- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi Hatice9293
-
İnşallah Allah razı olsun hepinizdencok hossun sabhdan beri bizmde sana anltmak istegmz bu ama sen simdi diosan durman hata hayrli haberlerle gel insallah
Aynen bende hamileyim en ufak sanci korkutuyo beni ilk gebeligmde bile 9 ayin 6 7 ayi surekli hastnede gecti gaz sancisdr gitme diolardi hep gittgmde erkn dogm olablr dediler sanci dogm sancisyms sukurki zamani gelnce dogdu demk istedm beklememeli bu kadar agrn var hala evdesnBenim de dün bi kaç damla kan geldi gecenin 3,30 unda hastaneye gittim hemde tek başıma doktor kesenin etrafında kanama var dedi iğne yazdı progestan kullanıyorum bence beklememelisin yani benim eşim yanımda yokken gecenin bi yarısı gittiysem sende esin olmadan şimdi gidebilirsin teshisler hastaneden hastaneye fark edebiliyor burda bu kadar insan durumu farketti sen hala nasıl gerekçeler sunabiliyorsun ve hala neden buradasın merak ettim daha sonra pişman olursun kalk git bir an önce. ..
Benim düşük tehlikem var ve nerdeyse her hafta hastanelerdeyim bizler gereken çabayı gösterelim taktir yine Rabbimin .. bizlere de dua et teyzesi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım.Aynen bende hamileyim en ufak sanci korkutuyo beni ilk gebeligmde bile 9 ayin 6 7 ayi surekli hastnede gecti gaz sancisdr gitme diolardi hep gittgmde erkn dogm olablr dediler sanci dogm sancisyms sukurki zamani gelnce dogdu demk istedm beklememeli bu kadar agrn var hala evdesn
Amin canm insallah hayrlisiyla beklme suresi cok ama cok zor bilirimBenim düşük tehlikem var ve nerdeyse her hafta hastanelerdeyim bizler gereken çabayı gösterelim taktir yine Rabbimin .. bizlere de dua et teyzesi bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım.
ne yaptın canım umarım hersey yolundadır6 haftalık hamileyim doktorum ilişki serbest dedi dün eşimle korunmadan ilişkiye girdik ve sonradan kahve rengi ve pembe birşeyler geldi karın ağrım çok var dün acile gittim haftasonu olduğu için doktorum yok nöbetçi kadın doğum doktoru ultrason la baktı ve kesen duruyor dedi düşük engelleyici progestron mu ne onu kullan dedi. Benim çok çabuk idrar yollarım enfeksiyon kapar bence ondan ağrım var ama bilmiyorum yarın doktoruma gidicem ama şimdiden çok korkuyorum
ne yaptın canım umarım hersey yolundadır6 haftalık hamileyim doktorum ilişki serbest dedi dün eşimle korunmadan ilişkiye girdik ve sonradan kahve rengi ve pembe birşeyler geldi karın ağrım çok var dün acile gittim haftasonu olduğu için doktorum yok nöbetçi kadın doğum doktoru ultrason la baktı ve kesen duruyor dedi düşük engelleyici progestron mu ne onu kullan dedi. Benim çok çabuk idrar yollarım enfeksiyon kapar bence ondan ağrım var ama bilmiyorum yarın doktoruma gidicem ama şimdiden çok korkuyorum
Eşin ne düşünüyor?Canim oncelikle gecmis olsun tabikide hersey Rabbimden ama sen tedbiri elden birakmicaksin . bende suan3 haftalik hamileyim doktor iliskiyi 3 ayina kadar yasakladi azicij kendizi tutun cocugu sag salim dogur ondan sonra sabah oglen aksam iliskide seebestsiniz . hayirlisi olsn canm hakkin da benmde dun vardi hafif pembelik yerlesme kanamasi olabilirmis ama ben 9 ayima kadar iliskiye girmeyi hic dusunmuyorum
O da evladi olsun istiyor cunku ben iki evladimi esimin iliskiyi istemesi yuzunden dusurdum bence bi daha iliskiye girelim dmeye yuzu yoktur . :) ama zaten kahverengi akintim var yine dusecek sanirimEşin ne düşünüyor?
İyi düşün iyi olsun. .benimde kahverengi akıntım oldu. Protestan içtim ilk 10 gün sürekli 1 ay çoğu zamanlı yattım. Tuvalete ve wc ye kalktım. Doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı. Sonra da elimizden geldikçe yapmayın dedi. Inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla..O da evladi olsun istiyor cunku ben iki evladimi esimin iliskiyi istemesi yuzunden dusurdum bence bi daha iliskiye girelim dmeye yuzu yoktur . :) ama zaten kahverengi akintim var yine dusecek sanirim
İyi düşün iyi olsun. .benimde kahverengi akıntım oldu. Protestan içtim ilk 10 gün sürekli 1 ay çoğu zamanlı yattım. Tuvalete ve wc ye kalktım. Doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı. Sonra da elimizden geldikçe yapmayın dedi. Inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla..
İyi düşün iyi olsun. .benimde kahverengi akıntım oldu. Protestan içtim ilk 10 gün sürekli 1 ay çoğu zamanlı yattım. Tuvalete ve wc ye kalktım. Doktor 1 ay ilişkiyi yasakladı. Sonra da elimizden geldikçe yapmayın dedi. Inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla..
Banada aynı bunlar oluyo ya çok ağrıyo giriyo acaba normal mi bu doktorum normal diyo gerçi ama gece ben ağrısına kalkıyorumBen vajinadan aliyorum canm bilmiyorum ya bu durumda pek de iyi dusunemiyorum ara ara karnima agrilar giriyor sonra rahatliyorum genelde duz yatinca cok giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?