Kızlar hamilemiyim???

Ben asilamadan sonra 12.gun evde kendim yaptım bişey yoktu ve hamile değildim ins senin iyi haberini alırız cnm benim

Hadi hayırlısı canım hepsi çatlamışmıydı? Doktor işlem bitince yorum yaptımı iyi geçti falan diye
Canım çatlayıp çatlamadışjnı kontrol etmedi doktorum ama :-/ işlem bitince güzel geçti ama aşılamada her zaman ihtimal düşüktür olmasa da üzülmek yok dedi bakalım :) ama aşılama yapılırken Benim canım baya acıdı

Herhangi bi sorun varmıydı canım eşinde yada sende
Canım ben de prolaktin yüksekliği vardı sadece o sanıyorduk ama eşiminde morfoloji %1 çıktı aşılamada yapılan testte ama doktorum sonuçlar çok kötü değil aşılamayı yapacağız demişti. 3 yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz allahım nasip etmiştir belki bu sefer ay sonuçlar çıkana kadar çatlayacağım sanırım :)

Canım dostinex kullanmadın mı düşmedimi hiç

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bnde aşılama yapacağım pko hastayım neraktan çatlatacam cnm sizdeki problem neydi anlatır misin

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bnde aşılama yapacağım pko hastayım neraktan çatlatacam cnm sizdeki problem neydi anlatır misin
Canım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…