YaaHamileyim kuzum çok şükür
Canımmm evet çok güzel bir hediye olacak onaYaacok sevindim harika haber bu esine en güzel hediyen olucak bu doğum gününe :) bence doktora git şhmal etme artık kan ver kontrollerini yaptır
Çok iyi sevindim canımCanımmm evet çok güzel bir hediye olacak onaçok şükür yarın kan vermeye gidicem önümüzdeki hafta da doktora gidicem inşallah kuzum
Yaaaa çok güzel bizlere de dua et inşallah bende regl olmam da hamile olduğumu öğrenirim belirtilerin nelerTeyzeleri bugün belli etti kendini minikhamileyim
İnşAllah kuzum inşallah Allahım isteyen herkesi sevindirsin mübarek gündeYaaaa çok güzel bizlere de dua et inşallah bende regl olmam da hamile olduğumu öğrenirim belirtilerin neler
Benimde 2 gündür beyaz süt gibi mi desem belirgin akıntım oluyor geçen ay goguslerim sertti baya bu sefer göğüslerimde ağrı şişlik falan yok elleyince ağrısı oluyor az umarım hamilelik belirtileridirİnşAllah kuzum inşallah Allahım isteyen herkesi sevindirsin mübarek gündeen büyük bertilerimden birisi her adetimden göğüslerim taş gibi kocaman olur ve elleyemezdim. Bu ay göğüslerimde tık yok. Çok hafif bi şekilde kasıklarımda batma ağrı var. Aşırı gazım oldu 10 gündür
Ay ne güzel tebrik ediyorum canım banada dua et hamişlerin duası kabul oluyo))Teyzeleri bugün belli etti kendini minikhamileyim
Kuzum bende de oldu beyaz akıntı yani bi test yap istersenBenimde 2 gündür beyaz süt gibi mi desem belirgin akıntım oluyor geçen ay goguslerim sertti baya bu sefer göğüslerimde ağrı şişlik falan yok elleyince ağrısı oluyor az umarım hamilelik belirtileridir
Yaa Allah razı olsun kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy ne güzel tebrik ediyorum canım banada dua et hamişlerin duası kabul oluyo))
Yarın kan verebilirsin aslında çünküYok kız gitmedim regli günümü bekliyomama herkes var diyor inşallah vardır
Tebrikler Allah tamamına erdirsin analı babali büyütsün inşallahTeyzeleri bugün belli etti kendini minikhamileyim
Aminn allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallahYarın kan verebilirsin aslında çünkü
Tebrikler Allah tamamına erdirsin analı babali büyütsün inşallah
Var kız var olmasa böyle pembemsi çıkmazdı aynı böyle öğrendim bende kızımı folikasit başla benceYaaa gerçekten miböyle diyince çok ümitleniyorum. Arkadaşıma attım o yok dedi bende umutsuzlaştım. Bugün yne yaptım belki daha koyu olur die oda böyle çıktı. Buna da bakarmısınız?
2 gündür sürekli oluyor geçen ay bu kadar olmamıştı 1 hafta var adetime yapsam çıkarmikiKuzum bende de oldu beyaz akıntı yani bi test yap istersen
Hamileyim canım yaaVar kız var olmasa böyle pembemsi çıkmazdı aynı böyle öğrendim bende kızımı folikasit başla bencekn ver bakalım yaz sonucu bna da
Yok çok varmış senin daha çıkmaz canım adetimi bekle2 gündür sürekli oluyor geçen ay bu kadar olmamıştı 1 hafta var adetime yapsam çıkarmiki
Evet bekliyorum inşallah bu ay guzel haberler alirimYok çok varmış senin daha çıkmaz canım adetimi bekle
Ayy inşallah bende şüpheliyim hiç olmuyordu göğüs kaşıntisi birde bu beyaz akıntı var inşallah güzel sonuçlar alirim teste pazartesi günü başlayayım misafirliğe geldim burda yapmam biraz zorBana gebelik gibi geldi ama bence yarindan itibaren her sabah tekrarla
Benim 4 gun kalasiya hic cizik yoktu 1 gun kalasiy1 yaptigimda cizgi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?