- 26 Ağustos 2016
- 1.019
- 393
- 43
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Ben geçen yıl gittiğimde 3ay haftada bir gün tam olarak al dedi.ama çocuk düşünmüyordum o ara pek umursamadim kullanmadım.ama şimdi düşünmeye başlayınca 1ay kullandım ama iki ayda yükselmiştir yine .bu ayda cocuk olmazsa tekrar duzenli kullanmaya baslayim bari. benim 46 civariydi prolaktinBenim prolaktinde hemen yükseldiği için dostinexi hamile kalana kadar kullan dedi doktorum ben sadece perşembe günleri yarım doz kullanıyorum canım sana ne dedi doktorun
Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer şeyler oyüzden bu şekilde bilemeyiz evde test varsa yap yada kan tahlili daha net sonuç verirMrb kızlar benim iki haftadır göğüs agrim var damarlar belirgin sutyeni çıkardığım an dayanamıyorum bazen göğsümde sırtımda ve kasiklarimda batmalar oluyor kasıklarım agriyo 20 günü geçti iliski olalı sizce hamile miyim adetten 3 gün sonra ilişkiye girdim ve adetime simdi bi hafta var iki haftadır bu belirtiler var sizce hamile miyim
Adetten bi hafta önce baslar belirtilerim normalde ama uç hafta önce başladı simdi adettense goguslerim ilk defa bu kadar aciyo agriyo ve de kasik agrim da adetten iki gün önce baslar bu sefer biraz değişik hamile de olabilirim gibi geliyo test yok sizce adet mi hamilelik miCanım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer şeyler oyüzden bu şekilde bilemeyiz evde test varsa yap yada kan tahlili daha net sonuç verir[/Q
Nor
Canım çocuk düşünüyorsan mutlaka her ay prolaktin ölçümünü yaptır ve doktorunun belirlediği dozlarda düzenli kullan yoksa yumurtaların büyümesini gerçekten baskılıyorBen geçen yıl gittiğimde 3ay haftada bir gün tam olarak al dedi.ama çocuk düşünmüyordum o ara pek umursamadim kullanmadım.ama şimdi düşünmeye başlayınca 1ay kullandım ama iki ayda yükselmiştir yine .bu ayda cocuk olmazsa tekrar duzenli kullanmaya baslayim bari. benim 46 civariydi prolaktin
Canım normalde yumurtlama dönemlerinde adet biriminden hemen olmaz ama bu kişiden kişiye göre değişiyor adet bitişi yumurtlayan da var o yüzden tabiki gebelik ihtimali var ama biraz düşük adetine kadar bekle canım bir test yap ya da dayanamayacağım dersen adetten 2 3 gün önce kanda da çıkar büyük ihtimalleMrb kızlar benim iki haftadır göğüs agrim var damarlar belirgin sutyeni çıkardığım an dayanamıyorum bazen göğsümde sırtımda ve kasiklarimda batmalar oluyor kasıklarım agriyo 20 günü geçti iliski olalı sizce hamile miyim adetten 3 gün sonra ilişkiye girdim ve adetime simdi bi hafta var iki haftadır bu belirtiler var sizce hamile miyim
TM çok TSK edrm adeti bekliym en iyisiCanım normalde yumurtlama dönemlerinde adet biriminden hemen olmaz ama bu kişiden kişiye göre değişiyor adet bitişi yumurtlayan da var o yüzden tabiki gebelik ihtimali var ama biraz düşük adetine kadar bekle canım bir test yap ya da dayanamayacağım dersen adetten 2 3 gün önce kanda da çıkar büyük ihtimalle
Senin cocuk düşünmeye başladığında nekadar zaman sonra oldu.bide kaç ay kullanmistin hamileykende kullaniyormusunCanım çocuk düşünüyorsan mutlaka her ay prolaktin ölçümünü yaptır ve doktorunun belirlediği dozlarda düzenli kullan yoksa yumurtaların büyümesini gerçekten baskılıyor
Canım 2 yıldır istiyorduk anca nasip oldu doktor hamile kalana kadar kullanacağız demişti bakalım yarın arayacağım devam etmek gerekiyor mu diyeSenin cocuk düşünmeye başladığında nekadar zaman sonra oldu.bide kaç ay kullanmistin hamileykende kullaniyormusun
Bende senin gibi belirtiler yaşayıp hatta kesin hamileyim diye düşünüp pat diye adet olmuş ve mort olmuşumdur oyüzden sana belki hamilesindir bile diyip heveslendirmek istemem canım çünkü hayal kırıklığı çok kötü bilirim en iyisi beklemek ve adetin gecikirse test yapmak canımAdetten bi hafta önce baslar belirtilerim normalde ama uç hafta önce başladı simdi adettense goguslerim ilk defa bu kadar aciyo agriyo ve de kasik agrim da adetten iki gün önce baslar bu sefer biraz değişik hamile de olabilirim gibi geliyo test yok sizce adet mi hamilelik mi
Benimde bu 4.ayim ınşallah bu ay olur da gerek kalmaz. ama bu ayda olmazsa bende hapa baslayim bari.hap kullanmaya başladıktan ne kadar sonra hamile kaldın canimCanım 2 yıldır istiyorduk anca nasip oldu doktor hamile kalana kadar kullanacağız demişti bakalım yarın arayacağım devam etmek gerekiyor mu diye
Canım dostinexi kullanma zaten doktorunda kes diyecektir senin görev tamam :)Canım 2 yıldır istiyorduk anca nasip oldu doktor hamile kalana kadar kullanacağız demişti bakalım yarın arayacağım devam etmek gerekiyor mu diye
Bende öyle tahmin ediyorum artık kullanmama gerek Yoktur inşallah :)Canım dostinexi kullanma zaten doktorunda kes diyecektir senin görev tamam :)
Insaallah hamilesindir. test pozitif cnm bnmaşılama sonrası 12.günüm idrar testim böyle çıktı bakar öısınız ? Çık heyecanlıyım yaaaa
Pembepanterr size bir soru sormuştum hiç cevap atmadiniz. Kirildimdoğrusu!Kuzum bende aşılama yaptırdım 2 gün oldu oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok içten söylüyorum rabbim inşallah o mutluluğu yaşatır sonucun inşallah pozitif olur ve sevinçten ağlarsın
Ögle düşğnme evrene pozitif yolla Rabbine sığın bol bol dua et hayırlısını dile Rabbim yana yakıla edilen duaları kabul eder inşallahEvet ilk aşılamam umarım kimyasal gebelik falan olmaz allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Canımm gözden kaçmış olmalı yoksa görsem neden cevap vermeyim Aşk olsun kırılma lütfenPembepanterr size bir soru sormuştum hiç cevap atmadiniz. Kirildimdoğrusu!
Tatlım bütün sayfayı tek tek okudum sen bana herhangi bişey sormamışın ki cvp vereyim bulamadım açıkcası karıştırmış olmalısın canım soru neydi mesela?Pembepanterr size bir soru sormuştum hiç cevap atmadiniz. Kirildimdoğrusu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?