Kızlar hamilelikte yenilmemesi gereken gıdalar nelerdir ?

Midye dolmayı sevmiyorum ya ama kokoreç ahh ahh çiğköfte de sıkıntılıdır ozmn
Çiğköfte etsiz olduğu sürece çok nadir yedim yani 9 ayda toplasan 3 ü geçmemiştir öyle söyleyim onuda acı diye çok yemedim çünkü mide yanması oluyor maalesef

Daha yeni 4 haftalık ama bir kere parsiyel mol (üzüm) gebeliği yaşadığım için bu bebişi Allah ın izniyle sağlıklı ilerletmek istiyorum
İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et

Midye, kokoreç gibi sakatatlar, disarida pişen seyler haric herseyi yedim. Doktorum abartmadigin surece herseyi yiyebilirsin demisti. Mesela oturup yari kilo ceviz, bir demet maydanoz, bir demlik çay yiyip içmeyecekseniz hersey serbest. Kasmayin, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et
İnşaAllah hepimiz sağlıkla sıhatle anne oluruz hayırlı evlatlarımız olur. İsteyen herkese dua ediyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Teşekkür ederim güzel cevabınız için Valla ne biliyim insan tedirgin oluyor ister istemez

Teşekkür ederim güzel cevabınız için Valla ne biliyim insan tedirgin oluyor ister istemez

Bu yasakli yiyeceklerin sonu yok maalesef. Dedigim gibi keskin sekilde yasak olanlar midye ve sakatat. Geri kalani ölçülü sekilde tuketebilirsiniz. Mumkun oldugunca disaridan yememeye çalışın, sevgiler

Zaten eşim içerken ben bakıyodum o kadar güzel cevaplar geldi ki içim rahatladı
Ben ilk çocuğumda bir heves içmedim. Doktor bir tane icebilirsin demişti. Aman uykusuzluk çeker dediler erken doğumu tetikler dediler içmedim. Arkadaşlarım içti onlara hiçbir şey olmadı ben hep erken doğum riski yaşadım bebeğim hiç uyumayan bir çocuk öldü ikinci hamileliğimde saldım valla hiç gerek yok abartoya. O kadar sağlıklı ve güzel beslendim bebeğim minicik doğdu

Ben tere yiyecektim bir bakayım dedim o yasakmış kesinlikle gebelikte tuketilmemeli diyordu ondan sonra balıklar sıkıntılı dip balığı yememek gerekiyor civa oranindan dolayı bebeğin direk beynine etki ediyormuş onlarıda araştırarak yiyin yenmemesi gereken balıklar haftalık gramajlar var onlara uymak çok önemli

Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim fakat bildiğim kadarıyla maydanoz , hurma vs gibi gıdalar yenilmemeli . Sizinde önerileriniz var mı fikir verir misiniz ?

Merhabalar. hurma hakkında bilginiz yanlış. Tek tuk tuketebilirsiniz hamileliğiniz boyunca. Son iki hafta dozu arttırmak dogumu kolaylastirir. Son 4 hafta 6 hurmadan fazla yerseniz dogumunuz ortalama 1 saat daha kısa sürer. Tabi bu normal dogum yapmayı düşünenler icin tavsiye. Oglumu ramazan ayında doğurdum, bol bol hurma yedim. Toplam dogum suresi 4 saatti .Bakalim simdi yapcaz.. Şimdilik yolu yarıladık..

Bu cok yeterli ve kivaminda bir cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…