Yok yok hiç birşey olmadı inşallah vardır Allahım bekliycem 2 gün kaldı cumartesi regli olmazsam tekrarlıycambunda da hafif bir çizgi var yani çatlatma iğnesi vs olmadıysanız bence gebelik var
iğne olunca bazen geç siliniyor çizgi ondan sordum tedavi oldumu diye
inşallah Allahım isteyen herkesi sevindirsinYok yok hiç birşey olmadı inşallah vardır Allahım bekliycem 2 gün kaldı cumartesi regli olmazsam tekrarlıycam
Aminnn inşallah rabbim herkese nasip etsininşallah Allahım isteyen herkesi sevindirsin
Kiz sen test yapmaya gitmedin miKızlar bunlarda bugünn yaptığım testler. Yok sanki ya
Yok kız gitmedim regli günümü bekliyomKiz sen test yapmaya gitmedin micanini skma ya zamani vardir yada testte cikmiyodur keske kan verseydin
Bende az önce baktimda sabah ki testine silik cizgi gördüm tabi ki haklisin normali de o zaten adet gecince ama versen cikar öyle hissediyorumYok kız gitmedim regli günümü bekliyomama herkes var diyor inşallah vardır
İnşAllah kuzumm inşallah Allahım herkese nasip etsinBende az önce baktimda sabah ki testine silik cizgi gördüm tabi ki haklisin normali de o zaten adet gecince ama versen cikar öyle hissediyorum
Amin canimİnşAllah kuzumm inşallah Allahım herkese nasip etsin
Sanirim hamilesin umutlandirmak.istemem ama silik.cizgi var insallah hamilesindirReglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisimi gebelik mi anlamadım bi bakarmısın?
İnşAllah hamileyizdir kuzum allah şükür demeyi nasip etsinAmin caniminsallah bende bekliyorum walla
O kadar çok kişi bunu söyledi ki inşallah öyledir ya inşallahSanirim hamilesin umutlandirmak.istemem ama silik.cizgi var insallah hamilesindir
İnşAllah hamileyizdir kuzum allah şükür demeyi nasip etsinçaresiz bekliyoruz
Çok yeni minnak bir bebek var gibiİnşAllah öyleyimdir bugün tekrar tekrarladım böyle çıktı. Var mı gerçekten
Evet güzel haberlerini bekliyorumYaaa gerçekten miböyle diyince çok ümitleniyorum. Arkadaşıma attım o yok dedi bende umutsuzlaştım. Bugün yne yaptım belki daha koyu olur die oda böyle çıktı. Buna da bakarmısınız
Aminnn onu adetim gecikirse yapayım artık. Iki farklı test ile yaptım ikisi de böyle oldu işte
Hamileyim kuzum çok şükürinsallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?