Kızlar hamilemiyim acil bakarmısınız?

Yaa cok sevindim harika haber bu esine en güzel hediyen olucak bu doğum gününe :) bence doktora git şhmal etme artık kan ver kontrollerini yaptır
Canımmm evet çok güzel bir hediye olacak ona çok şükür yarın kan vermeye gidicem önümüzdeki hafta da doktora gidicem inşallah kuzum

evet bende hamılesınız yazıcaktım yazmaya kalmadan sız yazmıssınız bugun bende ruyamda gordum sabah kalktım yumurtlamadan sonrakı 10. gunum bugun sılık cızgı cıktı suan hala sok ıcındeyım cunku 7 sınde yenı bır kımyasal dusuk yaptım normal regl kanaması gıbı kanamam oldu yumurtlama takıp ettım ama emın degılım bazen hayalı cızgımı goruyorum dıyorum kardesıme gosterdım oda dıyor gayet gozukuyo dıye emın olamadım

Yaaaa çok güzel bizlere de dua et inşallah bende regl olmam da hamile olduğumu öğrenirim belirtilerin neler
İnşAllah kuzum inşallah Allahım isteyen herkesi sevindirsin mübarek günde en büyük bertilerimden birisi her adetimden göğüslerim taş gibi kocaman olur ve elleyemezdim. Bu ay göğüslerimde tık yok. Çok hafif bi şekilde kasıklarımda batma ağrı var. Aşırı gazım oldu 10 gündür

Benimde 2 gündür beyaz süt gibi mi desem belirgin akıntım oluyor geçen ay goguslerim sertti baya bu sefer göğüslerimde ağrı şişlik falan yok elleyince ağrısı oluyor az umarım hamilelik belirtileridir

Benimde 2 gündür beyaz süt gibi mi desem belirgin akıntım oluyor geçen ay goguslerim sertti baya bu sefer göğüslerimde ağrı şişlik falan yok elleyince ağrısı oluyor az umarım hamilelik belirtileridir
Kuzum bende de oldu beyaz akıntı yani bi test yap istersen

Kızlar sizce ?

Eklentiler

• 9606F652-BD7A-4A58-BE5C-353D10B286AD.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 83
  • 14261445-8383-4689-A4D2-763C73151508.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
  • 5AC3950E-BB42-43FA-A2D3-DCF29365D016.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 78
Yaaa gerçekten mi böyle diyince çok ümitleniyorum. Arkadaşıma attım o yok dedi bende umutsuzlaştım. Bugün yne yaptım belki daha koyu olur die oda böyle çıktı. Buna da bakarmısınız?
Var kız var olmasa böyle pembemsi çıkmazdı aynı böyle öğrendim bende kızımı folikasit başla bence kn ver bakalım yaz sonucu bna da

Bana gebelik gibi geldi ama bence yarindan itibaren her sabah tekrarla
Benim 4 gun kalasiya hic cizik yoktu 1 gun kalasiy1 yaptigimda cizgi cikti

Bana gebelik gibi geldi ama bence yarindan itibaren her sabah tekrarla
Benim 4 gun kalasiya hic cizik yoktu 1 gun kalasiy1 yaptigimda cizgi cikti
Ayy inşallah bende şüpheliyim hiç olmuyordu göğüs kaşıntisi birde bu beyaz akıntı var inşallah güzel sonuçlar alirim teste pazartesi günü başlayayım misafirliğe geldim burda yapmam biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…