Ayy haber ver haberAyy ben dayanamam zaten öyle gözüküyo akşam teste giderim gibi geliyo,artık erken doğum günü sürprizi olur ona da
Hamile olduğunu düşünüyorum ama en net sonuç kan tahlilidir , bı baktir derim1 dakika falan sonra çıktı. İşte ben anlayamadım sizlere sormak istedim. Elim ayağım titriyor
2. Cizgi de gözüküyor günün geçtikten sonra kan ver bence pozitifKızlar bunlarda bugünn yaptığım testler. Yok sanki ya
İnşAllah öyleyimdir bugün tekrar tekrarladım böyle çıktı. Var mı gerçektenHamile olduğunu düşünüyorum ama en net sonuç kan tahlilidir , bı baktir derim
Ayyy Allahım gönlüne göre versin gerçekten mi ya2. Cizgi de gözüküyor günün geçtikten sonra kan ver bence pozitif
Amin inşallahAyyy Allahım gönlüne göre versin gerçekten mi yaarkadaşım yok diyince ümidimi kestim. Regli günümü bekliyorum inşallah vardır
Cumartesi günü normalde regli olmam lazım olmazsam hemen testi yeniliycem birşey varsa da kan vericem Allahım nasip etsin inşallahAmin inşallahGözüküyor 2.cizgi belli orda cizgi olduğu yani ümidini kesme günün gecikince bir kere dağa idrar testi yapıp kan verin bence hamilelik var bende günümün geçmesini bekliyorum
10-11 şubat benim. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız kaset test denediniz mi hicCumartesi günü normalde regli olmam lazım olmazsam hemen testi yeniliycem birşey varsa da kan vericem Allahım nasip etsin inşallahsizin ne zaman gününüz
Bence ve canım bende adetten 4 gün önce erken gebelik testinde böyle öğrenmiştim şimdi 7. Ayını doldurmak üzere kızımReglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisimi gebelik mi anlamadım bi bakarmısın?
İnşAllah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Yok bunlar böyle çıkınca kaset test yapmadım hiç. Onda sonuç farklı mı çıkar daha mı koyu olur10-11 şubat benim. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız kaset test denediniz mi hic
Yaaa gerçekten miBence ve canım bende adetten 4 gün önce erken gebelik testinde böyle öğrenmiştim şimdi 7. Ayını doldurmak üzere kızımkan ver folikasit başla bence
Genelde kaset teste güvenilir diyorlar. Amin inşallah ikimizde bu ay guzel haberler alırız isteyen herkesİnşAllah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Yok bunlar böyle çıkınca kaset test yapmadım hiç. Onda sonuç farklı mı çıkar daha mı koyu olur
Tebrikler hamilesiniz1 dakika falan sonra çıktı. İşte ben anlayamadım sizlere sormak istedim. Elim ayağım titriyor
Yaaa gerçekten miBence ve canım bende adetten 4 gün önce erken gebelik testinde böyle öğrenmiştim şimdi 7. Ayını doldurmak üzere kızımkan ver folikasit başla bence
Aminnn onu adetim gecikirse yapayım artık. Iki farklı test ile yaptım ikisi de böyle oldu işteGenelde kaset teste güvenilir diyorlar. Amin inşallah ikimizde bu ay guzel haberler alırız isteyen herkes
Yaa gerçekten miii? Arkadaşım yok gözükmüyor dedi bende görüyorum ama görmek istediğim için mi acaba dedim. Bugün de başka test yaptım bu nasıl var mı? BakarmısınızTebrikler hamilesiniz
merhaba tedavi ile mi oldu doğal mı acaba hayırlısı olsun bu arada bence gebelik var 1 dk içinde çıktıysaAyy ben dayanamam zaten öyle gözüküyo akşam teste giderim gibi geliyo,artık erken doğum günü sürprizi olur ona da
Yok doğal yolla tabi ki varsa eğer emin değilim acaba da kaldım hala çizgi koyulaşmayınca. Buna bakarmısınız bunu da bugün yaptım var mı?merhaba tedavi ile mi oldu doğal mı acaba hayırlısı olsun bu arada bence gebelik var 1 dk içinde çıktıysa
bunda da hafif bir çizgi var yani çatlatma iğnesi vs olmadıysanız bence gebelik varYok doğal yolla tabi ki varsa eğer emin değilim acaba da kaldım hala çizgi koyulaşmayınca. Buna bakarmısınız bunu da bugün yaptım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?