- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
- 63
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Çok şaşırdı çok sevindi ama çok anlamadı iki çizgi varya ikiz mi dedi direkTepkileri nasıl oldu peki
Her tepki bireye özel oluyor kimi ağlıyor kimi kahkahaya boğuluyor kimi normal biseymis gibi karşılıyor vs
Yazık ya çocuk gibi bı zihinleri var aslında demi bazen.Çok şaşırdı çok sevindi ama çok anlamadı iki çizgi varya ikiz mi dedi direkikizlere hamileyim çok masum çok saf çok değişik bı duygusu olmuştu eşimin tup bebekle hamile kaldım ama test tarihime daha vardı erken yapmıştım ben ilki tutmamisti bu da tutmaz heralde falan diyoduk.
Nasıl hamileyim ben niye bilmiyorum deseydiniz
Hadi bakalım geliyor bebsBen o gün rahatsızlandım. Eşim sağlık memuru bu arada. Neyse kendi çalıştığı hastaneye götürdü beni kan tahlili vs yapıldı. Kolumda da serum. Eşimin hemşire arkadaşları bana hayırlı uğurlu olsun diyor gidiyor biri gelip diğeri gidiyor ben de bunlar herhalde karıştırdı diyorum içimden. Neyse eşim geldi sarıldı banababa oluyorum dedi. hamileymişim de haberim yok elimi karnıma götürdüm ne yani şimdi bebek mi var diyorum, inanmadım eve gelincede üstüne gebelik testi aldık, yaptım. Çift çizgi çıktı. Yinede inanamıyordum ne biçim hamileyim be midem bulanmıyor ki diyordum tabi 7. haftada gördüm günümü de o ayrı
Ben bu konularda biraz yaratıcıyım sanırım. Sürprizi çok sevdiğim için çokça yaparım ama maalesef bana sürpriz yapan yokAy çok yaratıcı olmuuuuus hiç aklıma gelmezdi.
Bizim kafa direkt yemekten pastadan hamilelik testinden giriyor olaya
Çiçekte mi almadı hakszlk etmeBen bu konularda biraz yaratıcıyım sanırım. Sürprizi çok sevdiğim için çokça yaparım ama maalesef bana sürpriz yapan yok
Daha üç buçuk aylık hamileyim teyzesi. İkiz kız bekliyoruz. Daha isim bulamadık belki Nil ve nehir
okadar duygulandımki allah bağışlasın bende ikiz olmasını okadar çok isterimli Hamilenin duası kabul olurmuş banada dua edermisinizRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
ben sabahın korunde test yaptım ıkıncı cızgının sokuyla esım uykudayken soyledım soka gırdı :) tutamadım kendımı hıc bısey aklıma gelmedıKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Evet çiçek onun için büyük bir adım kabul ama ben tatil ayarlarken çiçek biraz sönük kalıyorÇiçekte mi almadı hakszlk etme
Balon + güller filan kimse hayır diyemezEvet çiçek onun için büyük bir adım kabul ama ben tatil ayarlarken çiçek biraz sönük kalıyorneyse çok seviyorum onu varlığı yeter ne yapalım
Biz niye sabırsız iz böyle yaben sabahın korunde test yaptım ıkıncı cızgının sokuyla esım uykudayken soyledım soka gırdı :) tutamadım kendımı hıc bısey aklıma gelmedı
Amin canım cümlemizin bozulmasın inşallahBalon + güller filan kimse hayır diyemezmutlu olmalısın
Allah ağız tadinizi bozmasın
AminAmin canım cümlemizin bozulmasın inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?