kızlar hamişim

kızlar değerim 109 çıktı bende hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin ama 2 gün sonra tekrardan çağırdılar sonuçta bir değişiklik olmaz inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım benım maaaaaaaaaaaaaaasallah dıyelım.Beklıyoruz bakalım

hayırlı olsun kızlar allah kucagınıza almayı nasip etsin allah banada versin isteyen herkese versin insallah saglıklısıya hayırlısıyla

sağolun kızlar allah sizlerede nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla bende bu siteye ilk üye olduğumda hamileyimmm yazıları okurdum ve derdim allahım bende bu yazıyı yazabilirmiyim diye ama hep pozitiftim rabbime şükürler olsun banada hamileyimmm yazmayı nasip etti inş. sizlerde nasip etsin.

gözün aydın canım..Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
belirtilerin oldumu hiç canım ve kaçıncı günlerdi?...

canım tebrik ederim inşallah bizlerde burdan bağırırız bende hamileeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyimmmmmmmmmm diye zor ya neyse

yarencim bazı arkadaşlar yazıolardı hiç ağrım sancım olmadı diye benim taki yumurta toplama işleminden itibaren ağrılarım vardı kasık ağrısı bel ağrısı karnımda şişlik tuhaf bi karın ağrısı taki bayramın 1. günü hafifledi biraz ama akşamı tekrar devamdı ağrılar sancılar transferimin 9. gününde hastanelik oldum.serum falan allahtan korkulacak bişiy yoktu geriden gelen yumurtalar çatladığı için oluyomuş.ben transferimin 8. gününde idrar testi yaptım hemde gece 12.30 da çok silik 2. çizgiyi gördüm tabi daha erken diye ihtimal vermedim eşime dedim sende bi bak ben çift çizgi görmek istediğim içinmi öyle görüyorum diye ama oda yok doğru dedi 10. günde iyice belirgindi yine rahatsızlandım ishal oldum drumu aradım gel dedi bağırsak enfeksiyonu olmuşum yine bir sürü serum ilaç falan derken druma söledim idrar testi yaptığımı oda dedi kan testi yapalımmı olur dedim ve aradılar akşama doğru onuç çok güzel dediler değerim 10. gün 386 dı. 12. gün değerim 776 oldu rabbime şükürler olsun ama hastalıktan henüz sevinmeye bile vaktüm olmadı şimdide çok mide bulantım var çıldırcam rabbim önce hayırlısını nasip etsin herkese biraz uzun oldu kusura bakma.

Tebrik ederiiiiiiiiim HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN.ALLAH TAMAMINI ERDİRSİİİN SAĞ SAĞLİM.DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAAAAH:)

Dün benimde test günümdü, ben dondurulmuşlarla yapınca 15. gğn test yaptıracaksın dediler.
Test değerim 5.784 çıktı, dondurulmuşlarda değer biraz yüksek çıkarmış ama çok sevindim duyunca :))
Rabiim her isteyene nasip etsin inş.

hamile olan arkadaslar hepinizide tebrik ediyorum allah kucaklarinizada almayi nasip etsin rabbim insallah bizlerede nasip etsin tebrikler kizlarrrrrrrrrrrrrr

Canim seni bir kez de burdan tebrik etmek istiyorum ...
ALLAh evladini sorunsuz bir 9 ay tasimayi , sonrasinda saglikla sihhatle kucaklamayi nasip etsin ...

Tüm hamisleri cani gönülden tebrik ediyorum .., alkisalkisalkis :1hug:
Darisi bizlerin basina ..

tebrikler cnm.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına.opuyorumnanaktan

cevabın için çok sağol canım.. bende sonucumu merak ediyorum ama bu sefer idrar testi yapmamaya karar verdim aslında daha doğrusu cesaretim pek yok..:çok üzgünüm:benim sanki belirtim hiç yok bazen kasıklarımda hafif batma gibi his oluyor tam hissetim derken kayboluyor sadece gögüs uçlarımda dokununca ağrı oluyor oda şiddetli değil..akıntım desem tedavi sırarsında çok oluyordu ama transferden geldiğim günden beri kup kuru hiç akıntı yok bazen bir damla çok katı bir leke oluyor oda idrarımdan galiba sarımtırak gibi.. idrarıma normal günlere göre biraz sık çıkıyorum birde biraz rengi koyulaştı gibi..acaba hamilemiyim diye kendimi yiyip bititriyorum bu benim ikinci denemem yine başaramazsam ne yaparım diye kara kara düşünmeye başladım şimdikten:gitme:

yarencim belirtilerin güzel.idrara SIK çikma bendede oluyodu.nerdeyse wc de oturcak hale gelmistim.idrar renginde evet koyulasma oluyor.hem herkeste ayni belirtiler olcak diye bisey yok.insallah hamilesindir.

rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş. canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…