- Konu Sahibi Hatice9293
-
Canım kesenin etrafında kanama bende de oldu 6 haftalıkken falan doktor 3 iğne haftada 1) birde progestan günde 3) verdi bana yat kalkma dedi 1 aya yakın hiç iş güç yapmadan yattım kendiliğinden kayboldu aman aman dikkat et bol bol yatBenim de dün bi kaç damla kan geldi gecenin 3,30 unda hastaneye gittim hemde tek başıma doktor kesenin etrafında kanama var dedi iğne yazdı progestan kullanıyorum bence beklememelisin yani benim eşim yanımda yokken gecenin bi yarısı gittiysem sende esin olmadan şimdi gidebilirsin teshisler hastaneden hastaneye fark edebiliyor burda bu kadar insan durumu farketti sen hala nasıl gerekçeler sunabiliyorsun ve hala neden buradasın merak ettim daha sonra pişman olursun kalk git bir an önce. ..
Masallah canim kazasiz belasiz kucagmiza almayi nasip etsin rabbim bebeklerimizi hepimizeCanım kesenin etrafında kanama bende de oldu 6 haftalıkken falan doktor 3 iğne haftada 1) birde progestan günde 3) verdi bana yat kalkma dedi 1 aya yakın hiç iş güç yapmadan yattım kendiliğinden kayboldu aman aman dikkat et bol bol yat3 aylık olduk biz çok şükür teyzesi
Senin ne guzel 6 haftalik olmus canm benm pazartesi 4 haftalik olcak insallah o zaman gorcez 650 cikti sonucum cuma.yine bakicaz bakalim insallah 1000kusurlerde cikar . kahverengi akintim var dedim doktora cocuk tutunmaya calisiyor dedi progestani sabah aksam al dedi . insallah sg salim kucaklarimiza aliriz bebeklerimiziBanada aynı bunlar oluyo ya çok ağrıyo giriyo acaba normal mi bu doktorum normal diyo gerçi ama gece ben ağrısına kalkıyorum
Amin inşallah Rabbim şifa versinSenin ne guzel 6 haftalik olmus canm benm pazartesi 4 haftalik olcak insallah o zaman gorcez 650 cikti sonucum cuma.yine bakicaz bakalim insallah 1000kusurlerde cikar . kahverengi akintim var dedim doktora cocuk tutunmaya calisiyor dedi progestani sabah aksam al dedi . insallah sg salim kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi
Bizde 11 haftalık olduk teyzesi Rabbimin izniyle o teşhis yanlışmış hakkım o hastaneye haram olsun ...Rabbim hepimize evladımızi salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım kesenin etrafında kanama bende de oldu 6 haftalıkken falan doktor 3 iğne haftada 1) birde progestan günde 3) verdi bana yat kalkma dedi 1 aya yakın hiç iş güç yapmadan yattım kendiliğinden kayboldu aman aman dikkat et bol bol yat3 aylık olduk biz çok şükür teyzesi
Bi degisme var mi canimAmin inşallah kızlar
gidicem.erkenden ama cok.korkuyorum sabaha kadar bisey olacak die yuregime inecek yemin ederimAvuç içi kadar sa fazla yarin mutlaka doktora gidin
Sakin ol belki de hic bisi yok gönlünü ferah tut varsa da Rabbimin takdiri umutlu güzel dusun güzel olsun :)gidicem.erkenden ama cok.korkuyorum sabaha kadar bisey olacak die yuregime inecek yemin ederim
gittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dedilerDurumun var ise acile git yada özel bir hastaneye çocuk dusmiceksede sabaha kadar bu endişeyle dusureceksin Rabbim korusun.
O zaman Artik yarin sonucu ogreneceksin elinden geleni yapmissin. İnş yarin bi sorun çıkmaz bizide haberdar etgittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler
gittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler[/QUOTE
Ağrım var sadece kanamam bir tek cumartesi oldu ya birsey sorcam bu ilacı ben ne kadar kullanmam bilmiyorum doktoruma sürekli rahatsız etmek istemiyorumBi degisme var mi canim
Rabbim şifa versin inşallah birseyin yokturgittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?