kızlar hamile miyim..

kan testi timi yaptırdın canım

Miyimi ayrı yazdığın için teşekkürler. Hamilesin tebrik ederim
Peki buna dikkat eden sen güzel kardeşim ; miyimi değil de miyim’i desen daha güzel olmaz mıydı?şaka gibisiniz ya . Postun sahibi siyah İnci’yi de tebrik ediyorum rabbim bizlere de nasip etsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.

Neden hanfendi miyim özel isim mi ? :)
“Türkçede başlıca olarak özel isimlerden sonra gelen ekleri ayırmada kullanılan noktalama işaretine kesme işareti (') denir.”

Ümmeti Muhammet aşkına cehaletle savaşmaktan yoruldum.

Kitin içindeki yeşil kayıttan tsnıdım bebe time de de var o kagıt ve yalnıs sonuc veriyor bizzat başıma geldi pozitif ama kan negatif
anladım canım benimki gerçek çıktı hatta üst üste başka testle iki test yaptım ikisine iki dakikada aynı çıktı acile git kan verdim şükür btam iyi çıktı

Udi hindi yağını ne için kullandıniz q
ben aslında midem için kullandım çünkü midemde hem reflü hem de var ve iyi geldiğini duydum zaten kuranı kerimde geçen ve efendimiz hz. Muhammed s.A.v min önerdiği ve yedi derde şifa dediği bir bitki benim rahminde sorun vardı belliki çünkü sağ kasığım hep ağrırdı yağı içtikten sonra ağrım kesildi hatta geçen ay adet olduğum da hiç ağrı çekmedim ve o ay hamile kaldım udi hindi yağıyla bir sürü kişi hamile kalmış
Udi hindi yağını ne için kullandıniz q

Nasıl ne ölçüde kullanıyordun canım bide sende kist falan varmiydi o ağrınin sebebi olarak

Nasıl ne ölçüde kullanıyordun canım bide sende kist falan varmiydi o ağrınin sebebi olarak
doktora gitmedim canım ama yumurtalıklarımda vardı bence bir sorun yağ sayesin de düzeldi çünkü yağı içtiğim ay ne adet nede yumurtalık ağrım oldu ben instagramda bir tane sayfadan aldım hatta orda hamile kalmak için macun var herkez o kadar memnunki hamile kalanlar hemen yazıyorlar Allah sizden razı olsun diye hatta ben bu ay hamile kalmasaydım bende o macun dan alacaktım

O sayfalar İçin o zaman sunu söyleyeyim geneli sahte hesaplar kendılerının açtığı takıpcı kastıgı hesaplar, whatsapp mesajlarında kendı numaraları kendılerıne karşılıklı yazdığı mesajlar

evet çoğu öyle ama bu sayfa öyle değil ben yağın çok faydasını gördüm ve wapsahap grubuna üyeyim ve hep yabancı insanların olduğu gerçek bir grup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…