Annem bana hamileyken doğuma yakın şiddetli bi şekilde karnını kapı koluna çarpmış. Dogdugumda popomda çürük varmış :)
Tabi siz yine doktora gidin içiniz rahatlar en azından .
Ayy benimkide eliyle dürterdi ölçüm yapmak için. Sinir olurdum.5 yaşındaki çocuk zarar verecek kadar bastıramaz sanırım. Ama siz yine de doktora gidin isterseniz, içiniz rahat olsun. Doktorum, kızım dönüp yüzünü göstersin diye benim karnıma daha kötülerini yaptı
cok gecmis olsun hbr verin merak ettm umarim iyisinizdirÇok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile
Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
Çok çok geçmiş olsun.Hiç belli olmuyor neyin ne olduğu tedbiri elden bırakmamak lazım çünkü benim oğlum karnıma vurdu önemsemedim ertesi gün çok fena oldum ve iç kanamam olmuş ve bebek düşmemek için direniyordu hala evde iğne ve ilaçlarla bebeğimi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bazen tedbirli olmak iyidir. Geçmiş olsun arkadaşım sana da inşallah birşey yoktur
Çok çok geçmiş olsun.Hiç belli olmuyor neyin ne olduğu tedbiri elden bırakmamak lazım çünkü benim oğlum karnıma vurdu önemsemedim ertesi gün çok fena oldum ve iç kanamam olmuş ve bebek düşmemek için direniyordu hala evde iğne ve ilaçlarla bebeğimi kaybetmemeye çalışıyoruz. Bazen tedbirli olmak iyidir. Geçmiş olsun arkadaşım sana da inşallah birşey yoktur
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.
Butun hamilelgim boyunca 2 yasindaki bebegim uzerimde tepindi, tekmeledi. Dr bir sey olmaz korunakli yerde bebek dedi. Dikkat et yeter dedi.Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
Korkma bişey olacağını sanmam doktora ulaşmaya çalış yinede. Ben küçükken bir komşu vardı hamile. Yere kilim atmış oturuyor kadınlar bende çocuk aklı cocuk dediysem6 7 varım tombik tim bide. Yokuş aşağı koşup atladım sırtına kadın resmen doğum yapar gibi bagaardı fenalaştı falan. O gün bu gündür hamilelerden uzak dururum:)) çocuğa bişey olmadı çok şükür eşşek kadar delikanlı şimdi. Cikom abla nasılsın diyor beni görünce o kalın sesiyle.Kizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
Çok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile
Çok saolun kızlar eşimle hastaneye gidiyoruz simdi bu sekilde uyuyamazdm zaten karnimdan küt die sesler geliyo simdide belki de psikolojikdir ama ses duyuyorum ilk defa böyle oluyo..agrım yok fakat icim hic rahat degil umarım iyidir bebisim 36 haftaligiz doguma da az kaldı Allah kötü bisey yasatmasn çok zor ihtimali bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?