Kızlar hamilelik belirtisi midir lütfen

Kızlar 9 10.11 günleri ovulasyon pik oldu 12.ci gün çatlama oldu ve üzerinden tam bir hafta geçti ve bana her yerden soğan kokusu geliyor afedersiniz terliyorum o bile soğan bu hamilelik belirtisi midir birde 4 gün soğan kürü yaptım ondan mı acaba çatlamadan sonra kasıklarda ağrı bitmedi drvam ediyor şişkinlik te var
Merhaba test yaptınız mı soğan işe yaradı mı acaba

Bende bugün başladım ama yumurta çatlayana kadar içmeyi düşünüyorum 1 hafta falan oluyor işe yarar mı inşallah.
Ben de yapacağım önümüzdeki ay sonucunun yazar mısınız buraya beni de etiketleyip

Tabi ki bugün 5. Günüm inşallah işe yarar ben aynı zamanda günde 2 kez aslan pençesi de içiyorum
İnşallah fayda eder ben önümüzdeki ay için çakşır suyu almıştım ama ikisini bir arada içip içmemek kararsızım. Belki senin gibi yaparım ben de

İnşallah fayda eder ben önümüzdeki ay için çakşır suyu almıştım ama ikisini bir arada içip içmemek kararsızım. Belki senin gibi yaparım ben de
Bi deneyin isterseniz Saraçoğlunun sitesinde mutlaka testere dişli aslan pençesi de içilmesi gerekiyor yazıyordu.

Bi deneyin isterseniz Saraçoğlunun sitesinde mutlaka testere dişli aslan pençesi de içilmesi gerekiyor yazıyordu.
Deneyeceğim daha önce her ikisini ayrı ayrı denedim bu böyle yapayım, teşekkür ederim

kızlar selam. Adet düzensizliğim var doktora gittmiştim 3 ay önce yumurta kaliteme kdar bakıldı herşey cok iyi dedi. 2 aydır qfolin kullandım. 1 haftadır halsizlik baş ağrısı ayağa kalktığımda baş dönmesi göz kararması oluyor. Bel ağrım ve sol kasıkta sancı batma hissi var. 1 haftadır da akıntım var. Sizce hamilelik mi ?

Back
X