kızlar hamileyim kanamam var ne olur yardım edin

cok hossun sabhdan beri bizmde sana anltmak istegmz bu ama sen simdi diosan durman hata hayrli haberlerle gel insallah

Benim de dün bi kaç damla kan geldi gecenin 3,30 unda hastaneye gittim hemde tek başıma doktor kesenin etrafında kanama var dedi iğne yazdı progestan kullanıyorum bence beklememelisin yani benim eşim yanımda yokken gecenin bi yarısı gittiysem sende esin olmadan şimdi gidebilirsin teshisler hastaneden hastaneye fark edebiliyor burda bu kadar insan durumu farketti sen hala nasıl gerekçeler sunabiliyorsun ve hala neden buradasın merak ettim daha sonra pişman olursun kalk git bir an önce. ..

Aynen bende hamileyim en ufak sanci korkutuyo beni ilk gebeligmde bile 9 ayin 6 7 ayi surekli hastnede gecti gaz sancisdr gitme diolardi hep gittgmde erkn dogm olablr dediler sanci dogm sancisyms sukurki zamani gelnce dogdu demk istedm beklememeli bu kadar agrn var hala evdesn

Benim düşük tehlikem var ve nerdeyse her hafta hastanelerdeyim bizler gereken çabayı gösterelim taktir yine Rabbimin .. bizlere de dua et teyzesi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım.

Benim düşük tehlikem var ve nerdeyse her hafta hastanelerdeyim bizler gereken çabayı gösterelim taktir yine Rabbimin .. bizlere de dua et teyzesi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım.
Amin canm insallah hayrlisiyla beklme suresi cok ama cok zor bilirim

ne yaptın canım umarım hersey yolundadır

ne yaptın canım umarım hersey yolundadır

Canim oncelikle gecmis olsun tabikide hersey Rabbimden ama sen tedbiri elden birakmicaksin . bende suan3 haftalik hamileyim doktor iliskiyi 3 ayina kadar yasakladi azicij kendizi tutun cocugu sag salim dogur ondan sonra sabah oglen aksam iliskide seebestsiniz . hayirlisi olsn canm hakkin da benmde dun vardi hafif pembelik yerlesme kanamasi olabilirmis ama ben 9 ayima kadar iliskiye girmeyi hic dusunmuyorum

Eşin ne düşünüyor?

Nasılsınız acaba merak ettim. Umarım her şey yolundadır. Biz 5. Haftamda doktora gittiğimde bize 15 gün yasaklamıştı ilişkiyi. Daha sonrasında haftasonlarınserbest bıraktı. 3. Ayda tamamen serbest bıraktı.

Eşin ne düşünüyor?
O da evladi olsun istiyor cunku ben iki evladimi esimin iliskiyi istemesi yuzunden dusurdum bence bi daha iliskiye girelim dmeye yuzu yoktur . :) ama zaten kahverengi akintim var yine dusecek sanirim

O da evladi olsun istiyor cunku ben iki evladimi esimin iliskiyi istemesi yuzunden dusurdum bence bi daha iliskiye girelim dmeye yuzu yoktur . :) ama zaten kahverengi akintim var yine dusecek sanirim
İyi düşün iyi olsun. .benimde kahverengi akıntım oldu. Protestan içtim ilk 10 gün sürekli 1 ay çoğu zamanlı yattım. Tuvalete ve wc ye kalktım. Doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı. Sonra da elimizden geldikçe yapmayın dedi. Inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla..

Ben vajinadan aliyorum canm bilmiyorum ya bu durumda pek de iyi dusunemiyorum ara ara karnima agrilar giriyor sonra rahatliyorum genelde duz yatinca cok giriyo

Ben vajinadan aliyorum canm bilmiyorum ya bu durumda pek de iyi dusunemiyorum ara ara karnima agrilar giriyor sonra rahatliyorum genelde duz yatinca cok giriyo

Gittim doktora protestan ilacım 100mg di sabah 2 akşam 2 ye çıkardı çok şükür kanamam yok ama ağrım var arada giriyo ağrı ve şiddetli oluyo doktorum ilişkiden değil kanaman dedi ve bana yasak filan demedi ayın 2 sinde kalp atışları için gidicem inşallah

Banada aynı bunlar oluyo ya çok ağrıyo giriyo acaba normal mi bu doktorum normal diyo gerçi ama gece ben ağrısına kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…