kızlar hamileyim kanamam var ne olur yardım edin

Ozele gidiyosn alcaksn en aldm kendi vermisti bu durmlarda mutlaka almalsn soracaksn kendini strese sokma

Bende hamileyim yarin ogrencm ne kadrlk dun iliski oldu korktm bise olck die sukur bisey olmadi sadece biraz aci var vajinada o kadr ilk uc ay yask faln dedimi dktr size

Benimde oldu kahverengi kanama.. Ama ağrı yoktu akşamdı doktorumu aradım hemen 2 tane progestan iç yarın sabahta gel dedim. 10 gün yattım. Sabah akşam 2 progestan içtim. Şükür bişi olmadı ama ağrı normal diil

Hadi ya benim çok var ağrım gece uyandırıyor hatta

Hemen bir özel hastaneye git acile.. muhakkak kadın doğumcu vardır doğuma falan gelmişlerdir

Ya dün gece gittim kadın doğuma ultrason la baktı kesen duruyor dedi ilaç verdi

Ya dün gece gittim kadın doğuma ultrason la baktı kesen duruyor dedi ilaç verdi
Doktor kesen duruyor dedi tamam anladık o halde buradaki bayanlardan ne istiyorsun.Her doktora git diyene aynı cvp verdikten sonra buraya yazmanın anlamı ne.Ayrica YA ile başlayan cümlen çok kötü

Doktor kesen duruyor dedi tamam anladık o halde buradaki bayanlardan ne istiyorsun.Her doktora git diyene aynı cvp verdikten sonra buraya yazmanın anlamı ne.Ayrica YA ile başlayan cümlen çok kötü
Ben yanlış birşey demek istemedim ben genelde ya kelimesini çok kullanırım mesajlarda duygular belli olmaz o yüzden yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın doktora git diyenlere de gittiğim halde hala devam ediyor ağrım bunu yaşayan varmı varsa nasıl üstünden geldi bunları öğrenmek di amacım gerçekten korkudan ben uyuyamıyorum

Dün geceden beri 18 saat geçti aşağı yukarı .Bazen doktorlar yanilabiliyor bazen anne vücudunda ongorulmeyen olaylar oluyor .Ağrın geçmemiş belkide önemli bir durum var yarını bekleme. Git doktora

Esin durumdan haberdarmi 2. Uzanmak gerilmek cok tehlikeli zorladgnin farkndaysan kendinin

Ben hep gerilimin ama beni bunlar hiç zorlamadi o yüzden bi sıkıntı olacağını zannetmedim ben bi doktora gideyim ya içim rahat değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…