Bence eşine sakince söyle doktora git canım bak doğrmak üzeresin sorun olmasınKizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
Annem bana hamileyken cok agir yuk tasimak durumunda kalmis birsey olmamis ama kardesimde de buna benzer durum olmus ama kanamasi olmustu hissetmis baygin gibiydi hayal meyal hatirliyorum ters giden birsey dugunu(kardesim.yasamadi malesef)..korkmayin esinizinde bilgisi olsun siz ters vir durum hissetmemissiniz ama yinede gidin risk demektir biz ne desek bos korkmayin ama gidin tedbirdir iciniz rahatlarKizlar 36 haftalik hamileyim uyuyordum esimin 5 yasindaki kuzeni iki eliyle karnimı siddetli bi sekilde bastırdı sagima uzaniyordum bi gözümü açtım bebisim uzun ince bi sekil almiş(( hareket ediyor hersey normal ama ben cok korkuyorm doktoruma da ulaşamadm eşime de söyleyemedim çok panik olur o simdi..basina böyle birsey gelen var mi sabahı beklemeli miyim yada simdi mi gitsem hastaneye ya doktor da yoktur ki nst olur ancak ne yapmaliyim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?