- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
-
kan testi timi yaptırdın canımbenim adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım beta 0.1 gebelik yok denildi adet gecikmesi için kadın doğuma gidin dedi üzüldüm tabi biraz hayırlısı olsun tabi hakkımızda inş isteyen herkes sağlıklı bebek sahibi olurlar
Canm sen klomen kullanmışmıydnkan testi timi yaptırdın canım
Peki buna dikkat eden sen güzel kardeşim ; miyimi değil de miyim’i desen daha güzel olmaz mıydı?şaka gibisiniz ya . Postun sahibi siyah İnci’yi de tebrik ediyorum rabbim bizlere de nasip etsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.Miyimi ayrı yazdığın için teşekkürler. Hamilesin tebrik ederim
Kitin içindeki yeşil kayıttan tsnıdım bebe time de de var o kagıt ve yalnıs sonuc veriyor bizzat başıma geldi pozitif ama kan negatifinanın hiç markasına dikkat etmedim sadece üstünde hgc yazıyor Du
Neden hanfendi miyim özel isim mi ? :)Peki buna dikkat eden sen güzel kardeşim ; miyimi değil de miyim’i desen daha güzel olmaz mıydı?şaka gibisiniz ya . Postun sahibi siyah İnci’yi de tebrik ediyorum rabbim bizlere de nasip etsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.
hayır canım kullanmadım sadece udi hindi yağı kullandımCanm sen klomen kullanmışmıydn
çok saol canım Allah razı olsunHamilesin canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder inşallah
anladım canım benimki gerçek çıktı hatta üst üste başka testle iki test yaptım ikisine iki dakikada aynı çıktı acile git kan verdim şükür btam iyi çıktıKitin içindeki yeşil kayıttan tsnıdım bebe time de de var o kagıt ve yalnıs sonuc veriyor bizzat başıma geldi pozitif ama kan negatif
Udi hindi yağını ne için kullandıniz qhayır canım kullanmadım sadece udi hindi yağı kullandım
evet canım hayırlı olsunsizce hamile miyim
ben aslında midem için kullandım çünkü midemde hem reflü hem de var ve iyi geldiğini duydum zaten kuranı kerimde geçen ve efendimiz hz. Muhammed s.A.v min önerdiği ve yedi derde şifa dediği bir bitki benim rahminde sorun vardı belliki çünkü sağ kasığım hep ağrırdı yağı içtikten sonra ağrım kesildi hatta geçen ay adet olduğum da hiç ağrı çekmedim ve o ay hamile kaldım udi hindi yağıyla bir sürü kişi hamile kalmışUdi hindi yağını ne için kullandıniz q
Udi hindi yağını ne için kullandıniz q
Hamilesin canım bariz gözüküyor alah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah bendede vardırsizce hamile miyim
AMİN canım çok saol ALLAH razı olsunHamilesin canım bariz gözüküyor alah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah bendede vardır
Nasıl ne ölçüde kullanıyordun canım bide sende kist falan varmiydi o ağrınin sebebi olarakben aslında midem için kullandım çünkü midemde hem reflü hem de var ve iyi geldiğini duydum zaten kuranı kerimde geçen ve efendimiz hz. Muhammed s.A.v min önerdiği ve yedi derde şifa dediği bir bitki benim rahminde sorun vardı belliki çünkü sağ kasığım hep ağrırdı yağı içtikten sonra ağrım kesildi hatta geçen ay adet olduğum da hiç ağrı çekmedim ve o ay hamile kaldım udi hindi yağıyla bir sürü kişi hamile kalmış
doktora gitmedim canım ama yumurtalıklarımda vardı bence bir sorun yağ sayesin de düzeldi çünkü yağı içtiğim ay ne adet nede yumurtalık ağrım oldu ben instagramda bir tane sayfadan aldım hatta orda hamile kalmak için macun var herkez o kadar memnunki hamile kalanlar hemen yazıyorlar Allah sizden razı olsun diye hatta ben bu ay hamile kalmasaydım bende o macun dan alacaktımNasıl ne ölçüde kullanıyordun canım bide sende kist falan varmiydi o ağrınin sebebi olarak
O sayfalar İçin o zaman sunu söyleyeyim geneli sahte hesaplar kendılerının açtığı takıpcı kastıgı hesaplar, whatsapp mesajlarında kendı numaraları kendılerıne karşılıklı yazdığı mesajlardoktora gitmedim canım ama yumurtalıklarımda vardı bence bir sorun yağ sayesin de düzeldi çünkü yağı içtiğim ay ne adet nede yumurtalık ağrım oldu ben instagramda bir tane sayfadan aldım hatta orda hamile kalmak için macun var herkez o kadar memnunki hamile kalanlar hemen yazıyorlar Allah sizden razı olsun diye hatta ben bu ay hamile kalmasaydım bende o macun dan alacaktım
evet çoğu öyle ama bu sayfa öyle değil ben yağın çok faydasını gördüm ve wapsahap grubuna üyeyim ve hep yabancı insanların olduğu gerçek bir grupO sayfalar İçin o zaman sunu söyleyeyim geneli sahte hesaplar kendılerının açtığı takıpcı kastıgı hesaplar, whatsapp mesajlarında kendı numaraları kendılerıne karşılıklı yazdığı mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?