Ben de pimpirikli olduğum için şuan her yediğimde tereddüt ediyorum aman amanDoğru bende baya pimpirikli biriyim büyük ihtimal yemem hiç bsyi doğru düzgün
Yok yok sen etme o kadarBen de pimpirikli olduğum için şuan her yediğimde tereddüt ediyorum aman aman
Kaç aylık hamilesiniz? :)Ben de pimpirikli olduğum için şuan her yediğimde tereddüt ediyorum aman aman
Çiğköfte etsiz olduğu sürece çok nadir yedim yani 9 ayda toplasan 3 ü geçmemiştir öyle söyleyim onuda acı diye çok yemedim çünkü mide yanması oluyor maalesefMidye dolmayı sevmiyorum ya ama kokoreç ahh ahh çiğköfte de sıkıntılıdır ozmn
Daha yeni 4 haftalık ama bir kere parsiyel mol (üzüm) gebeliği yaşadığım için bu bebişi Allah ın izniyle sağlıklı ilerletmek istiyorumKaç aylık hamilesiniz? :)
Ben onuda çok severim deeeÇiğköfte etsiz olduğu sürece çok nadir yedim yani 9 ayda toplasan 3 ü geçmemiştir öyle söyleyim onuda acı diye çok yemedim çünkü mide yanması oluyor maalesef
İnşAllah sağlıkla kucağına alırsınDaha yeni 4 haftalık ama bir kere parsiyel mol (üzüm) gebeliği yaşadığım için bu bebişi Allah ın izniyle sağlıklı ilerletmek istiyorum
ALLAH gönlünüze göre versinBen onuda çok severim deeeneyse olsunda Bi hayırlısıyla yemeyiz napalım
Amin amin inşallahALLAH gönlünüze göre versin
İnşaAllah hepimiz sağlıkla sıhatle anne oluruz hayırlı evlatlarımız olur. İsteyen herkese dua ediyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasınİnşAllah sağlıkla kucağına alırsınhamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et
Teşekkür ederim güzel cevabınız içinMidye, kokoreç gibi sakatatlar, disarida pişen seyler haric herseyi yedim. Doktorum abartmadigin surece herseyi yiyebilirsin demisti. Mesela oturup yari kilo ceviz, bir demet maydanoz, bir demlik çay yiyip içmeyecekseniz hersey serbest. Kasmayin, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Teşekkür ederim güzel cevabınız içinValla ne biliyim insan tedirgin oluyor ister istemez
Amin canım amin inşallahİnşaAllah hepimiz sağlıkla sıhatle anne oluruz hayırlı evlatlarımız olur. İsteyen herkese dua ediyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Günde bir tane türk kahvesi içebilirsinizŞuan o kadar tedirginim ki yediğim bişey dokunur mu ters tepki verir mi diyeben de kahve içmek istiyorum ama ara vermem gerek
Ben ilk çocuğumda bir heves içmedim. Doktor bir tane icebilirsin demişti. Aman uykusuzluk çeker dediler erken doğumu tetikler dediler içmedim. Arkadaşlarım içti onlara hiçbir şey olmadı ben hep erken doğum riski yaşadım bebeğim hiç uyumayan bir çocuk öldüZaten eşim içerken ben bakıyodumo kadar güzel cevaplar geldi ki içim rahatladı
Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim fakat bildiğim kadarıyla maydanoz , hurma vs gibi gıdalar yenilmemeli . Sizinde önerileriniz var mı fikir verir misiniz ?
Bu cok yeterli ve kivaminda bir cevap-Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum.
-Yeşillikleri sirkeli suda bekleterek yiyorum. (Maydonoz bir tarla yemeyeceksen sıkıntı yok.)
-Konservelerden bisefanol sebebiyle uzak duruyorum.
-Et, tavuk, balık ve yumurta kesinlikle iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum.
-Kahve az da olsa içiyorum.
-Dip balıkları civa sebebiyle yemiyorum.
-Ciğer, midde, kokoreç gibi ürünler yemiyorum.
Kendine sürecini zehir etme, bebekler çok güçlü göz göre göre riskli şeyler yapmazsan hiçbirşey olmaz. Bu arada yazdıklarımı direkt diyetisyenden aldığım bilgilere göre yazdım internetten veya kendimden değil
Mutlaka hergün yumurta ve yoğurt, haftada 1 gün balık tüketiyorum. Yasak ürünüm yok. Dediğim gibi temiz ve iyi pişmiş olmalı. En riskli bitki çayları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?