- 12 Temmuz 2006
- 57.897
- 221.262
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Yani aslında işin özü, boy, fizik, yüz güzelliği falan hepsi bir tarafa, kendinden emin, özgüveni yüksek, karakteri oturmuş, ne istediğini bilen kadınlar her zaman daha çekicidir.Assdfsaa off dogru
Evet tesekkurler salona gitmeyi dusunuyorum. Zaten suan kilo fazlam var onlardan kurtulup oyle vucut yapicam. istedigim sey kas degil sadece simsiki bi vucut. sadece gobekte minik bi kas cizgisi olabilir
Bana göre cilve kazanilan birsey degildir.Cilve nasil kazanilir?
Yani aslında işin özü, boy, fizik, yüz güzelliği falan hepsi bir tarafa, kendinden emin, özgüveni yüksek, karakteri oturmuş, ne istediğini bilen kadınlar her zaman daha çekicidir.
Yüzünüzü veya fiziğinizi sevmiyorsanız bile bunu bir eksik gibi düşünmeyin, fiziğinizle ilgili birşeyler yapacaksanız da bunu kendiniz için yapın, zira ister evlilik olsun ister bir beraberlik, erkeklerin bir kısmı siz kainat güzeli seçilmiş olsanız, tüm erkeklerin gözü sizde de olsa sizle olmak istemiyorsa çekip gidiyor.
Dünyaca güzelliği tescillenmiş kadınların hayatlarına bakın, hepsi erkek cinsinden yana bahtsız, erkeği merkeze oturtmamak lazım, bırakın onlar sizi hayatının merkezine oturtacağım diye çabalasın
Not: Ic guzellik olayina girmeyin nolur
kesinlik le cinim katılıyorum sana hatta arkadaşlarıma atarım buraya da atabilirim hırs oluyor bakın diorum sıradan dümdüz gelinlik kadında nasıl zarif duruyor bide kilolu bayanda gör nasıl durdugunu diye .. Balık elbise hayali bile hayal onlar icin yani uzulmesinler diyede yalan soyleuemem ben kilo olsa napar eder eritirim elimde olan bişe çünkü artık bu devirde ...Evet haklisin yaa kiz dedigin biraz ince olcak ki giydigi yakissin. Aslinda onemli olan giydiginin yakismasi zaten
Beklentini hocana söylersin ve o zaten sana istediğin gibi bir program oluşturur. Her spor yapan aşırı kaslı olmuyor. O gordugunuz erkek gibi kaslar hem çok uzun bir sürec istiyor, cok agir antreman istiyor, artı ilaç kullanmak filan gerekiyor. Istesende sahip olman cok zor bisey zatenhadi kolay gelsin simdiden istedigin gibi olur umarim.
Bana göre cilve kazanilan birsey degildir.
Doğuştan varsa vardir.mesela ben cilveli bir kadın değilim .
Hos sohbet olun,ortamlarda somurtkan durmayin,gülün ,insanlari dinleyin,espriler yapın .bunlar bile guzellestirir karsi tarafi.
Ha mesele ic guzellige kayıyor .
Ic guzelligi dilinizle taclandirdiniz mi tandindan yenmez.
Bizzat unide erkek arkadaslar bahsederdi bu isteklerinden.hatta kulagi cinlasin bi erkek arkadasim surekli kaynana gibi "guzellik sufraya konup yinmez,dili olsun baska birsey istemem" derdi siveli siveli: )
Ben squat ve pilatesle yaptım o kaslı bacağı:) yapıyla alakalı sanırım.Hiç salona da gitmedim ömrümde.Bende de göbek gitmiyor kişiyle alakalı benceTek basina squat calisarak öyle aman aman bir bacak kası olmaz. Kaç tane farklı makinayla calisiyorum öyle kolay kolay sisircek kocaman bir kas olmuyor hemencecik yada bende sorun var.
