündeyim sabah kaset test yaptım negatifti. Göğüs uçlarımda acı oluyor ve göğüslerim sertleşmiş durumda. Beklenen adet gününde kasıklarımda çok hafif ağrı oldu onun dışında asla regl olacakmışım gibi hissetmiyorum öyle bi ağrım vs yok. Regl tarihim gelmeden 1 hafta kadar önce de kasıklarımda ağrı oldu regl ağrısı gibi ama onlar da çok hafifti yani bir gün falan sürdü. Test yapmaktan çok korkuyorum negatif görürüm diyenegatif
Kimysaldan sonra yumurtalık yapışıklığı olabiliyor, rahim filmi çektirdiniz mi kimyasaldan sonraarkadaşlar merhabalar. Ben de geçen sene mart ayında bi kimyasal gebelik geçirdim onun dışında gebeliğim olmadı. Son zamanlarda biraz dalgalanma olsa da adet döngüm artı eksi 1'dir hep şaşmaz. Gecikmemin 4. Günündeyim sabah kaset test yaptım negatifti. Göğüs uçlarımda acı oluyor ve göğüslerim sertleşmiş durumda. Beklenen adet gününde kasıklarımda çok hafif ağrı oldu onun dışında asla regl olacakmışım gibi hissetmiyorum öyle bi ağrım vs yok. Regl tarihim gelmeden 1 hafta kadar önce de kasıklarımda ağrı oldu regl ağrısı gibi ama onlar da çok hafifti yani bir gün falan sürdü. Test yapmaktan çok korkuyorum negatif görürüm diy
Ayy çok şaşırdım size normalde her ay adet görüyormusunuz?Bende ondan şüphe ediyorum da işte gecikmenin 20. Gününde falan kan testi yaptırıp çıkmayınca hani geç döllenme olsa çıkmaz mıydı diyor herkes o kafamı karıştırıyor
test yapmadann.bilemeyiz canim istiyorsan insAllah vardirKızlar merhaba ayrıntılı uzun yazicam ama kusura bakmayın... ben 19 martta adet oldum sonra bu 23 nisanda adet oldum yıllardır 5 gün süren adetim bir buçuk gün sürdü 25 gecesi gece 1 gibi durdu zaten çok az gelmişti ama ertesi sabah eşim ısrar etti için ilişki oldu yine kanamam geldi lekeleme gibi durdu yine ama bugün sadece pceteye sildikçe hani son artık biter gibi damla bile değil belli belirsiz kahve rengi olur ya öyle sildikçe geliyo ama bel agrım ara ara bulantim yemek yedikçe bacağında kasılmalar var yanlış kendimi farketmediysem 1 2 hafta önce başlayan nadirde olsa sanki baş dönmesi oluyo hamilemiyimdir test hiç yapmadım daha
Bir test yapın derim ama 1.5 gün normal regl gibi olduysanız yani leke leke gelmediyse normal regldir diye düşünüyorum. Normalde yerleşme kanaması çok yoğun olmuyor diye biliyorum ama tabi herkeste bu süreç farklı artık kan gelmiyorsa bi test yaparsan en iyi sonucu alırsın. Bebek istiyorsan da umarım vardır yada tez zamanda olur inşallahKızlar merhaba ayrıntılı uzun yazicam ama kusura bakmayın... ben 19 martta adet oldum sonra bu 23 nisanda adet oldum yıllardır 5 gün süren adetim bir buçuk gün sürdü 25 gecesi gece 1 gibi durdu zaten çok az gelmişti ama ertesi sabah eşim ısrar etti için ilişki oldu yine kanamam geldi lekeleme gibi durdu yine ama bugün sadece pceteye sildikçe hani son artık biter gibi damla bile değil belli belirsiz kahve rengi olur ya öyle sildikçe geliyo ama bel agrım ara ara bulantim yemek yedikçe bacağında kasılmalar var yanlış kendimi farketmediysem 1 2 hafta önce başlayan nadirde olsa sanki baş dönmesi oluyo hamilemiyimdir test hiç yapmadım daha