- 26 Ağustos 2016
- 1.019
- 393
- 43
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Amin canım :) bol bol dua edelim ki bebişler sımsıkı tutunsun bize :)Ögle düşğnme evrene pozitif yolla Rabbine sığın bol bol dua et hayırlısını dile Rabbim yana yakıla edilen duaları kabul eder inşallah
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım ya herkeste olmuyor gerçi kanama biz iyiye yoralım inşallah sonu da iyi olsunkizlar bu ay yerlesme kanamasi gibi biseyyasadim kahverengi leke suan adetime 7 gün var hamilelik belirtisi mi adet mi bilmiyorum cok istahim acildi ve cok sık idrarim geliyo yumurtlama donemim gectigi halde bazenseffaf bazen koyu beyaz akintim var acaba hamilelik olabilir mi
Teşekkür ederimALLAHIM kucagina sagliklica almayi nasip etsin kuzummelekistiyorum cok sevindim bizler icinde dua edermisin
melekistiyorum size bişey sormuştum ama görmediniz galiba . dostineks kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldın acaba
1yildir kullanırken olmadi mi kendin mi dusunmuyordun peki. Ya kusura bakma çok soru sordum ama ben dede prolaktin var ve hamile kalmayı çok istiyorumYusra91 ben yaklaşık olarak 1 yıldır belirli aralıklarla dostinexi kullanıyordum
Tabi ki düşünüyordum doğal yollardan denedik olmayınca o yüzden bu ay aşılama yaptık canım olmayınca olmuyor bu işler Allah inşaşlah size en kısa zamanda nasip etsin aratmadan . Bence ilacını bir an önce kullanmaya başla sen1yildir kullanırken olmadi mi kendin mi dusunmuyordun peki. Ya kusura bakma çok soru sordum ama ben dede prolaktin var ve hamile kalmayı çok istiyorum
Kızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Amin çok teşekkür ederim canım. Bakalım doktor testi Çarşamba tekrar edelim dedi. Keşke bugün ya da yarın deseydi beklemek zor oluyor böyle :)Hayırlı olsun canım. Allah bebeğini sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Amin çok teşekkür ederim canım. Bakalım doktor testi Çarşamba tekrar edelim dedi. Keşke bugün ya da yarın deseydi beklemek zor oluyor böyle :)
Inşallah bu ay gerek kalmadan olur ya. bu ay da olmazsa dostinekse baslayim. hiç ovulasyon takibi yapmismiydinTabi ki düşünüyordum doğal yollardan denedik olmayınca o yüzden bu ay aşılama yaptık canım olmayınca olmuyor bu işler Allah inşaşlah size en kısa zamanda nasip etsin aratmadan . Bence ilacını bir an önce kullanmaya başla sen
Yaptım canım ama olmadı denemedik şey bırakmadık galiba :) inşallah gerek kalmaz da güzel haberlerini alırsınInşallah bu ay gerek kalmadan olur ya. bu ay da olmazsa dostinekse baslayim. hiç ovulasyon takibi yapmismiydin
Prolaktinin düşmeden hamile kalamazsın canım boşuna zaman kaybı yaşıyosunInşallah bu ay gerek kalmadan olur ya. bu ay da olmazsa dostinekse baslayim. hiç ovulasyon takibi yapmismiydin
İnşallah canım yaş kaçtı seninYaptım canım ama olmadı denemedik şey bırakmadık galiba :) inşallah gerek kalmaz da güzel haberlerini alırsın
Bu ay geçti artık yumurtlama zamanım gecti cunku.önümüzdeki ay başlarım artik. benim prolaktin en yüksek olduğu zaman 46 bu yukseklikle kalamazmiyim kiProlaktinin düşmeden hamile kalamazsın canım boşuna zaman kaybı yaşıyosun
TM çok TSK edrm beklicemBende senin gibi belirtiler yaşayıp hatta kesin hamileyim diye düşünüp pat diye adet olmuş ve mort olmuşumdur oyüzden sana belki hamilesindir bile diyip heveslendirmek istemem canım çünkü hayal kırıklığı çok kötü bilirim en iyisi beklemek ve adetin gecikirse test yapmak canım
Canım bende prolaktin yüksekliği ve eşimde morfoloji bozukluğu vardı Allah nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım :)
Normal değerlerin üstünde sonuçta yüksek, git doktorun zaten seni yönlendirir, adetin 2-3 gününde tekrar baktır ve ilaca başla minicik bi ilaç zaten yan etki falanda yapmıyo gözünde büyütmeBu ay geçti artık yumurtlama zamanım gecti cunku.önümüzdeki ay başlarım artik. benim prolaktin en yüksek olduğu zaman 46 bu yukseklikle kalamazmiyim ki
Canım hayırlı olsun gözün aydın..aşılamada canım çok yandı demişsin nasıl yapiliyor anlatırmısın...aşılama sonrası 12.günüm idrar testim böyle çıktı bakar öısınız ? Çık heyecanlıyım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?