Hali hazirda yağlı bir vucut ile yapildiginda o yağın altındaki kas kütlesi biraz buyudugunde kalınlaşabilir ama bu kalınlaşma tamamen kastan oluşan bir kalınlaşma değil yağdan dolayı olur ve disardan kasli filan gorunmez. Önce biraz kilo vermek gerek. Sonra başlayabilirsin konu sahibi zaten bir salona gidersen hoca daha dogru yonlendirir ve sadece popo degil butun vucudunu orantili calisirsin ve bu daha iyi.
burcakkxoxo
Ne fizik ne yüz güzelliği olan biri olarak iç güzelliği kullanmamı neden baştan engellediniz...Kalbim kırıldı...
kesinlik le cinim katılıyorum sana hatta arkadaşlarıma atarım buraya da atabilirim hırs oluyor bakın diorum sıradan dümdüz gelinlik kadında nasıl zarif duruyor bide kilolu bayanda gör nasıl durdugunu diye .. Balık elbise hayali bile hayal onlar icin yani uzulmesinler diyede yalan soyleuemem ben kilo olsa napar eder eritirim elimde olan bişe çünkü artık bu devirde ...
Bence ilk etapta yüz güzelliği. Manken gibi olmasanız da çok kısa boylu ve fazla kilolu değilseniz ve yüzünüz güzelse, genel anlamda güzelsinizdir. Ama fiziginiz çok güzel olsa bile yüzünüz değilse, güzel bulunmuyorsunuz genel anlamda yine. Bu benim düşüncem değil de edindiğim izlenimler bu şekilde, beğeniler bu doğrultuda. Aslında sanırım bende böyle düşünüyorum. Fakat aşk olayı bambaşka tabi, onun güzellikle çirkinlikle alakası yok.
Bence sen kendine haksızlık eden birisinNe fizik ne yüz güzelliği olan biri olarak iç güzelliği kullanmamı neden baştan engellediniz...Kalbim kırıldı...
Asdf istemsizce guldum ama bence abartiyosunuz
Bence sen kendine haksızlık eden birisinsenin yorumların güzel be
Fazla çelişkili yani kadın 36 beden göğüsler nasıl 90 olacak silikon ve yağ mı enjekte edilecekgayet zayıf aynı zamanda da iri göğüslü ve kalçali
Bence balik etli degil gayet zayıf aynı zamanda da iri göğüslü ve kalçali seviyorlar yani vucut zayif olacak ama ayni zaman da da bunlara sahip olacak.Özellikle son zamanlarda baya moda oldu zayıf ama kıvrımlı vucut.Yüz güzelliğini begenme kişiden kişiye degisebilir.Ama bence ilişkide ilk yüz güzelliğine önem veriyorlar yani duruma göre değişiyor.Tabii bunlar cok yüksek standartlar sonuc olarak kadınlara sorsan onlarda kaslı uzun boylu daha bir sürü sey siralarlar.Gercekte bence burda denildigi gibi aura,konusma tarzi,özgüven,güler yüzlülük gibi seylere bakar her insan.Toplumun bize dayattigi güzellik ölçütleri üstümüzde cok baskı yaratiyor maalesef keşke böyle olmasa.Ama gercek bunlardan cok daha farkli bence.İlk etapta seni begenmesi tabiki önemli ama tek başına yeterli degil
Genetikle alakali ama sonucta zayıf olup büyük göğüsleriniz olabilir ailenizde varsa hormonlarla alakalı veya geniş kalça kemiği vs kum saati vucut tipi olanlar icin cok zayıf oldugu halde beli kalın olan vucut tipleri de olabiliyor sonuctaFazla çelişkili yani kadın 36 beden göğüsler nasıl 90 olacak silikon ve yağ mı enjekte edilecek
Valla hiç görmedim ben öyle kadınlar çevremde ünlüler öyle oluyor onların da yok yağ aldırma yok yağ enjekte etme yok göğüs kaldırma yok silikon.... bizim genler güzel değil....Genetikle alakali ama sonucta zayıf olup büyük göğüsleriniz olabilir ailenizde varsa hormonlarla alakalı veya geniş kalça kemiği vs kum saati vucut tipi olanlar icin cok zayıf oldugu halde beli kalın olan vucut tipleri de olabiliyor sonucta
Genetikle alakali ama sonucta zayıf olup büyük göğüsleriniz olabilir ailenizde varsa hormonlarla alakalı veya geniş kalça kemiği vs kum saati vucut tipi olanlar icin cok zayıf oldugu halde beli kalın olan vucut tipleri de olabiliyor sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?