Kızlar hamilemiyim???

Kızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))

Cok sevindim canim rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla goz aydinligiyla kucagina almayi nasib etsin insAllah .
Butun isteyen kardeslerimizede rabbim tez zamanda nasib etsin insAllah

Cnm biraz anlatsana kaç senelik evli sin ay senin adına çok sevindim
Sağolasın canım benim 3 yıllık evliyiz 2 yıldır da Bebek istiyorduk ama bugüne nasipmiş demek ki canım benim aslında bu ay hiç olumlu da değildim aşılama yapılırken ama bugün kasık ağrım olunca dayanamadım test yaptım :)

Tebrikler Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın. Pozitif olun sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz.

Canım ben dede prolaktin yüksekliği var ama ilaç kullanmayı sevmiyorum kullanmak istemiyorum ama 3aydirda çocuk olmuyor.bu ayda olmazsa ilaca bari baslayim. Senin prolaktinin kaçtı sadece dostineksmi kullandin

Tebrikler Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın. Pozitif olun sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz.
Teşekkür ederim canım benim amin hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabilelim inşallah :)

Canım ben dede prolaktin yüksekliği var ama ilaç kullanmayı sevmiyorum kullanmak istemiyorum ama 3aydirda çocuk olmuyor.bu ayda olmazsa ilaca bari baslayim. Senin prolaktinin kaçtı sadece dostineksmi kullandin
Evet canım ben dostinex kullanmaya devam ettin her ay onun dışında birşeye gerek kalmadı onu kullanınca hemen düşüyor benim 80 lerde falan çıkıyordu sonucum ilaç kullanmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…