Bende kizima hamileyken yeni dra denk geldim sansa bak yaaa adam kocaman gobusume yatti kulagini koydu arkadasimda yanimdaydi anaaaaaammmm ne yapiyor kiz bu dedim arkadasda yeni ultrosonmu nediir derdemez dr elleriyle bebegin kafasini ellemeye calisiyormus oyle dedi arkadasa dedim kalk kalk yakinda tecavuzde etcek bu bana kontrol mabinda hizla kalktim hanim efendi ne yapiyorsunuz normal muane ediyorum dedi hee hersey normal ben anormalmiyim yani dedi bu ne bicim muane dedim eee bize okulda boyle ogrettiler bugun ilk hastamsin dedi cikarken dedim siz bu isi birakin cok ciddiyim dedim konu sahibi birsey olmaz kanimca parkda yuruyus yaparken sert sekilde cocuklarin topu gelmisti karnima bende panikle gitmistim korka korka hicbirsey olmadim rabbimin izniyle sagsalim dogdu cimcimemAyy benimkide eliyle dürterdi ölçüm yapmak için. Sinir olurdum.
Canını sıkma bişe olmaz tatlım. Bebiş kaç kat altta. Düşsen de bişey olmaz yolda otobüste falan çarpsalar da olmaz.
Tam anlamıyla terbiyesizlik banlanmis sadece bu uslupla olacagi buydu ben kendisi gibi bir vicdana sahip olmadigim icin kendimi şansli hissediyorum 5 yaşindaki cocuk ne anlar ki agzini burnunu kır diyor bana ..agzini burnunu kiracak vicdandan korkarım ben cocuk neticede sonuc olarak kötü anne oldum simdi sh ah"sizin gibiler hamile kalıyo ya" !!!!!!ne demek oluyo.. Ben konu sahibi olsaydım çok buyuk tepki verirdim.. Herkesin duşunceleri hassasiyetleri farklı oluyo.. Herkes sizin gibi duşunmek zorunda mı... Bnce laflarınıza dikkat edin..siz farkında olmasanızda çok kırıcı bir laf
bide oğretmenmiş. Yazık valla acıdım oğrencilerine..!!!Tam anlamıyla terbiyesizlik banlanmis sadece bu uslupla olacagi buydu ben kendisi gibi bir vicdana sahip olmadigim icin kendimi şansli hissediyorum 5 yaşindaki cocuk ne anlar ki agzini burnunu kır diyor bana ..agzini burnunu kiracak vicdandan korkarım ben cocuk neticede sonuc olarak kötü anne oldum simdi sh ah
Öğretmen olman ayrı bir üzdü beni.peki o beş yaşındaki kuzenin ağzını burnunu patlatmadınmı. kimse beni yargılamasın o beş yaşındaki küçük şeytan herşeyin farkında. bebeği kıskandığı için öldürmek istemiş. konu sahibi seni ayakta alkışlıyorum. bebeğin ölecek sen hala kocam panik olmasın diyosun. maşallah bebeğin dışında herkes önemli sizin için. sizin gibiler hamile kalıyo ya içim yanıyo ya. inşallah yaşıyodur minik bebek. çocuğa bişey olması için kan gelmesi gerekmez. karnında ölür umrunda olmaz.
Egitimci ama adap uslup bilmiyor malesef..bide oğretmenmiş. Yazık valla acıdım oğrencilerine..!!!
