Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

İlk yıllar öyle hayaller kurardım şöyle sürpriz yaparım böyle plan yaparım ama 7 yıl çocuk olmayınca ve bi anda hamile olduğumu öğrenince beklenmedik anda bütün hepsi uçtu gitti. Bide içimde tutamıyorum duygularımı ben. Pozitif olduğunu görünce sevinçten ne yapacağımı bilemedim. Hemen testi bi peçeteye sarıp içeri gittim. Arkadaşıyla konuşuyodu nasıl çırpınıyorum kapat kapat diye. Sonra işte testi gösterdim. Dedim ben test yaptım pozitif çıktı ama ağlamaklı mutlu bi ses tonuyla öyle sarılıp ağlamıştık . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlısı ile tez zamanda inşallah

Çok hoşuma gitti güzel bir hikaye olmuş.

Allah analı babalı buyutsun

Ben mektup yazdım eşime. Tam evlilik yıldönümümüzün olduğu aya denk geldi. Bende geçen yıllarımızı özetleyen bir mektup yazdım. İşte şu anı unutamıyorum, bu yaptığımızı hala gülümseyerek hatırlıyorum gibi. En sonuna da şimdi bu bunlar gibisini ve nicelerini 3 kişi olarak yaşamaya hazır mısın demiştim :)

Ay çok yaratıcı olmuuuuus hiç aklıma gelmezdi.

Bizim kafa direkt yemekten pastadan hamilelik testinden giriyor olaya

Bende sabah erkenden kalkıp test aldim yaptım bizimki uyuyor tabi. Kalk cabuk dedim misafir geliyo kim dedi bizimki, dedim ama kalıcı geliyo bu iyice bi meraklandı su mu bu mu diye başladı saymaya dedim 9 ay sonra geliyo sok olmuştu

Kahkaha attım ya amaaa.

Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Ben babalar gününde öğrendim hamile olduğumu. Eşim bana anneler gününde hediye almıştı. Bende bugün babalar günü sana hediye aldım deyip hediye paketi verdim içine gebelik testini koydum ustunede baba ben geliyorum yazmıştım

Tepkileri nasıl oldu peki
Her tepki bireye özel oluyor kimi ağlıyor kimi kahkahaya boğuluyor kimi normal biseymis gibi karşılıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…