Kızlar hamileyim ya cok şükür allah ım sana binlerce şükür

canım hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı da nasip etsin belirtilerin var mıydı

amin arkadaşım teşekkür ederim vardı evet ama şöyle anlatıyım denemeye başladığımız zamandan beri burdaki belirtileri takip ettim ve bütün belirtileripsikolojik olarak yaşadımve hep hayal kırıklığı bu ay ise siteye hiç girmedim soyutladım kendimi oyalanıcak şeyler buldum ve aman olmuyosa olmuyor üzülsemde olmuyor sevinsemde olmuyor dedim ve oldu yani stres çok ama çok etkili belirtilerime gelince 15 şubat hastalanmam gerekiyordu olmadım ve bir hafta öncesi hastalanıcakmısım gibi sancılarım oldu ki sancılarım hep cok olurdu oldum olucam diye her saniye bekledim olmadı 15 şubat günü gece sancıyla uyandım belim karnım ve kasıklarım felaketti ve fazla akıntım oldu hasta oldum olucam dıye her dk wc deydim ama olmadım ayrıca 12 şubattan sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladılar tabi ben psikolojik olarak her ay bu belirtileri yaşadığım için önemsemedim benim en büyük belirtim adet geecikmesiydi çünkü hep bilirdim tarihlerimi ve belirlediğim gün olurdum ama olmadım bide dün gece yarısı ter içinde uyandım resmen sırılsıklam olmuştum bugunde hep terledim ve belimde ağrı oldu şiddetli zaten az önce hamile olduğumu öğrendim

hayırlı ugurlu olsun cok güzel bir haber
Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
bende bugun test yaptım ama 2. çizgi cok silik cıktı bende emin olamadım nolur dua et bizim içinde

Nurran Hanım, benimde 5 Şubatta adet olmam gerekiyordu.Ben 14 şubatta günün anlam ve öneminden dolayı meraktan gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı emin olamadık.Aynı akşam hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı.Adetime 1 gün vardı hemde.Bence ikinci çizgi silik çıkıyorsa genelde pozitif sonuç alınıyor inşallah Allah gönlünüze göre verir.Kan testi yaptırın kesin sonuç alın.

Crinone vajinal jel elimde var. Buzdolabında sakladım bu konuda hassasım.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…