- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Hadi ya benim çok var ağrım gece uyandırıyor hattaBenimde oldu kahverengi kanama.. Ama ağrı yoktu akşamdı doktorumu aradım hemen 2 tane progestan iç yarın sabahta gel dedim. 10 gün yattım. Sabah akşam 2 progestan içtim. Şükür bişi olmadı ama ağrı normal diil
İliskiden birsey olmaz ama siz tekrar dr gidebilseydiniz iyiydi bugun .Yok ilişki serbest dedi bana
Doktor kesen duruyor dedi tamam anladık o halde buradaki bayanlardan ne istiyorsun.Her doktora git diyene aynı cvp verdikten sonra buraya yazmanın anlamı ne.Ayrica YA ile başlayan cümlen çok kötüYa dün gece gittim kadın doğuma ultrason la baktı kesen duruyor dedi ilaç verdi
Aslında mutfak dolabına uzandım ama zorlamadim kendimi çok yukarıda değil cunkuAgrilarn sebebi neyms peki agir falnmi kaldrdn gerildinmi raflara uzandnmi
Ben yanlış birşey demek istemedim ben genelde ya kelimesini çok kullanırım mesajlarda duygular belli olmaz o yüzden yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın doktora git diyenlere de gittiğim halde hala devam ediyor ağrım bunu yaşayan varmı varsa nasıl üstünden geldi bunları öğrenmek di amacım gerçekten korkudan ben uyuyamıyorumDoktor kesen duruyor dedi tamam anladık o halde buradaki bayanlardan ne istiyorsun.Her doktora git diyene aynı cvp verdikten sonra buraya yazmanın anlamı ne.Ayrica YA ile başlayan cümlen çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?