- Konu Sahibi yalnizkiz3434
-
Illa mide bulantisi olmasi gerekmi bende olmuyo
Kac kilosun :) ozaman:18:
Illa mide bulantisi olmasi gerekmi bende olmuyo
yok canım kimisi hic kusmuyor kimi 9 ay ben 4 ay kustum hayatımın en kötü günleriydiiii cok fena bulanmaması vcok daha ii bence
Ben 51 kaldim 56 oldum :)86 ile hamile kaldım hala 86yım
yok canım kimisi hic kusmuyor kimi 9 ay ben 4 ay kustum hayatımın en kötü günleriydiiii cok fena bulanmaması vcok daha ii bence
kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor. ve ne zaman oluyor. adetime 9 gün var 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu kasık ağrımda var . hamilemiyim acabaa.. bilgisi olan varmı ?
yerleşme kanaması aynen dedigin sekilde oluo cnm yumurtlama gününden 5 6 gün sonra baslıo hemen hemen adetin son haftasına denk gelio büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşadın inş hamilesindirrr
adetine 3 4 gün kala yap cıkıo cnminşallah hamileyimdirr .. çok heycan yapıyorum :) idrar testi ne zaman yapsam sonuç alabilirim. internette ilişkiden 15 gün sonra yazıyor ama adet gecikmesinden sonra diye biliyorum.. ?
adetine 3 4 gün kala yap cıkıo cnm
Kızlar benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. 2 hafta önce ovulasyon günümde ve ertesi gün ilişki oldu eşimle. Şimdi ise adetim tam bir hafta gecikti. 4 gün önce kan testi 0.8 çıktı doktor gebe değilsin dedi adet söktürücü hap verdi ama ben içmedim ne olur ne olmaz diye. Biraz önce 3-4 damla kanamam oldu. Açık pembe ve sanki böyle nası desem yoğun böyle akışkan değil. Devamı gelmiyor gibi. Adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşayan var mı? Acaba bu geç döllenme olduğu için geç gelen bir yerleşme kanaması olabilirmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. 2 hafta önce ovulasyon günümde ve ertesi gün ilişki oldu eşimle. Şimdi ise adetim tam bir hafta gecikti. 4 gün önce kan testi 0.8 çıktı doktor gebe değilsin dedi adet söktürücü hap verdi ama ben içmedim ne olur ne olmaz diye. Biraz önce 3-4 damla kanamam oldu. Açık pembe ve sanki böyle nası desem yoğun böyle akışkan değil. Devamı gelmiyor gibi. Adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşayan var mı? Acaba bu geç döllenme olduğu için geç gelen bir yerleşme kanaması olabilirmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben
bugün hamile olduğumu öğrendim.... benimde kasıklarımda ağrı vardı, normalde adet sancısı belimden gelirdi bu ağrı göbeğimin alt kısmından geliyordu.
doktora gittim ultrasonda göremedi . ama kan testinde çıktı. daha 4 haftalıkmış.. inşsallah seninde öyledir.
Onlar sonra dan basliyo hamilemisin kac haftalikMerhaba arkadaslar benimde bi sorum olcak
Bende ne mide bulantısı ne kusma ne bas dönmesi yok acaba bu kötüye mi işaret
Akıntı fazlalığı var birde sabahları mide yanması oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?