- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi siyahh inci
-
Yaa '' anne ben buradayımsizce hamile miyim
çok saol canım Allah razı olsun inşallahYaa '' anne ben buradayım'' diyor resmen bebişin hayırlı olsun bu arada belirtiniz var mıydı
Bunlar kanama olmadığı sürece normal içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallahçok saol canım Allah razı olsun inşallahadetim geçti normalde bu ayın 14 dünde adet olmam lazımdı ama olmadım bide çok afedersin adetten önce kahverengi lekem gelirdi sonra kırmızıya dönerdi bu ayın 13 ünde kahverengi lekem gelmesi lazımdı ve ertesi gün 14 dünde tam adet olmam gerekiyordu olmadım en çokta kahverengi leke gelmeyince içime acaba hamile miyim geldi belirti olarakta üç dört gün önce sol yumurtalığım bir gün boyunca o kadar ağrıdığı ki ben tamam adet olcam ondan dedim ama ertesi gün geçti sadece sağ kasığım ağrıyor ve jilet kesiği gibi oluyor batma yanma kaşınma oluyor şuan bile var bu sağ kasığımın içinde sanki bir dalgalanma ve yanma var ağrı ve kasılmada oluyor inşallah normaldir bu
Tabiki hemde baya olmuş gibisizce hamile miyim
Ewetsizce hamile miyim
AMİN canımmBunlar kanama olmadığı sürece normal içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallahbeklemedeyim bende darısı bekleyen herkse
evet iki test yaptım ikiside üç dakika olmadan çıktı elhamdülillahTabiki hemde baya olmuş gibi
Öncelikle tebrik ederimsizce hamile miyim
Ayy cok sevdim sayfana bakmştm sende cok istiyordun umudunu kesmiş gibi konuşuyordu bak rabbim nasip etti darısı bize maşallahevet iki test yaptım ikiside üç dakika olmadan çıktı elhamdülillah
ben o anlamda demedim ve asla demem de o an şok oldum çok istememe rağmen bu ay ümidimi kesmiştim ve testi o şekil görünceye ne yapacağımı bilemedim çünkü elim ayağım titriyor Du ve o anki aceleyle o şekil yazdım çünkü sizlerden bir umut bekledim ve niyetim kötü değildi asla.. siz o şekil anladıysanız inanın dicek bişeyim yok eğerki farkına varmadan bir hatam ve yanlışım olduysa kusura bakmayın rabbim en kısa zamanda sizcede bu duyguyu nasip etsin inşallahÖncelikle tebrik ederimsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ama bir maruzatım olacaktı, keşle “sizce hamile miyim?” demek yerine sadece “hamileyim” deseniz, biz de belirti ve tecrübelerinizi sorsak, konuşsak.
O ikinci çizgiyi bu kadar açık görüp yardım edin demek, sizce hamile miyim demek, bizim gibi hamilelik bekleyenlerle dalga geçmek gibi bir şeyhamilelik haberinizi sadece hamileyim deyip verin, yardım edin, acaba mı, bir bakın lütfen demeyin... inanın ki çok kişiyi üzüyorsunuz...
evet canım bir yıldır istiyordum olmuyordu bu ay ümidim hiç yoktu bu ayda nasıl olsa hamile değilim dedim ama çıkınca şok oldumAyy cok sevdim sayfana bakmştm sende cok istiyordun umudunu kesmiş gibi konuşuyordu bak rabbim nasip etti darısı bize maşallah
AMİN inşallah canım rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah
AMİN inşallah canım rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hiç üzmeyin üzülmeyin inşş
inanın hiç markasına dikkat etmedim sadece üstünde hgc yazıyor DuEvet gebelik var gozukuyorbebe time değil dimi bu kit.
çok saol canım Allah razı olsunMiyimi ayrı yazdığın için teşekkürler. Hamilesin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?