Kızlar hamileyim ağrım var acil yardım

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
17+2 günlük hamileyim dünden beri karnımın sağ alt bölgesinde bi ağırlık bi ağrı hissediyorum az önce yine tekrarladı ve baş dönmesi yaşıyorum şuan tansiyonum düştü dün acile gittim özele dinlen falan diyip geçiştirdi ama içim rahat değil böyle bi ağrı hisseden var mı ?

Ben myomlarim nedeniyle agri yasiyorum ayaga kalkamayacak kadar sancı veriyorlar.
Doktorunuzu bir arayip sorabilirsiniz nedenini ya da sabah ilk is kontrole gidebilirsiniz. Hicbir seyi es gecmeyin dakikalar bile onemli oluyor saglik konusunda.

Ben de 17 haftalik hamileyim yuruyunce agirlik var gibi agrim oluyor ama eger hamile kalmasaydim adet gunumdu ben her ay adet gunu agri yasiyorum senin de adet gunun olabilir mi acaba

Ortalama bu zamanlardaydı inşallah ondandır kontorolede gittim dünde bugünde dinlen dediler sadece

Sağ over torsiyonu olabilir Can'ım fakülteye git mutlaka yumurtalık burkulması dönmesi olabilir belirtileri apandistle aynı dikkat et apandis sanıp ameliyata falan almasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…