T çizgisi c ile aynı yada da koyu dimşYa doktoruma ovu testinden bahsettim güldü. Bende bu ay öyle arada yaptım ama beyaz akıntıyı takip ederim birkaç gün değerlendirdik. Bugün adetimin 21. Günü ovu testi yaptım 8. Dk iki çizgi göründü. Son üç aydır da düzensiz adetlerim başladı. İki gündür beyaz akıntım var ondan önce bel ağrım vardı. Neye yoracağımı şaşırdım. Eşime diyorum ki ovu testi pozitif çıktı aman aşkım valla yorgunum dedi
İnşallah rabbime emanet ettim o hayrı bizden iyi bilir ben lekelenmem olduğu için test yaptım yoksa çok takmıyorum ilk zamanlarda ki gibiİkinci gebeliğim için bana imkansız demişti doktorum
İkinci çocuğun tüp bebek denesen bile olmaz demişti bende 1 senedir deniyordum hiç korunmadık
O kadar kastım kendimi sürekli idrar testi yapıp duruyordum, kan veriyordum yıpranmıştım
Kızım çok kardeş istiyordu
Son radde saldım kendimi, ağrım vardı dedim regl olcam ondan, göğüs ucum ağrıyordu normalde ağrımaz dedim regl olucam kesin ondan saldım yani gebeyim diye düşünmedim. Sonra bi baktım betam 10.300
Salın kendinizi bir bilimsel açıklaması yok ama o stres var ya, çok düşünme gerçekten engelliyor
Bir gebe olarak tüm içtenliğimle dua edeyim inşallah size nasip etsin
yani tam koyu değildi ama gözle görülüyordu. Bence en mantıklısı regl gününün gecikmesini beklemek. Bu şekilde vücüda veriyoruz stresi olacağı varsa da olmaz. Ovu testi yaparken görevmiş gibi geliyor insana. Ben bu ay mesela en son 3 martta bıraktım eşimi de sıkmaya zorlamaya gerek yok. Çok üzüldüm bu duruma. İlk başlarda takip etmek zevkli geliyordu ama sonradan bi daha test bi daha test artık yaptığın şeyden zevk almıyorsun. Bende de yaş 40 geç evlendik o yüzden bu ay regl olursam direk tüp bebek.T çizgisi c ile aynı yada da koyu dimş
Ovülasyon testinin pozitif ollması için c ve t ya aynı tenk, yada t daha koyu olmalı . Görsel ekliyim bilginiz olsunyani tam koyu değildi ama gözle görülüyordu. Bence en mantıklısı regl gününün gecikmesini beklemek. Bu şekilde vücüda veriyoruz stresi olacağı varsa da olmaz. Ovu testi yaparken görevmiş gibi geliyor insana. Ben bu ay mesela en son 3 martta bıraktım eşimi de sıkmaya zorlamaya gerek yok. Çok üzüldüm bu duruma. İlk başlarda takip etmek zevkli geliyordu ama sonradan bi daha test bi daha test artık yaptığın şeyden zevk almıyorsun. Bende de yaş 40 geç evlendik o yüzden bu ay regl olursam direk tüp bebek.
O zaman yumurtlama olma olasılığı yüksek kuzum değerlendirdiniz mi?Kan negatif çıktı adetime 5 gün var
Evet dün bugün değerlendirdik ama ağrım çok bence regl olacağım, lh neden pozitif çıktı o zamanO zaman yumurtlama olma olasılığı yüksek kuzum değerlendirdiniz mi?adete yakın olmaz demeyin olabiliyor
Belki de olmayacaksın dur bakalım bekleyelimEvet dün bugün değerlendirdik ama ağrım çok bence regl olacağım, lh neden pozitif çıktı o zaman
kürtaj geçen sene mayıs, temmzda adet oldum ağustos korunduk eylülden beri. Bu ayla 6 oluoBelki de olmayacaksın dur bakalım bekleyelimne zamandır deniyorsunuz
Aynıyız benimde mayıs 31 kuretaj temmuz ilk adet Eylül denemeye başladım hala bekliyorumkürtaj geçen sene mayıs, temmzda adet oldum ağustos korunduk eylülden beri. Bu ayla 6 oluo
Benim bişeyim yokmuşok şükürAynıyız benimde mayıs 31 kuretaj temmuz ilk adet Eylül denemeye başladım hala bekliyorumnasıl denk geldi. Ben olmuyor diye gittim rahim filmi istedi doktor çektirdim 2 tüpüm de kapanmış rahmime de hiç giriş olmadı zaten ikinci kez verdiler sıvıyı öyle açıldı sende bir yaptır istersen HSG (kuretaj dusuk enfeksiyon sebepli olabilirmiş kapanma)
Son durumunuz nedir kan verdiniz mi tekrarKızlar ovülasyonum hala pik yaaa yumurtlama desem bu kadar uzun yumurtlama olur mu. Kan verdim gebelik negatif ne yapacağım ben ya, bu arada bu testi sıvı alımına dikkat etmeden yaptım oruçluyken yaptığım saat öğlen 2:30 gibi daha bordoydu( duvar tarafından çektiğim iftardan hemen sonra, daha yeni görünen az önce)
Hayır vermedim hala adet olmadım kasık ağrım var amaSon durumunuz nedir kan verdiniz mi tekrar
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda Allah gönlünüze göre versinHayır vermedim hala adet olmadım kasık ağrım var amabekliyorum
Amin canım bekliyorum bugün bat günü gelen giden yok zaten yumurtlayalı 3-4 gün olduHayırlısı olsun inşallah hakkınızda Allah gönlünüze göre versin
Tekrar yumurtlama olmuş ozmnAmin canım bekliyorum bugün bat günü gelen giden yok zaten yumurtlayalı 3-4 gün oldu
Tekrar yumurtlama olmuş ozmn
İnşallah canım iki kere yumurtlama olabiliyorYani tekrar mı yumurtlama oldu yoksa yumurtlar mı geç mi oldu onu bilmiyorum. Ama değerlendirdim artık çatlama gününden 14 gün sayıp o gün test yapacağım bu da 27’si 28’i inşallah Çifte bayram yaşarım
Ovulosyon yaptinmi tekrar canım bazıları regle yakın obulosyonda pik görünce gebeliği anlamış belki gebesindir sende Çarşamba kan verdin galiba sen yarın 1 hafta olucakYani tekrar mı yumurtlama oldu yoksa yumurtlar mı geç mi oldu onu bilmiyorum. Ama değerlendirdim artık çatlama gününden 14 gün sayıp o gün test yapacağım bu da 27’si 28’i inşallah Çifte bayram yaşarım
Canım ben ilk buraya yazdigimda ovülasyon da pic gördüm gebelik testinde silik gördüm gittim kan verdim, kan testim negatifti. O yüzden o pik değerlerini yumurtlama olarak değerlendirdim. bir hafta oldu daha yeni, eğer gebelik olmuşsa bile yine de bir hafta daha beklemem gerekiyor öğrenebilmek için. Çünkü yumurtam bir hafta geç geldi o yüzden bir hafta geç regl olmam çok normal . bugün de ovülasyon yaptım. Normalden daha koyu renk çıktı yani ,normalde yumurtlama takibi yaptığım dönemlerde yumurtlamadan sonra hep çok silik görürdüm şu an yumurtlamanın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen çizgi oldukça belirgin ama pic değil.Ovulosyon yaptinmi tekrar canım bazıları regle yakın obulosyonda pik görünce gebeliği anlamış belki gebesindir sende Çarşamba kan verdin galiba sen yarın 1 hafta olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?