Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Ama daha unutulmaz olmuş bence

Ay ağlayasim geldi sonlara doğru . tebrik ederim çok

Boşverin böylesi daha güzel olmuş .hediye olanına erkekler çok aşina. Durup dururken hediye verince içinde bebek esyasi mi var demiş arkadaşın eşi kliselestigi için süprizi kalmadı
Kesinlikle katılıyorum

Bende erken gebelik testi yapmıştım. Onun görebileceği yere koydum ama görmedi en sonunda ben gösterdim. Çift çizgi olunca ikiz mi olacak yani diye şaşırdı
Anca bu kadar anlarlar zaten

İdrar testi ile öğrenmiştim. Gebelik bebeğin kalbi durmasıyla sonlamıştı tabi şuan bebeğim yok.

Akşama gelmesini zor beklemiştim. Nasıl söyleyeceğimi araştırmadığım yer kalmamıştı. En sonunda güzel bir sofra hazırladım. Tabi o özel bir günü unuttuğunu düşündü. Eşimin görmeyeceği şekilde kamera yerleştirdim yemekleri koydum oturdum masaya ama yemek yiyemiyorum heyecandan niye yemiyorsun dediğinde dudaklarım titreyerek güçlükle baba oluyorsun dedim ve ağlamaya başladım. Şaka mı yapıyorsun dedi ve o da ağlamaya başladı dakikalarca sarılmıştı bana.

Aileme söyleme şeklim ise fotoğraf çekme bahanesiyle hepsini aynı kareye topladım ve tam fotoğraf çekerken ben hamileyim diyerek şaşkın yüzlerini fotoğraflamıştım. Güzel kareler çıkmıştı.

Ay harika bı fikir

Çok tebrik ederim♥ üç aylık olmuş bile ...cinsiyeti belli mi
Ay bide ikisi birden oluyomus bı şok daha

Sağlıkla gelsin
Allah’ıma şükürler olsun şuan durumumuz iyi hayırlısıyla erkek bir bebek bekliyoruz allahım herkese De nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…