Kızlar hamilemiyim???

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım ya herkeste olmuyor gerçi kanama biz iyiye yoralım inşallah sonu da iyi olsun

1yildir kullanırken olmadi mi kendin mi dusunmuyordun peki. Ya kusura bakma çok soru sordum ama ben dede prolaktin var ve hamile kalmayı çok istiyorum
Tabi ki düşünüyordum doğal yollardan denedik olmayınca o yüzden bu ay aşılama yaptık canım olmayınca olmuyor bu işler Allah inşaşlah size en kısa zamanda nasip etsin aratmadan . Bence ilacını bir an önce kullanmaya başla sen

Inşallah bu ay gerek kalmadan olur ya. bu ay da olmazsa dostinekse baslayim. hiç ovulasyon takibi yapmismiydin

TM çok TSK edrm beklicem

Canım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)

canım eşinin morfolojisi kaçtı? bende bu ay aşılama oldum ilk defa ve 12.günüm. eşimin 6 ay önceki morfolojisi %2 idi. aşılama yapılacagı gun cıkan değeri ise %5 idi

benım herhangi bir seyım yok sadece progesteronum 21.gün testinde 5-6arası doktorlar ciddiye bile pek almadı.

inş bende bu ay güzel haberleri alırım.birde aşılamadan 4 gün sonra aşırı gaz sancım ve kasık ağrım oldu senin de oldu mu?

Bu ay geçti artık yumurtlama zamanım gecti cunku.önümüzdeki ay başlarım artik. benim prolaktin en yüksek olduğu zaman 46 bu yukseklikle kalamazmiyim ki
Normal değerlerin üstünde sonuçta yüksek, git doktorun zaten seni yönlendirir, adetin 2-3 gününde tekrar baktır ve ilaca başla minicik bi ilaç zaten yan etki falanda yapmıyo gözünde büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…