- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Canım sağda 2 solda 1 yumurta vardı.Canım kaç yumurtan vardı?
Hadi hayırlısı canım hepsi çatlamışmıydı? Doktor işlem bitince yorum yaptımı iyi geçti falan diyeCanım sağda 2 solda 1 yumurta vardı.
Canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hemen sonucu paylaşacağım sizlerleBen asilamadan sonra 12.gun evde kendim yaptım bişey yoktu ve hamile değildim ins senin iyi haberini alırız cnm benim
Canım çatlayıp çatlamadışjnı kontrol etmedi doktorum ama :-/ işlem bitince güzel geçti ama aşılamada her zaman ihtimal düşüktür olmasa da üzülmek yok dedi bakalım :) ama aşılama yapılırken Benim canım baya acıdıHadi hayırlısı canım hepsi çatlamışmıydı? Doktor işlem bitince yorum yaptımı iyi geçti falan diye
Herhangi bi sorun varmıydı canım eşinde yada sendeCanım çatlayıp çatlamadışjnı kontrol etmedi doktorum ama :-/ işlem bitince güzel geçti ama aşılamada her zaman ihtimal düşüktür olmasa da üzülmek yok dedi bakalım :) ama aşılama yapılırken Benim canım baya acıdı
Mrb cnmaşılama sonrası 12.günüm idrar testim böyle çıktı bakar öısınız ? Çık heyecanlıyım yaaaa
Canım ben de prolaktin yüksekliği vardı sadece o sanıyorduk ama eşiminde morfoloji %1 çıktı aşılamada yapılan testte ama doktorum sonuçlar çok kötü değil aşılamayı yapacağız demişti. 3 yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz allahım nasip etmiştir belki bu sefer ay sonuçlar çıkana kadar çatlayacağım sanırım :)Herhangi bi sorun varmıydı canım eşinde yada sende
Canım dostinex kullanmadın mı düşmedimi hiçCanım ben de prolaktin yüksekliği vardı sadece o sanıyorduk ama eşiminde morfoloji %1 çıktı aşılamada yapılan testte ama doktorum sonuçlar çok kötü değil aşılamayı yapacağız demişti. 3 yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz allahım nasip etmiştir belki bu sefer ay sonuçlar çıkana kadar çatlayacağım sanırım :)
Cnm olabiliraşılama sonrası 12.günüm idrar testim böyle çıktı bakar öısınız ? Çık heyecanlıyım yaaaa
Aşılama ile mi hamile kaldinizBende ilaç tedavisiyle hamile kaldım oğluma 2.5 yaşındayken küçük oğlum süpriz yaptı tedavi siz hamile kaldım evlat dünyanın en güzel şeyi rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ayyyy canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı başımızaKızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Evet ilk aşılamam umarım kimyasal gebelik falan olmaz allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Aşılama ile mi hamile kaldiniz
Amin kuzum dualarım sizinle çok teşekkür ederimAyyyy canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı başımıza
Kimyasal falan düşünme cnm bunları tadını çıkarEvet ilk aşılamam umarım kimyasal gebelik falan olmaz allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Canım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bnde aşılama yapacağım pko hastayım neraktan çatlatacam cnm sizdeki problem neydi anlatır misin
Biraz belirtilerden bahsetsene bizlere canımAmin kuzum dualarım sizinle çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?