kızlar hamileyim kanamam var ne olur yardım edin

kizlar cok sukur bisey yokmus benim.rahmim kalpmseklindeymis cocuk bi tarafa yerlesmis diger taraf bosmus ve orda hamilelikten kalinlasan rahimduvari dokulmeye basladigi icin kanama.oluomus bir sure daha devam edecek hala.icerde sivi var dedi ama korkma kesenin etrafinda bi kanama belirtisi yok dedi ama yinede progestani kullaniyorum bi kac gun dinlen sonrasinda kirkqcaj bisey yok dedi cok sukur smdilik bi sikinti yok

Çok sevindim senin adına Rabbim sag salim kucağına almayi nasib etsin insallah

Ağrım var sadece kanamam bir tek cumartesi oldu ya birsey sorcam bu ilacı ben ne kadar kullanmam bilmiyorum doktoruma sürekli rahatsız etmek istemiyorum
Benimde suan agrim var kanamam yok dun olmustu progestandan mi bahsediyosun canim . ben doktora hafif kahverengi lekem var dedim tutunmaya calisiyordur.dedi sabah aksam vajinadan al dedi sanki iyi geldi cok sukur

Ohh cok sukr canim yaa insallah bizde iyi haber duyariz yarin . eger yatabiliyorsan bence yat dinlen surekli kalkma yataktan ben suan oyle yapiyorum yatinca kanamam olmuyor hakkimizda hayirlisi olsun.bakalim cok sevindim valla

Benm adetim 15 gün gecikti. Kan testi yaptım 6 çıktı. Dr iki gün sonra tekrar gel artarsa hamilesin dedi. Ama 17. Gün yani dün akşam adet oldum. Karnım da ağrıyo. Normalde hiç ağrım olmazdı. Acaba gecikti diye mi. Şimdi hamililik yok mu oldu bilgisi olan var mı?

Çok şükür iyimis bak kuzu. haber verdiğin için saol canım her bünye bir olmuyor demekki

Kanaman olsada yinede yaptirman lazimdi betayi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…