Buram buram fake koktu buralar..öncelikle şunu belirteyim. evet banlandım. bir gün sonra yine burdayım. bu kadar küçük hesaplarla uğraşmayın lütfen. size gelince konu sahibi. sizin gibiler anne oluyo dediğim için özür dilerim bu bir hataydı. yıllardır atlatamadığım bir panik atağım var bu yüzden o günkü öfkem. ben o gün sadece size değil canımdan çok sevdiğim anneme ve en kıymetlim eşimede fevri davrandım. tabi eşim beni tanıdığı için hemen sakinleştiricimi yutturdu. beş yaşındaki küçük şeytandan hala nefret ediyorum. eğer azıcıkta olsa kalbiniz varsa beni anlarsınız. lisedeydim o zamanlar. minik bir kardeşim olmuştu. biricik meldam. bal kaymağım. resmen annemin elinden aldım ben büyütüyordum minik prensesimi. annemin altın günü vardı. hiç unutmam cumartesiydi. bende evde ders çalışcaktım kolay değil sınav kazanmak... götürme anne dedim ben bakarım hem o ev gürültülü olur dedim sanki hissetmişim gibi. annemde kızım millet ayıplıyo bebeğini göstermiyo diye götüreyim dedi. tamam dedim ne diyeyim tipik cahil ev hanımlarındandı işte annem. saatini hiç bilmiyorum babamın eve gelişini hatırlıyorum hastaneye girdiğimizde çocuğa nasıl saldırdığımı hiç hatırlamıyorum. evin küçük bir çocuğu vardı 5.5 6 yaşlarında bişeydi. annem benim minik prensesimi uyutmuş başka odaya yatırmış odayıda kitlemişler. anahtarı nasıl buldu bilemiyoruz o küçük şeytan benim kardeşimin minik bedenine oturmuş ve yastıkla boğmuş benim miniğimi. kıskançlık işte. kardeşim nefessiz kalarak öldü. ve bende şu an panik atağım nefes alamıyorum acı çekiyorum. acaba meldamda ölürken acı çekmişmidir. o daha küçücük bir melekti. belki rabbim acı çektirmeden almıştır onu yanına. o gün karar verdim ben rehberlik öğretmeni olmaya. çocukları mükemmel yetiştirecektim. onlar beş yaşındaki şeytan gibi kötü bir birey olmayacaktı. ve kazandım. kimisi evde boş boş otururken ben çalıştım ve kazandım. genelleme asla yapmıyorum öğretmenliğime laf söyleyen cahillere söylüyorum. sizler evde tv karşısında göbek büyütürken ben çalıştım ve yüksek lisans yapıyorum. çeşitli ödüller aldım. öğrencilerimin aklından kıskançlığı hasedi nefreti silmeye çalışıyorum. hepsinin içindeki iyiyi çıkartıyorum ve yüzde seksen başardım. okulunu bitirip hala ziyaretime gelen çok öğrencim var. velilerde beni kızları gibi seviyo. her gelmelerinde pasta börek sarma kısır odam lokanta gibi oluyo. kilo alıyorum dedimde şükür artık getirmiyolar. veliler ve çocuklarla iş birliği içindeyim ve hepsini gerçek hayata hazırlıyorum. maşallah hepside çok çalışkanlar. şehrimdeki kolejler beni işe almak için üst üste teklif yağdırıyolar ama ben devlette okuyup fakir öğrencilerimi bırakmam. kolejlerede seminere gidiyorum. yani öğretmenliğime laf edenler önce dönün kendinize bir bakın. o zaman iki kitap okuyunda benden daha iyi öğretmen olun. neyse artık hatırlamak istemiyorum. konuyu göz ardı ediyorum çünkü acılarımı hatırlamak istemiyorum. hala beni eleştirenleride Allaha havale ediyorum umarım başınıza gelmez dayanamazsınız. konu sahibi... bu durumu yani çocuğun yaptığını eşine uygun bir dille anlat. bebeğin doğduğu zaman o çocukla yalnız bırakma ve sık yan yana getirme. o bebeği korumak senin görevin. kimse üzülecek diye düşünme. en önemlisi savunmasız bebeğin. sağlıkla ve mutlulukla...
bu neydi be. silindir gibi gecti ustumdenpeki o beş yaşındaki kuzenin ağzını burnunu patlatmadınmı. kimse beni yargılamasın o beş yaşındaki küçük şeytan herşeyin farkında. bebeği kıskandığı için öldürmek istemiş. konu sahibi seni ayakta alkışlıyorum. bebeğin ölecek sen hala kocam panik olmasın diyosun. maşallah bebeğin dışında herkes önemli sizin için. sizin gibiler hamile kalıyo ya içim yanıyo ya. inşallah yaşıyodur minik bebek. çocuğa bişey olması için kan gelmesi gerekmez. karnında ölür umrunda olmaz.
