- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
bide eklemek isterim ki şişmanlık güzellik yada sağlıktan çok uzaktir bunların içine girmez son derece kadın için tehlikeliidr sağlık yönünden bunun anne olması var istediği kıyafeti giyememe şeker tansiyon bel agrilari yani sayamayacagim zararları varda var erkek için değil kadın kendi için kendine bakmalı oldu hiçbişey yapmıyım benim ozguvenim var deyip oturursa bunlarİda çekmek zorunda kalır azim azim azim...
erkekte nedense yüze adapte oluyoruz biz bana göreBence balik etli degil gayet zayıf aynı zamanda da iri göğüslü ve kalçali seviyorlar yani vucut zayif olacak ama ayni zaman da da bunlara sahip olacak.Özellikle son zamanlarda baya moda oldu zayıf ama kıvrımlı vucut.Yüz güzelliğini begenme kişiden kişiye degisebilir.Ama bence ilişkide ilk yüz güzelliğine önem veriyorlar yani duruma göre değişiyor.Tabii bunlar cok yüksek standartlar sonuc olarak kadınlara sorsan onlarda kaslı uzun boylu daha bir sürü sey siralarlar.Gercekte bence burda denildigi gibi aura,konusma tarzi,özgüven,güler yüzlülük gibi seylere bakar her insan.Toplumun bize dayattigi güzellik ölçütleri üstümüzde cok baskı yaratiyor maalesef keşke böyle olmasa.Ama gercek bunlardan cok daha farkli bence.İlk etapta seni begenmesi tabiki önemli ama tek başına yeterli degil
Ben squat ve pilatesle yaptım o kaslı bacağı:) yapıyla alakalı sanırım.Hiç salona da gitmedim ömrümde.Bende de göbek gitmiyor kişiyle alakalı bence
Yoo kaslı vücuterkekte nedense yüze adapte oluyoruz biz bana göre
ahahah galiba tek ben. . bi cocuk vardi irice kasları vardı abartili boylu poslu hukuk okumus bide guzelde konusurdu yani yuzu güzel degildi hiçbişey hissedemedim yüzü yakışıklı düz oglan seviommm ekstra kas yapsın canımı yesin ahahah ben bunu elimde tutamam deyip ayrilirim bu seferde burdan yakYoo kaslı vücutve çoğunun yüzü çirkin oluyor eh işte kese kağıdı geçir boyu uzun yok omzu geniş kalçalar da önemli tabii
Ya evet ama dedigim asiri büyüklük degil mesela sizin aileniz geniş kalçalidir siz istediginiz kadar zayiflayın benimkine göre daha belirgin durur kalcaniz aynı kiloda olsak bile göğüste aynı sekilde gitse bile ne kadar gidecek ki kilo verince iri göğüslüyseniz hep öylesinizdir.Ünlülerinji abes duruyor vucutlarina göre asiri büyüttükleri icin tabikiValla hiç görmedim ben öyle kadınlar çevremde ünlüler öyle oluyor onların da yok yağ aldırma yok yağ enjekte etme yok göğüs kaldırma yok silikon.... bizim genler güzel değil....
Haha kız özgüvensiz olmayın ya karşınızdaki türk erkeğiahahah galiba tek ben. . bi cocuk vardi irice kasları vardı abartili boylu poslu hukuk okumus bide guzelde konusurdu yani yuzu güzel degildi hiçbişey hissedemedim yüzü yakışıklı düz oglan seviommm ekstra kas yapsın canımı yesin ahahah ben bunu elimde tutamam deyip ayrilirim bu seferde burdan yak
Aynen ya bence de öyle yüz cok önemli geliyor bana daerkekte nedense yüze adapte oluyoruz biz bana göre
Bu kadar olmaz zaten bu ne ya aman AllahımBahsettigim kaslı bacak bu değil. Hafif şekle şemale girmiş. Sıkı kaslı bir bacak elde edilebilir. Hatta bu bile fazla gelebilir bazilarina.
Arkadaslarin korktugu asiri kaslanma şunun gibi sanirim. Bunu elde etmek kolay bisey degil. Bikac hareketle spor yapipta şu bacagi yapani ben gormedim. Siz yaptiysanizorda susarım.
özgüvensiz değilimde aç gözlü oluyo bizimkiler oyüzden diorum yabancılar öyle değil yaniHaha kız özgüvensiz olmayın ya karşınızdaki türk erkeğibak yabancılarda hem vücut var hem yüz
Benimkilerde usttekinden cok daha buyuk degil okadar calistigim halde. Ki Hicte kötü durmuyor. Ama ilk spora veya squata vs baslayacaklar hemen kaslanma kaynaklı kalinlasmadan korkuyor. O derece korkulacak birsey yok. Zaten o alttaki asiri kaslı, kalın goruntuyede ulasmak coook zooor. Bunu anlatmak istedim.Bu kadar olmaz zaten bu ne ya aman Allahımüsttekinden biraz daha az kaslı benimkiler ama bu kadarı da hiç hoş degil.
Evet onun için başka şeyler kullanıyorlar.Protein tozu vs. Bizimkiler bu kadar çok olmazBenimkilerde usttekinden cok daha buyuk degil okadar calistigim halde. Ki Hicte kötü durmuyor. Ama ilk spora veya squata vs baslayacaklar hemen kaslanma kaynaklı kalinlasmadan korkuyor. O derece korkulacak birsey yok. Zaten o alttaki asiri kaslı, kalın goruntuyede ulasmak coook zooor. Bunu anlatmak istedim.
Evet onun için başka şeyler kullanıyorlar.Protein tozu vs. Bizimkiler bu kadar çok olmaz
Evet duydum onu da.KullanmayanlR çok kas yapamaz zaten.Fazlası zararSupplement tozları bende tüketiyorum benbi dönem fazlaca kilo vermiştim destek sagladi. Onlar degilde steroid kullanıyordı sanırım o aşırı kaslar için.
Supplement tozları bende tüketiyorum benbi dönem fazlaca kilo vermiştim destek sagladi. Onlar degilde steroid kullanıyordı sanırım o aşırı kaslar için.
Supplement kilo mu verdiriyor? kac kilo verdin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?