- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi siyahh inci
-
Böyle ürünlere inanmıyorum ben bizzat yakın çevremde gördüklerim oldu whatsapp grubunda zaten aksini yazan olamaz satıcıları vardır çoğunlukla hiç bi satıcının aksini yazanı silmedigini görmedim zatenevet çoğu öyle ama bu sayfa öyle değil ben yağın çok faydasını gördüm ve wapsahap grubuna üyeyim ve hep yabancı insanların olduğu gerçek bir grup
olabilir ben inanıyorum çünkü yağı kendim kullandım ve çok memnun kaldım zaten udi hindi bitkisini efendimiz 7 derde deva dır diye öneriyor ve çok memnun kalan var hatta şuan virüsü onla yeniyorlar benim dayımla yakalandı ve bu yağla atlattılarBöyle ürünlere inanmıyorum ben bizzat yakın çevremde gördüklerim oldu whatsapp grubunda zaten aksini yazan olamaz satıcıları vardır çoğunlukla hiç bi satıcının aksini yazanı silmedigini görmedim zaten
Fırsatçılık olmuş coronayı yenmelerini vaad etmeleri özelden yazsanıza hangi site sağlık bakanlığına şikayet edeyim bı araştırılsın eğer yalan beyanları varsa ceza yerlerolabilir ben inanıyorum çünkü yağı kendim kullandım ve çok memnun kaldım zaten udi hindi bitkisini efendimiz 7 derde deva dır diye öneriyor ve çok memnun kalan var hatta şuan virüsü onla yeniyorlar benim dayımla yakalandı ve bu yağla atlattılar
Fırsatçılık olmuş coronayı yenmelerini vaad etmeleri özelden yazsanıza hangi site sağlık bakanlığına şikayet edeyim bı araştırılsın eğer yalan beyanları varsa ceza yerler
Hiç sayfayı söylerse sağlık bakanlığı inceler coronayı dünya üzerinden silerizdünya aşı diye kıvranıyor hepsi boşuna adamlar bulmuş çareyi...
yakalandı
onlar demediki bu yağ virüsü yeniyor diye ben sayfa ya gelen kullanıcıların yazdıklarını dedi sadece ben midem için çok fayda gördümFırsatçılık olmuş coronayı yenmelerini vaad etmeleri özelden yazsanıza hangi site sağlık bakanlığına şikayet edeyim bı araştırılsın eğer yalan beyanları varsa ceza yerler
Özürdileyerek soruyorum akıntınız var mıydı. Benim hiç yok umudu kesmelimiyimevet iki test yaptım ikiside üç dakika olmadan çıktı elhamdülillah
Özürdileyerek soruyorum akıntınız var mıydı. Benim hiç yok umudu kesmelimiyi
ilk gebeligimde sular gibi akintim varken ikincisinde damla bile yoktu.Özürdileyerek soruyorum akıntınız var mıydı. Benim hiç yok umudu kesmelimiyim
Merhaba adet geçtikten sonra mı test yapmıştınızsizce hamile miyim
Aynı durum bende de var 0.18 çıktı yarın mr a giricembenim adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım beta 0.1 gebelik yok denildi adet gecikmesi için kadın doğuma gidin dedi üzüldüm tabi biraz hayırlısı olsun tabi hakkımızda inş isteyen herkes sağlıklı bebek sahibi olurlar
Senin gecikme ne kadar olduAynı durum bende de var 0.18 çıktı yarın mr a giricem
8. Gün pazara dönünceSenin gecikme ne kadar oldu
Öyle görünüyor:))sizce hamile miyim
Ay inşallah vardır bir bebiş hayırlısıyla ne diyim canim8. Gün pazara dönünce
İnşallah ama ümidim yok canım 5. Gün kan verdim 0.18 çıktı olurmu bilmiyorumAy inşallah vardır bir bebiş hayırlısıyla ne diyim canim
Benim15 gün gecikti mevsimsel gecikmeden diye tahmin ettim çünkü regl duzenliydi benim kanda vermiştim 0.1cikmistiİnşallah ama ümidim yok canım 5. Gün kan verdim 0.18 çıktı olurmu bilmiyorum
Bilmiyorum canım ilk defa böyle geciktim en fazla 2-3 gündür yani ve kasığımda iğne batması ve yanma var ikilemdeyimBenim15 gün gecikti mevsimsel gecikmeden diye tahmin ettim çünkü regl duzenliydi benim kanda vermiştim 0.1cikmisti
Doktora git danış bakalım testi nerede yaptın sana demediler mi var yada yokBilmiyorum canım ilk defa böyle geciktim en fazla 2-3 gündür yani ve kasığımda iğne batması ve yanma var ikilemdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?