Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hayırlı olsun balımm çok sevindim senin adınaHala test de çıkmadı ama![]()
Nasıl yani kiz değer düşükHala test de çıkmadı ama![]()
Yok kuzum bir hafta varken beta verdim çıkmadı ama bugün 5 gun varHayırlı olsun gecikmeniz mi vardı acaba kaç gün kala öğrendiix
Bende 5 gün varken kan verdim 0.05 ama ben istemiyorum suanlik gebelikYok kuzum bir hafta varken beta verdim çıkmadı ama bugün 5 gun var
Hayırlı olsun selinHala test de çıkmadı ama![]()
Hayırlı olsun kasım annelerine bekliyoruzHala test de çıkmadı ama![]()
Ayyy hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHala test de çıkmadı ama![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gebelik testleriniz nagatifmiydiHala test de çıkmadı ama![]()
Hayırlı olsun selin kendimle birlikte seni de görüyordum hep burda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah bizlere de dua etYok kuzum bir hafta varken beta verdim çıkmadı ama bugün 5 gun var
Hayırlı olsun selin kendimle birlikte seni de görüyordum hep burda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah bizlere de dua et
Evet cnmHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gebelik testleriniz nagatifmiydi
Ayy hayırlısı olsun,mesajlarınıza denk geliyordum çok sevindim.sağlıkla ilerlesin inşallahHala test de çıkmadı ama![]()
Kan vermeden kaç gün önce yaptığınızda negatifti testlerinizEvet cnm
Dün bile yaptim negatifti biraz önce yaptım eşim görmüyor ben görüyorum düşününKan vermeden kaç gün önce yaptığınızda negatifti testleriniz