- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Hemen takvim oluştur canımAmin kuzum dualarım sizinle çok teşekkür ederim
Cnm biraz anlatsana kaç senelik evli sin ay senin adına çok sevindimCanım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)
Hayirli olsun. Esiniz morfoloji bozuklugu icin ne kullandi? Esimde de var proxeed plus kullaniyoCanım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)
Aşılama değil canım ilaç tedavisiyle hamile kaldımAşılama ile mi hamile kaldiniz
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinKızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Tmm cnm yaz ama yorma kendini dikkat etKızlar telimin şarjı bitmek üzere biraz dolsun hemen yazacağım size
Kızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Canım sanırım belirtim yok aslonda sadece bu ay arada göğüslerim acıyor gibi geliyor bir de bugün kasık ağrım oldu biraz idrarımı tutmakta çok zorlandım bunun dışında belirti yok bende :)Biraz belirtilerden bahsetsene bizlere canım
Sağolasın canım benim 3 yıllık evliyiz 2 yıldır da Bebek istiyorduk ama bugüne nasipmiş demek ki canım benim aslında bu ay hiç olumlu da değildim aşılama yapılırken ama bugün kasık ağrım olunca dayanamadım test yaptım :)Cnm biraz anlatsana kaç senelik evli sin ay senin adına çok sevindim
Canım ben dede prolaktin yüksekliği var ama ilaç kullanmayı sevmiyorum kullanmak istemiyorum ama 3aydirda çocuk olmuyor.bu ayda olmazsa ilaca bari baslayim. Senin prolaktinin kaçtı sadece dostineksmi kullandinSağolasın canım benim 3 yıllık evliyiz 2 yıldır da Bebek istiyorduk ama bugüne nasipmiş demek ki canım benim aslında bu ay hiç olumlu da değildim aşılama yapılırken ama bugün kasık ağrım olunca dayanamadım test yaptım :)
Teşekkür ederim canım benim amin hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alabilelim inşallah :)Tebrikler Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın. Pozitif olun sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz.
Evet canım ben dostinex kullanmaya devam ettin her ay onun dışında birşeye gerek kalmadı onu kullanınca hemen düşüyor benim 80 lerde falan çıkıyordu sonucum ilaç kullanmadan önceCanım ben dede prolaktin yüksekliği var ama ilaç kullanmayı sevmiyorum kullanmak istemiyorum ama 3aydirda çocuk olmuyor.bu ayda olmazsa ilaca bari baslayim. Senin prolaktinin kaçtı sadece dostineksmi kullandin
Dostineksi nasıl kullandın haftada bir mi.Evet canım ben dostinex kullanmaya devam ettin her ay onun dışında birşeye gerek kalmadı onu kullanınca hemen düşüyor benim 80 lerde falan çıkıyordu sonucum ilaç kullanmadan önce
Benim prolaktinde hemen yükseldiği için dostinexi hamile kalana kadar kullan dedi doktorum ben sadece perşembe günleri yarım doz kullanıyorum canım sana ne dedi doktorunDostineksi nasıl kullandın haftada bir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?