Psikolojiniz darma duman.. Bari yetiştireceğiniz çocuklara da böyle davranmayın.Burda millete cahil vs diyip kendinizi öveceğinize gidin yardım alın. 5 yaşındaki küçücük,bilinçsiz herşeyi oyun gören bir yavrudan da şeytan diye bahsetmeyin.öncelikle şunu belirteyim. evet banlandım. bir gün sonra yine burdayım. bu kadar küçük hesaplarla uğraşmayın lütfen. size gelince konu sahibi. sizin gibiler anne oluyo dediğim için özür dilerim bu bir hataydı. yıllardır atlatamadığım bir panik atağım var bu yüzden o günkü öfkem. ben o gün sadece size değil canımdan çok sevdiğim anneme ve en kıymetlim eşimede fevri davrandım. tabi eşim beni tanıdığı için hemen sakinleştiricimi yutturdu. beş yaşındaki küçük şeytandan hala nefret ediyorum. eğer azıcıkta olsa kalbiniz varsa beni anlarsınız. lisedeydim o zamanlar. minik bir kardeşim olmuştu. biricik meldam. bal kaymağım. resmen annemin elinden aldım ben büyütüyordum minik prensesimi. annemin altın günü vardı. hiç unutmam cumartesiydi. bende evde ders çalışcaktım kolay değil sınav kazanmak... götürme anne dedim ben bakarım hem o ev gürültülü olur dedim sanki hissetmişim gibi. annemde kızım millet ayıplıyo bebeğini göstermiyo diye götüreyim dedi. tamam dedim ne diyeyim tipik cahil ev hanımlarındandı işte annem. saatini hiç bilmiyorum babamın eve gelişini hatırlıyorum hastaneye girdiğimizde çocuğa nasıl saldırdığımı hiç hatırlamıyorum. evin küçük bir çocuğu vardı 5.5 6 yaşlarında bişeydi. annem benim minik prensesimi uyutmuş başka odaya yatırmış odayıda kitlemişler. anahtarı nasıl buldu bilemiyoruz o küçük şeytan benim kardeşimin minik bedenine oturmuş ve yastıkla boğmuş benim miniğimi. kıskançlık işte. kardeşim nefessiz kalarak öldü. ve bende şu an panik atağım nefes alamıyorum acı çekiyorum. acaba meldamda ölürken acı çekmişmidir. o daha küçücük bir melekti. belki rabbim acı çektirmeden almıştır onu yanına. o gün karar verdim ben rehberlik öğretmeni olmaya. çocukları mükemmel yetiştirecektim. onlar beş yaşındaki şeytan gibi kötü bir birey olmayacaktı. ve kazandım. kimisi evde boş boş otururken ben çalıştım ve kazandım. genelleme asla yapmıyorum öğretmenliğime laf söyleyen cahillere söylüyorum. sizler evde tv karşısında göbek büyütürken ben çalıştım ve yüksek lisans yapıyorum. çeşitli ödüller aldım. öğrencilerimin aklından kıskançlığı hasedi nefreti silmeye çalışıyorum. hepsinin içindeki iyiyi çıkartıyorum ve yüzde seksen başardım. okulunu bitirip hala ziyaretime gelen çok öğrencim var. velilerde beni kızları gibi seviyo. her gelmelerinde pasta börek sarma kısır odam lokanta gibi oluyo. kilo alıyorum dedimde şükür artık getirmiyolar. veliler ve çocuklarla iş birliği içindeyim ve hepsini gerçek hayata hazırlıyorum. maşallah hepside çok çalışkanlar. şehrimdeki kolejler beni işe almak için üst üste teklif yağdırıyolar ama ben devlette okuyup fakir öğrencilerimi bırakmam. kolejlerede seminere gidiyorum. yani öğretmenliğime laf edenler önce dönün kendinize bir bakın. o zaman iki kitap okuyunda benden daha iyi öğretmen olun. neyse artık hatırlamak istemiyorum. konuyu göz ardı ediyorum çünkü acılarımı hatırlamak istemiyorum. hala beni eleştirenleride Allaha havale ediyorum umarım başınıza gelmez dayanamazsınız. konu sahibi... bu durumu yani çocuğun yaptığını eşine uygun bir dille anlat. bebeğin doğduğu zaman o çocukla yalnız bırakma ve sık yan yana getirme. o bebeği korumak senin görevin. kimse üzülecek diye düşünme. en önemlisi savunmasız bebeğin. sağlıkla ve mutlulukla...
