kızlar hamileyim kanamam var ne olur yardım edin

Canım kesenin etrafında kanama bende de oldu 6 haftalıkken falan doktor 3 iğne haftada 1) birde progestan günde 3) verdi bana yat kalkma dedi 1 aya yakın hiç iş güç yapmadan yattım kendiliğinden kayboldu aman aman dikkat et bol bol yat 3 aylık olduk biz çok şükür teyzesi

Masallah canim kazasiz belasiz kucagmiza almayi nasip etsin rabbim bebeklerimizi hepimize

Banada aynı bunlar oluyo ya çok ağrıyo giriyo acaba normal mi bu doktorum normal diyo gerçi ama gece ben ağrısına kalkıyorum
Senin ne guzel 6 haftalik olmus canm benm pazartesi 4 haftalik olcak insallah o zaman gorcez 650 cikti sonucum cuma.yine bakicaz bakalim insallah 1000kusurlerde cikar . kahverengi akintim var dedim doktora cocuk tutunmaya calisiyor dedi progestani sabah aksam al dedi . insallah sg salim kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi

Amin inşallah Rabbim şifa versin

Bizde 11 haftalık olduk teyzesi Rabbimin izniyle o teşhis yanlışmış hakkım o hastaneye haram olsun ...Rabbim hepimize evladımızi salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayy ne guzel masallah 11haftaya kadar geldin demek ne guzel ya insallah bizde goruruz o haftalari Rabbim butun hamilelere hayirli dogumlar nasip etsin sag salim evlatLarimizi kucagimiza almayi nasip etsin . amin

kizlar bende 7 haftalik hamileyim biraz once durup duruken kanama basladi xok fazla degil avuc ici.kadar basta kipkirmiziydi sonra kahverengiye dondu kasiklarimda agri falan yok smdilik cok korkuyorum bisey olurmu dusuk mu smdi bu cok moralim.bozuk ?

Durumun var ise acile git yada özel bir hastaneye çocuk dusmiceksede sabaha kadar bu endişeyle dusureceksin Rabbim korusun.

Durumun var ise acile git yada özel bir hastaneye çocuk dusmiceksede sabaha kadar bu endişeyle dusureceksin Rabbim korusun.
gittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler

gittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler
O zaman Artik yarin sonucu ogreneceksin elinden geleni yapmissin. İnş yarin bi sorun çıkmaz bizide haberdar et

Yok canim birsey olmaz Allah in izniyle ama yarin bi gozuk doktora iyi olur kalp atislarini duyarsin

İnsallah bisey olmaz canim iyi dusunelm iyi olsun
gittim ozel hastaneye ama doktor gelmedi ilk.kanamalarda gelmiyolarmis ebe bakti kanama progestan vurdular ve gonderdiler tekrar kanaman olursa gel dediler[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…