kızlar hamile miyim..

evet çoğu öyle ama bu sayfa öyle değil ben yağın çok faydasını gördüm ve wapsahap grubuna üyeyim ve hep yabancı insanların olduğu gerçek bir grup
Böyle ürünlere inanmıyorum ben bizzat yakın çevremde gördüklerim oldu whatsapp grubunda zaten aksini yazan olamaz satıcıları vardır çoğunlukla hiç bi satıcının aksini yazanı silmedigini görmedim zaten

olabilir ben inanıyorum çünkü yağı kendim kullandım ve çok memnun kaldım zaten udi hindi bitkisini efendimiz 7 derde deva dır diye öneriyor ve çok memnun kalan var hatta şuan virüsü onla yeniyorlar benim dayımla yakalandı ve bu yağla atlattılar

Fırsatçılık olmuş coronayı yenmelerini vaad etmeleri özelden yazsanıza hangi site sağlık bakanlığına şikayet edeyim bı araştırılsın eğer yalan beyanları varsa ceza yerler

Fırsatçılık olmuş coronayı yenmelerini vaad etmeleri özelden yazsanıza hangi site sağlık bakanlığına şikayet edeyim bı araştırılsın eğer yalan beyanları varsa ceza yerler

dünya aşı diye kıvranıyor hepsi boşuna adamlar bulmuş çareyi...

onlar demediki bu yağ virüsü yeniyor diye ben sayfa ya gelen kullanıcıların yazdıklarını dedi sadece ben midem için çok fayda gördüm

Canim sorun bana diyil ama görünce cevaplamak istedim, hayir tabiiki umudunu kesmiceksin herkesde aynı belirti olacaq diye birşey yokki olada bilir , olmayada

Aynı durum bende de var 0.18 çıktı yarın mr a giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…