öncelikle şunu belirteyim. evet banlandım. bir gün sonra yine burdayım. bu kadar küçük hesaplarla uğraşmayın lütfen. size gelince konu sahibi. sizin gibiler anne oluyo dediğim için özür dilerim bu bir hataydı. yıllardır atlatamadığım bir panik atağım var bu yüzden o günkü öfkem. ben o gün sadece size değil canımdan çok sevdiğim anneme ve en kıymetlim eşimede fevri davrandım. tabi eşim beni tanıdığı için hemen sakinleştiricimi yutturdu. beş yaşındaki küçük şeytandan hala nefret ediyorum. eğer azıcıkta olsa kalbiniz varsa beni anlarsınız. lisedeydim o zamanlar. minik bir kardeşim olmuştu. biricik meldam. bal kaymağım. resmen annemin elinden aldım ben büyütüyordum minik prensesimi. annemin altın günü vardı. hiç unutmam cumartesiydi. bende evde ders çalışcaktım kolay değil sınav kazanmak... götürme anne dedim ben bakarım hem o ev gürültülü olur dedim sanki hissetmişim gibi. annemde kızım millet ayıplıyo bebeğini göstermiyo diye götüreyim dedi. tamam dedim ne diyeyim tipik cahil ev hanımlarındandı işte annem. saatini hiç bilmiyorum babamın eve gelişini hatırlıyorum hastaneye girdiğimizde çocuğa nasıl saldırdığımı hiç hatırlamıyorum. evin küçük bir çocuğu vardı 5.5 6 yaşlarında bişeydi. annem benim minik prensesimi uyutmuş başka odaya yatırmış odayıda kitlemişler. anahtarı nasıl buldu bilemiyoruz o küçük şeytan benim kardeşimin minik bedenine oturmuş ve yastıkla boğmuş benim miniğimi. kıskançlık işte. kardeşim nefessiz kalarak öldü. ve bende şu an panik atağım nefes alamıyorum acı çekiyorum. acaba meldamda ölürken acı çekmişmidir. o daha küçücük bir melekti. belki rabbim acı çektirmeden almıştır onu yanına. o gün karar verdim ben rehberlik öğretmeni olmaya. çocukları mükemmel yetiştirecektim. onlar beş yaşındaki şeytan gibi kötü bir birey olmayacaktı. ve kazandım. kimisi evde boş boş otururken ben çalıştım ve kazandım. genelleme asla yapmıyorum öğretmenliğime laf söyleyen cahillere söylüyorum. sizler evde tv karşısında göbek büyütürken ben çalıştım ve yüksek lisans yapıyorum. çeşitli ödüller aldım. öğrencilerimin aklından kıskançlığı hasedi nefreti silmeye çalışıyorum. hepsinin içindeki iyiyi çıkartıyorum ve yüzde seksen başardım. okulunu bitirip hala ziyaretime gelen çok öğrencim var. velilerde beni kızları gibi seviyo. her gelmelerinde pasta börek sarma kısır odam lokanta gibi oluyo. kilo alıyorum dedimde şükür artık getirmiyolar. veliler ve çocuklarla iş birliği içindeyim ve hepsini gerçek hayata hazırlıyorum. maşallah hepside çok çalışkanlar. şehrimdeki kolejler beni işe almak için üst üste teklif yağdırıyolar ama ben devlette okuyup fakir öğrencilerimi bırakmam. kolejlerede seminere gidiyorum. yani öğretmenliğime laf edenler önce dönün kendinize bir bakın. o zaman iki kitap okuyunda benden daha iyi öğretmen olun. neyse artık hatırlamak istemiyorum. konuyu göz ardı ediyorum çünkü acılarımı hatırlamak istemiyorum. hala beni eleştirenleride Allaha havale ediyorum umarım başınıza gelmez dayanamazsınız. konu sahibi... bu durumu yani çocuğun yaptığını eşine uygun bir dille anlat. bebeğin doğduğu zaman o çocukla yalnız bırakma ve sık yan yana getirme. o bebeği korumak senin görevin. kimse üzülecek diye düşünme. en önemlisi savunmasız bebeğin. sağlıkla ve mutlulukla...
