- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Nasıl gidiyor hamiləlik
Bizim aralık annelerindeki ankete ikiz gebelik yazmışsın ondan sordumNasıl gidiyor hamiləlik
Ay ben totem yapıyorumBizim aralık annelerindeki ankete ikiz gebelik yazmışsın ondan sordum
Her topiğin anketine aynısını yaptım demeAy ben totem yapıyorumikiz olsun bı cirpida kurtulam diye
Muhtemelen yapmisimdir.hic güvenmiyorum kendimeHer topiğin anketine aynısını yaptım deme
Yalnız sana şunu söyliyim. Korunarak ikiz değil tekiz de yapamazsınızMuhtemelen yapmisimdir.hic güvenmiyorum kendime
Bu harika aydınlatma için teşekkür ederimYalnız sana şunu söyliyim. Korunarak ikiz değil tekiz de yapamazsınız
Ne demek canım. Her zamanBu harika aydınlatma için teşekkür ederimyaza baslayacagim kuzum yapmaya
Çok hoşuma gitti güzel bir hikaye olmuş.İlk yıllar öyle hayaller kurardım şöyle sürpriz yaparım böyle plan yaparım ama 7 yıl çocuk olmayınca ve bi anda hamile olduğumu öğrenince beklenmedik anda bütün hepsi uçtu gitti. Bide içimde tutamıyorum duygularımı ben. Pozitif olduğunu görünce sevinçten ne yapacağımı bilemedim. Hemen testi bi peçeteye sarıp içeri gittim. Arkadaşıyla konuşuyodu nasıl çırpınıyorum kapat kapat diye. Sonra işte testi gösterdim. Dedim ben test yaptım pozitif çıktı ama ağlamaklı mutlu bi ses tonuyla öyle sarılıp ağlamıştık . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlısı ile tez zamanda inşallah
Amin teşekkür ederim.Çok hoşuma gitti güzel bir hikaye olmuş.
Allah analı babalı buyutsun
Ay çok yaratıcı olmuuuuus hiç aklıma gelmezdi.Ben mektup yazdım eşime. Tam evlilik yıldönümümüzün olduğu aya denk geldi. Bende geçen yıllarımızı özetleyen bir mektup yazdım. İşte şu anı unutamıyorum, bu yaptığımızı hala gülümseyerek hatırlıyorum gibi. En sonuna da şimdi bu bunlar gibisini ve nicelerini 3 kişi olarak yaşamaya hazır mısın demiştim :)
Bende sabah erkenden kalkıp test aldim yaptım bizimki uyuyor tabi. Kalk cabuk dedim misafir geliyo kim dedi bizimki, dedim ama kalıcı geliyo bu iyice bi meraklandı su mu bu mu diye başladı saymaya dedim 9 ay sonra geliyo sok olmuştu
Nasıl hamileyim ben niye bilmiyorum deseydinizBana eşim kendi söyledi hamile olduğumutam tersi ben şok olmuştum çok istiyordum ama o an beklemiyordum
Ben babalar gününde öğrendim hamile olduğumu. Eşim bana anneler gününde hediye almıştı. Bende bugün babalar günü sana hediye aldım deyip hediye paketi verdim içine gebelik testini koydum ustunede baba ben geliyorum yazmıştımKizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Tepkileri nasıl oldu pekiBen babalar gününde öğrendim hamile olduğumu. Eşim bana anneler gününde hediye almıştı. Bende bugün babalar günü sana hediye aldım deyip hediye paketi verdim içine gebelik testini koydum ustunede baba ben geliyorum yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?