kızlar hamile olduguma inanamıyorum yardım edin...

canım benim 12. gün değerimi aldık dr tek dedi. 14. gün değerim 248 çıktı yine tek dedi. sonra 5. haftada gittiğimizde dr iki kese ve bebk var dedi..tabii biz şokkkk.olabiliyormuş canım en canlı örneği benim ve şimdi 27 haftalıkpaşalarıma hamileyim.. allah isteyen herkese versinnn:teytey:

ya gerçekten benim için de acayip şok olur.. ama hayırlısı nasılsa öyle olsun tabii.. peki senin tam olarak 12.günden kaç gün sonra keseler görünmüştü?

canım ben son adet tarihimden itibaren 5 hafta sonra görmüştüm...mart 4 gibiydi snaırım

kendini yine teke alıştırrr. çifyi duyunca şok olursun ama olsun tatlı bir mutluluk olurr. benim yanımda kimse yoktu eşim işteydi.. ben tlfla haber verinceee asıl şoku eşim yaşadııı...

canım ben son adet tarihimden itibaren 5 hafta sonra görmüştüm...mart 4 gibiydi snaırım

ben son adet tarihimden 4 hafta 3 gün sonra gittiğimde ultrasonda 1 nokta gördüler, büyük ihtimalle bu kese dediler. biz de bi tane diye düşündük.. şimdi 5 hafta 3 gün sonra 2.ultrason kontrolüne gideceğiz.. bakalım.. merak ettim ben de şimdi.. :)

hayırlı olsun canım hamilsein bende dün güüzel haberi aldım değerim 750 çıktı dr çoğul gebelik dedi büyük ihtimalle ikizmiş
sende negatif düşünme keyfini çıkarmayay bakkkkk

idil benim değerlerim küçükten başladı yükseldi sonra düştü demişşsin benim değerim 10. gün 7 12. gn 19 14.gün 31 ve 16. gün 70 değerindeydi bi sorun varmıdır sence senin durumun nasıldı doktorum geç tutunma olabilir diyo sen neler yaşadın mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…