- Konu Sahibi hediyemmelek
-
Kızlar takipçinizdim sizinle gülüp sevinip sizinle üzüldüm artık sayfaları teker teker ezberledim resmen 7 aydır cocuk istiyorduk olmadı şükürler olsun bugun çift çizgiyi bende gördüm üye olup sizinle paylaşmak istedim heycan sevinç gözyaşı hepsi bir arada heycandan elim ayağım titriyor ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI
Kızlar takipçinizdim sizinle gülüp sevinip sizinle üzüldüm artık sayfaları teker teker ezberledim resmen 7 aydır cocuk istiyorduk olmadı şükürler olsun bugun çift çizgiyi bende gördüm üye olup sizinle paylaşmak istedim heycan sevinç gözyaşı hepsi bir arada heycandan elim ayağım titriyor ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI
canim hayirli olsun insallah saglicakla kucagina alirsin kucuk melegini adina cok mutlu oldum :)
tebrik ederimALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN BEBISINIZI ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH(AMIN)
darisi ben ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH,ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)
O zaman ilk maşallah benden :) bende istiyorum dua et lütfen arkadaşım. Allah anali babali hayırlı bir ömür nasip etsin, güzel günler görün birlikte inşallah.
hamilelerin duası kabul olurmuş beklemenin nasıl zor olduğu biliyorum ve her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşamanında ne olduğunu biliyorum sizler için hergün dua edicem kızlar yavrularına kavuşmanız için
hayırlı ugurlu olsun cok güzel bir haber
Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
bende bugun test yaptım ama 2. çizgi cok silik cıktı bende emin olamadım nolur dua et bizim içinde
dualarım sizinle arkadaşlarım ama canım senın günün gectı mı de testın yaptın yoksa erken mı davrandın
bende aynı canım 15 ta olmam lazımdı olmadım bugun yaptım cıktı sen ıstersen yarın bidaha dene
denicem tabi birde şey düşünüyorum ilişki günümüze göre hesaplayınca 13 gün gecmiş belki gec döllenme olmus ondan silik cıkmısta olabilir amannnn hamile kalmak istiyorum herseyi kendime dönderiyorum inşallah iyi sonuc alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?