Kızlar hamılelıkte soru ve sorunlar ıcın buyrun bırbırımızı aydınlatmaya

Adetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben

Adetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben

Cnm.benimde adet günüm adet olmuşum gbi agrilarim vardi smdi hamileyim inşallah snde hamissindir

merhaba kızlar . bir sorum olacak. geçen ay 22 nisanda regl oldum 1 hafta doğum kontrolü içemedim adetim 29 unda bitti ben ilaca 1 mayısta başladım . 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu. ve 3 gündür de kasık ağrısı çekiyorum. ama aşırı derecede ağrıyor. yerleşme olabilirmi. test ne zaman yapsam sonuç alabilirim. bazı yerlerde ilişkiden 15 gün sonra yapabilirsiniz diyor ama emin olamadım. yardımcı olurmusunuz.

selam kızlar bende 22 haftalık hamileyim sorularınıza cevap verebilirim hamilelegin tüm belirtilerini gün gün yaşayan bir hamile olarak baya ciddi tecrübelerim oldu allah hepinize tez vakitte evlat versinn

Benm.gec döllenme olmuş adet olcagm zamanlar yumrtlamis hamile kalmisim

Valla canm hc ümidim ykdu kask agrilarm oldu batiyodu kasiklarm adet olms gbi agri bel.agrim cok oldu bska bisi olmdi sanrm

Bende gogusmun etrafnda tomur tomur biseler oldu. Bide tek belirgin sey cok fazla kasik ve karin agrilarm ama hep negatif.

Olabilir sin cunku ben heran adet olcakmis gibi tuvalete kosuyodum hatta o zaman idrar yolu enfeksiyonu geciriyodum insallah hamilesindir gunun 3 4 gun gecince test yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…