Kızlar hamılelıkte soru ve sorunlar ıcın buyrun bırbırımızı aydınlatmaya

yok canım kimisi hic kusmuyor kimi 9 ay ben 4 ay kustum hayatımın en kötü günleriydiiii cok fena bulanmaması vcok daha ii bence

kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor. ve ne zaman oluyor. adetime 9 gün var 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu kasık ağrımda var . hamilemiyim acabaa.. bilgisi olan varmı ?

kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor. ve ne zaman oluyor. adetime 9 gün var 2 gün kahverengi lekelenmelerim oldu kasık ağrımda var . hamilemiyim acabaa.. bilgisi olan varmı ?

yerleşme kanaması aynen dedigin sekilde oluo cnm yumurtlama gününden 5 6 gün sonra baslıo hemen hemen adetin son haftasına denk gelio büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşadın inş hamilesindirrr

yerleşme kanaması aynen dedigin sekilde oluo cnm yumurtlama gününden 5 6 gün sonra baslıo hemen hemen adetin son haftasına denk gelio büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşadın inş hamilesindirrr

inşallah hamileyimdirr .. çok heycan yapıyorum :) idrar testi ne zaman yapsam sonuç alabilirim. internette ilişkiden 15 gün sonra yazıyor ama adet gecikmesinden sonra diye biliyorum.. ?

Kızlar benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. 2 hafta önce ovulasyon günümde ve ertesi gün ilişki oldu eşimle. Şimdi ise adetim tam bir hafta gecikti. 4 gün önce kan testi 0.8 çıktı doktor gebe değilsin dedi adet söktürücü hap verdi ama ben içmedim ne olur ne olmaz diye. Biraz önce 3-4 damla kanamam oldu. Açık pembe ve sanki böyle nası desem yoğun böyle akışkan değil. Devamı gelmiyor gibi. Adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşayan var mı? Acaba bu geç döllenme olduğu için geç gelen bir yerleşme kanaması olabilirmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olamaz cnm malesef gec döllenme de olsa adetin gecince kesin cıkması lazımdı ama tabi mucizeler olabilio

Bende adetim geçmişti ve sonra evde test yaptırdımhamile çıkmıştı ve aynı gün kanamam başlamıştı full 1 ay kesik kesik kanamam sürdü doktora gittim karnıma çöktü alttan muane etti ve bana düşük yapmışın dedi.Bende mide bulantısı kanama ve sancı 2 aya yakın sürdü dahiliye gittim bulantı için ilaç verdi ve o zamanlar ilaçkuyrugu beklemek gerekiyordu ve ramazan ayı oldugu için eşimin teyzesi beklemek istemdi eve geldik bu olaydan 1buçuk ay sonra doktora gittim ve hamile oldugumu ögrendim bir gün sonra özel hastaneye gitiğimde hayatımın şokunu yaşadım ben kesin hamilemiyim diye sormayı beklerken doktor bana 16 haftalık hamilesin ve bir kızın olacak dedi
Yani kanamanız sancılı olarak gelmiyorsa hamile olabilirsiniz

Owww seninki cok ilginc olmus canim ya 4 aylik olmus bebisin. Bu nasil is basil bu kadar farkuna varmiyor bu doktorlar anlamiyorum resmen ustunkoru muayene ediyorlar. Ben de bir sure bekleyip gidiyim baska doktora bari. Kanamam sancili degil hic cunku. Ben sadece dusuk mu yapiyorum diye korkuyorum. Hic kan pihtisu falan gelmedi gerci normal kanama oluyor bugun yine acik renk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetimin gunundeyim ve kasiklarimda adetn olacakmış gibi sancılar var ama adet olmuyorum. Hamilelik supeleri bendede var ama kendimi heveslendirmekte istemiyorum . N3 yapacagim ben

bugün hamile olduğumu öğrendim.... benimde kasıklarımda ağrı vardı, normalde adet sancısı belimden gelirdi bu ağrı göbeğimin alt kısmından geliyordu.
doktora gittim ultrasonda göremedi . ama kan testinde çıktı. daha 4 haftalıkmış.. inşsallah seninde öyledir.

Merhaba arkadaslar benimde bi sorum olcak

Bende ne mide bulantısı ne kusma ne bas dönmesi yok acaba bu kötüye mi işaret

Akıntı fazlalığı var birde sabahları mide yanması oluyor

Insallah benimde sancilarm devam ediyo bakalim pazartesi kan tahlili yaptrcam korkuyorum amaa negatf olursa diye

Kızlar meraba yarn adet günüm başım çok acayip ağrıyor uzun azmandır hiç ağrımzdı sizce bu bir hamilelik belirtsi olabilrmi.çok afite midem bulanıyor yardımcı olurmusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…