Yaşadığın acı cidden büyük ona bişey diyemem. Ama akıl verirken öğrencileri kin nefretten temizleyeceğim derken kendini unutmuşsun. Buram buram öfke nefret akıyor yazılarında ödül alsan ne yarar. 5 yaşındaki çocuk çocuktur kötülük bilmez içgüdüleri ile davranır ona küçük şeytan demek ne demek olsa olsa o senin içindeki şeytanlıktır. Lütfen kendini yeniden değerlendir sözde öğrencileri nefret hasetten arındırırken kendine bak. Bir de rehber öğretmensin yahu öğrencilerle ne kadar muhattapsın ki kendini öyle dev aynasında görmüşsün? Rehber öğretmenlere saygım var ama sistem onları evrak işleri gerekleri ile boğmuş durumda. Sen ne ara yüzde seksen iyi sonuç aldın da ? Hani okulları bilmesem rehber öğretmenin okuldaki durumlarını öğrencileri bilmesem ciddiye alacağımda yani.
Ben bu ögretmeni biraz sorunlu gördüm iyi bir hayalgücü var burda aldigi ödüllerden bahsetmis baska yerlere de atanamadigini yazmıs ..sanki bitek okuyan kariyer yapan kendisiymis gibi bi havalarda hayir ya birak baskalari seni övsün yada mantikli yorumlar yap rehber ol millet görsünYaşadığın acı cidden büyük ona bişey diyemem. Ama akıl verirken öğrencileri kin nefretten temizleyeceğim derken kendini unutmuşsun. Buram buram öfke nefret akıyor yazılarında ödül alsan ne yarar. 5 yaşındaki çocuk çocuktur kötülük bilmez içgüdüleri ile davranır ona küçük şeytan demek ne demek olsa olsa o senin içindeki şeytanlıktır. Lütfen kendini yeniden değerlendir sözde öğrencileri nefret hasetten arındırırken kendine bak. Bir de rehber öğretmensin yahu öğrencilerle ne kadar muhattapsın ki kendini öyle dev aynasında görmüşsün? Rehber öğretmenlere saygım var ama sistem onları evrak işleri gerekleri ile boğmuş durumda. Sen ne ara yüzde seksen iyi sonuç aldın da ? Hani okulları bilmesem rehber öğretmenin okuldaki durumlarını öğrencileri bilmesem ciddiye alacağımda yani.
Konu 3 gün oncesine ait baska bi polemik var suan :) gittim doktora cok sükur hersey yolunda ..Ya bu bazı anneleri anlamıyorum çocuğu etrafta birsürü şey yapıyor hala telefondan bildirim bakmaya devam ediyolar sonra çocuk bişi yaptı mı ayh çocuk o diyolar neyse konu sahibi merak etme kötü bişi olmamıştır ama yinede için rahat etsin diye bi doktora git istersen
Ayy ben açıldığı güne bakmadım pardonKonu 3 gün oncesine ait baska bi polemik var suan :) gittim doktora cok sükur hersey yolunda ..
Bana da fazla fake geldiAyy ben açıldığı güne bakmadım pardoniyi o zaman iyiyse ne güzel yukarda ki olaya biraz baktım biraz fake gibi kendisi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?