Kızlar hamilelikte yenilmemesi gereken gıdalar nelerdir ?

MaşaAllah MaşaAllah Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğum nasip etsin darısı bizlere ilerlemesine İnşaAllah güzel deneyimlerden güzel cevaplar almak içimi rahatlatıyo teşekkür ederim

MaşaAllah MaşaAllah Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğum nasip etsin darısı bizlere ilerlemesine İnşaAllah güzel deneyimlerden güzel cevaplar almak içimi r
Teşekkür ederim cevap için

Daha yeni 4 haftalık ama bir kere parsiyel mol (üzüm) gebeliği yaşadığım için bu bebişi Allah ın izniyle sağlıklı ilerletmek istiyorum
Canim üzüm gebeliği sonrası beta takibi yapıldı mı?
Bende aynı durumdayim ve çok korktum kanser vs durumu olusabilirmis tehlikeli bir şeymiş..
Patalojim temiz cikmis çok şükür ama inşallah bende sağlıkla bu durumu atlatırim

Hiç korkun olmasın ne kontrole gittim ne beta baktırdım yaşandı ve atlatıldı çok şükür ama 1 sene hamilelik için beklemek zor oldu diğer türlü temiz çıktıysa bişey olmaz kendiliğinden geçiyo zaten. Geçmiş olsun size de İnşaAllah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsınız

Su mesajın okadr iyi geldi ki... Allah razı olsun..
Pataloji temiz çıktı kuzum.
Sadece kan değerim yuksek biraz, haftaya yine kan vercem inşallah düşüşe geçer ya.dua et bana
Mayıs ayında da dış gebelik geçirdim,aynı şekilde korkulu karma karışık günlerdi .Allah'ım birdaha yaşatmasın böyle şeyler .
Ben normalde 6ay transfer düşünmüyordum zaten bir sene olacak sanırım.saglikla geçsin insallahh ya. Birde bana bir sene boyunca her ay kan verceksin dediler beta HCG. Gebelik olmadığıni anlamak için..
İnşallah canım benim bundan sonra sağlıklı gebeliklermiz olsun sana da çok geçmiş olsun

ben devlette oldum kürtajımı o kadar zordu ki 1 gün yattım ama pataloji sonucum benimde temiz çıktı doktorlar hiç demedi gel kan ver ya da kontrol ettir diye. Ben de umursamadım biliyorum kafama taksam neler olcağını çünkü internette neler yazılıyo o konu hakkında yok kanser yok bilmem ne öyle bişey olsa pataloji temiz çıkmaz diye düşünüyorum. O yüzden sen de içini ferah tut yeni bir sürece kendini hazırla ama emin olmak istersen tabii ki kan ver için rahat olur en azından. Ben bir yılı biraz aştım beklerken iş güç bilmem ne derken 3 aydır korunmadım Rabbim yine nasip etti şuan 4 haftalık hamileyim bugün gittim çok şükür sağlıklı ilerliyor Rabbim bir daha yaşatmasın Allah’ın hakkı üçtür o yüzden bu sefer olacak inan ayrıca en azından bebeğimiz olabiliyormuş onu öğrendik ya hiç bunlarıda yaşamayan ne yapsın kuzum her halimize şükür diyelim sağlıklı bir gebelik isteyelim geçmişe sünger çekelim ve hamile olduğunda kimseye söyleme sakın Valla nazar değiyor ben o hatayı yaptım sağır sultan duydu sonra üzüldük şuan sadece aileler biliyor. Gerisi sonra öğrensin kendine iyi bak çenem düştü benim

Çok sağol canım benim
Kan vericem.mecbur her ay..inşallah benimde düşer ve sağlıkla.bu süreci atlatırim...
Senin adına da o kadar çok sevindim kiiiii, maşallah sağlıkla gelsin kuzum
Ben dış gebelik yaşadığım da herkes duymuştu gerçekten ondan sonra kimseye söyleme kararı aldık..haklısın valla.
Sende bebise ve kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…