Benim suan 2 gun gecikmem var yarinda son kes test yapimde bitirim testleriAyy inşallah bende şüpheliyim hiç olmuyordu göğüs kaşıntisi birde bu beyaz akıntı var inşallah güzel sonuçlar alirim teste pazartesi günü başlayayım misafirliğe geldim burda yapmam biraz zor
HamilemisinizBenim suan 2 gun gecikmem var yarinda son kes test yapimde bitirim testleri
Pzrtesi jinekologda rdvum var zaten
EvetHamilemisiniz
Hay hadi gözün aydınEvet
Bat 2 subatti benim
Insallah cnmHay hadi gözün aydıngüzel dualarını bekliyorum inşallah bende buraya güzel haberler yazarim
İnşallah bakalım yeni evliyim herhalde geçen ay vücudum kendini hamileliğe hazirliyordu 30 gün gecikmem oldu normalde düzenlidir hayırlısı inşallahInsallah cnm
Dedigim gibi sen her sabah ilk idrar ile test yap
Umutluyum Insallah senin icin
Insallah hamilesindir degilsende uzulme gelecek ay olur Insallah ama umutlu olİnşallah bakalım yeni evliyim herhalde geçen ay vücudum kendini hamileliğe hazirliyordu 30 gün gecikmem oldu normalde düzenlidir hayırlısı inşallah
InsallahInsallah hamilesindir degilsende uzulme gelecek ay olur Insallah ama umutlu ol
İnşAllah kuzum bana da haber ver rabbim tez zaman da sevindirsin senideEvet bekliyorum inşallah bu ay guzel haberler alirim
Amin inşallah test yaptığım zaman vericemİnşAllah kuzum bana da haber ver rabbim tez zaman da sevindirsin senide
Oyşş gözünaydın sağlıkla gelsin canım sğlıkla büyüsünHamileyim canım yaa
Aminnn inşallahOyşş gözünaydın sağlıkla gelsin canım sğlıkla büyüsün
Merhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydiReglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisimi gebelik mi anlamadım bi bakarmısın?
Merhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydi
Merhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydi
Ama nasıl foto kunuluyoMerhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydi
İlk 10 dakikada çıkan cizgiler geçerli koruma çizgisi olabilirAma nasıl foto kunuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?